Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Füred

Alt det får I:
Lige ned til søbred/strand
Skøn natur og biodiversitet
Underholdning og aktiviteter
Gode spise- og indkøbsmuligheder
Top Faciliteter
Strandtype
Sø, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sø, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Balatonsøens skønne campingplads

Camping Füred på Balatonsøens nordside er en stor, velfungerende og flot campingplads. Campingpladsen har en dejlig pool med separat børnepool. Her også direkte adgang til søen, hvor I finder sandstrande og en kæmpestor vandrutsjebane. Her kan I dyrke masser af sport både til lands og til vands. Der er også meget sjov for børnene. På Camping Füred findes mange restauranter, barer, butikker og caféer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sø, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet, June - September
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sportsfaciliteter
Golfbane
9-hullers, 20 km

Boliger - Camping Füred

Velkommen til Camping Füred

Beliggenhed ved Balatonsøen

Beliggenhed ved Balatonsøen

Camping Füred ligger på den nordlige side af den store sø ved navn Balaton. Søen danner rammerne for de smukke naturomgivelser, hvor I for eksempel kan nyde den flotte solnedgang over søen. Desuden er der masser af grønne bakkede områder omkring søen. Alt i alt en udsigt man aldrig bliver træt af! Det er selvfølgelig oplagt at sejle, cykle og vandre på og omkring søen, når I ikke lige tilbringer tiden på søstranden og kun bevæger jer ned til vandet for at blive afkølet.

Strand, pool og vandsport

Strand, pool og vandsport

En ferie på Camping Füred vil helt sikkert begejstre familiens vandhunde. Her kan I nemlig bade i den skønne sø, hvor I for eksempel kan prøve den sjove og meget store vandrutsjebane, der leder jer ned i søen. Nede ved søen finder I desuden en dejlig sandstrand, der giver plads til afslapning under solen. Den moderne pool med separat børnepool og vandrutsjebane sikrer også timevis af sjov i vandet for både store og små. Hvis I vil stå på vandski, er der mulighed for at prøve vandskiliften, hvor I bliver trukket i snor.

Andre sjove aktiviteter

Andre sjove aktiviteter

Her på campingpladsen vil ingen i familien kede sig. Børnene kan være med i de mange typer underholdning, som campingpladsens ansatte arrangerer. De kan også lege på legepladsen sammen med andre feriebørn. Campingladsen tilbyder også gode muligheder for sjove timer i sportens tegn, hvor I kan spille fodbold, beachvolley, minigolf eller køre i go-kart. Det er også muligt at leje cykler.

Indkøb og spisesteder

Indkøb og spisesteder

På campingpladsen finder i flere spisesteder, hvor I kan nyde feriens måltider i skønne omgivelser. Her er også flere barer og cafeer, hvor I kan lade jer opfriske af kølige drinks eller lækre frokoster. Butikker er her også nok af. Så I kan let købe madvarer til hjemmelavede frokoster og aftensmåltider, der kan tilberedes hjemme i jeres campingbolig. 

Oplev Ungarn

Oplev Ungarn

Fra Camping Füred er det også nemt at opleve det spændende Ungarn, hvor et besøg hos de lokale vinbønder og små hyggelige værtshuse med god ungarsk mad til lave priser er en oplevelse. I bør prøve den kødfyldte pandekage “Hortobágyi Húsos Palacsinta” med en lækker salat og et koldt glas hvidvin. Dette er stor nydelse til små penge! Desuden ligger den historiske by Balatonfüred kun lidt over 1 kilometer fra campingpladsen, hvorfor I naturligvis bør besøge byen.