Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping The Garda Village

Alt det får I:
Gode indkøbsmuligheder
Direkte adgang til sandstrand
Lækre restauranter og caféer
Stort poolområde for alle aldre
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson

Camping The Garda Village - Dejlig campingplads til børnefamilier

The Garda Village er en familievenlig campingplads, som ligger smukt placeret med udsigt over Gardasøen i det nordlige Italien. Campingpladsen byder på pools til alle aldre, direkte adgang til sandstrand, forskellige sportsaktiviteter og god italiensk mad på campingpladsens restaurant. Der er for familiens mindste børnevenlig underholdning, miniklub og en legeplads, hvor de kan more sig med jævnaldrende. Ikke langt fra Camping The Garda Village finder I den charmerende by, Sirmione, som er berømt for sine termiske kurbade, smukke landskab og hyggelige havn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
April - October
Separat børnepool
April - October
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, May - September
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning
Hæveautomat
Læge
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill ikke tilladt
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 35 km
Tætteste by
3.1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse, Børnemenu, Vegetarmad, Glutenfri mad
Snackbar
Strandbar
Mad/drikke
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Mod betaling
Bueskydning
Gratis, Kun i højsæson
Cykeludlejning
mod betaling
Fodbold
Minigolf
Mod betaling
Sportsturneringer
Fodbold, Volleyball
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Bådudlejning
Betales på pladsen
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Vandpolo

Velkommen til The Garda Village

Poolområde for alle

Poolområde for alle

Camping The Garda Village har et indbydende poolområde med tre forskellige pools, der hver især henvender sig til forskellige aldersgrupper. Der er et fint børnebassin med et lille vandfald i midten, som familiens mindste kan plaske rundt i og lege. Til jer der ønsker at slappe af ved poolområdet, kan I hoppe i boblebadet og koble helt af. Den tredje pool er perfekt til jer, der gerne vil svømme en tur, og så ligger der et separat børnebassin i midten af poolen. Poolområdet er omkranset af solsenge med dertilhørende parasoller, så I let kan nyde en god bog i sommervarmen. 

Tæt beliggenhed til strand

Tæt beliggenhed til strand

Idet campingpladsen er beliggende direkte ud til Gardasøen, kan I ligge jeres egne strandtæpper ud ved The Garda Villages private strand. Langs søen er der store træer, som giver dejlig skygge, hvis solen er for varm midt på dagen, eller hvis I trænger til en pause fra solbadningen. Der er rig mulighed for sjove vandaktiviteter på søen, hvis I gerne vil udforske søen på anden vis. Der kan blandt andet lejes vandcykler, vandscootere og kanoer, og kunne I godt tænke jer at prøve windsurfing, er der mulighed for undervisning i dette ved søen. 

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Er I på udkig efter en campingplads med forskellige aktiviteter og masser af underholdning for de små, er Camping The Garda Village det ideelle valg. Mod et lille gebyr kan I spille tennis, minigolf, bordtennis eller prøve kræfter med bueskydning. I kan helt gratis spille volleyball, basketball og fodbold, og der er rig mulighed for at deltage i sportsturneringer, når personalet arrangerer det. Holder I af at bevæge jer i vand, kan I være med til vandaerobic. Børnene kan hygge sig i miniklubben (4-12 år), boltre sig på legepladsen eller more sig med familien til aftenunderholdning eller til børne-disco i højsæsonen.   

Lækkerier på restauranten og gode caféer

Lækkerier på restauranten og gode caféer

Når du I befinder jer i Italien, skal I helt klart tage for jer af de lækre italienske retter. Pizza er noget, I med sikkerhed finder på The Garda Villages restaurant, hvor I også kan nyde internationale retter. Derudover har I mulighed for enten at bestille morgenmad, halv- eller helpension, hvis I har besluttet jer for at holde fri fra madlavningen i ferien. Campingpladsen har ligeledes to caféer. Den ene ligger placeret nede ved Gardasøen, hvor I kan nyde udsigten, mens I spiser en velsmagende italiensk is eller drikker en kold øl under parasollen. Den anden café ligger ved feriestedets pool, så der er kolde forfriskninger lige ved hånden, uanset om I ligger ved poolen eller søen.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Har I alligevel lyst til at lave aftensmad et par gange i løbet af ferien, eller står I og mangler nogle praktiske ting til børnene, ligger der heldigvis et supermarked tæt på campingpladsen. Supermarkedet har åbent alle dage, og her kan I også sagtens finde et postkort til familien derhjemme. Camping The Garda Village ligger blot cirka 2 km fra Sirmione-halvøen, hvor I kan finde søde, små forretninger, hvis lysten til shopping er fulgt med sydpå.

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen er kendt for at tiltrække masser af danske turister hvert år på grund af søens skønne vand, smukke omgivelser og gode muligheder for interessante udflugter. Gardasøen er Italiens største sø, som er omgivet af hyggelige, italienske byer, varierende natur og et dejligt, varmt badevand. Der er masser af forlystelsesparker og badelande nær Gardasøen, som de små vil elske, men samtidig også sjove aktiviteter til vands og til lands, som den aktive feriegæst vil holde af. Går campingferien til Gardasøen, vil I med garanti ikke komme til at kede jer!