Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping The Garda Village

Alt det får I:
Direkte adgang til sandstrand
Stort poolområde for alle aldre
Lækre restauranter og caféer
Gode indkøbsmuligheder
Top faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Legeplads

Fantastisk campingplads til børnefamilier

The Garda Village er en familievenlig campingplads, som ligger smukt placeret med udsigt over Gardasøen i det nordlige Italien. Campingpladsen byder på swimmingpools til enhver alder, direkte adgang til sandstrand, forskellige sportsaktiviteter og god italiensk mad på feriestedets restaurant. Der er for familiens mindste børnevenlig underholdning, miniklub og en legeplads, hvor de kan more sig med jævnaldrende. Ikke langt fra Camping The Garda Village finder I den charmerende borgby, Sirmione, som er berømt for sine termiske kurbade, smukke landskab og hyggelige havn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
April - October
Separat børnepool
April - October
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Basketball
Sportsturneringer
Volleyball, Fodbold
Fodbold
Bordtennis
Mod betaling
Aquarobics
Tennis
Mod betaling
Minigolf
Mod betaling
Bueskydning
Mod betaling
Volleyball
Cykeludlejning
mod betaling
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Windsurfing skole
Bådudlejning
Betales på pladsen
Vandpolo
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (dag)
Højsæson, May - September
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Børnemenu, Undendørsterrasse, Glutenfri mad, Vegetarmad
Strandbar
Mad/drikke
Pizzaria
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning
Sikkerhedsboks
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Hæveautomat
Læge
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk, Tysk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
Grill ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 35 km
Tætteste by
3.1 km
Ferie tema
Direkte til sø

Velkommen til The Garda Village ved Gardasøen

Swimmingpools til alle

Swimmingpools til alle

The Garda Village har et indbydende poolområde med tre forskellige swimmingpools, der hver især henvender sig til forskellige aldersgrupper. Der er et fint børnebassin med et lille vandfald i midten, som familiens mindste kan plaske rundt i og lege. Til jer der ønsker at slappe af ved poolområdet, kan I hoppe i boblebadet og koble helt af. Den tredje pool er perfekt til dig, der gerne vil svømme en tur, men stadig holde øje med dine børn, da der er et separat børnebassin i midten af poolen. Poolområdet er omkranset af solsenge med dertilhørende parasoller, så du let kan nyde en god bog i sommervarmen. 

Tæt beliggenhed til strand

Tæt beliggenhed til strand

Idet feriestedet er beliggende direkte ud til Gardasøen, kan du ligge dit eget strandtæppe ud ved The Garda Villages private søstrand. Langs søen er der store træer, som giver dejlig skygge, hvis solen er for varm midt på dagen, eller hvis du trænger til en pause fra solbadningen. Der er rig mulighed for sjove vandaktiviteter på søen, hvis du gerne vil udforske søen på anden vis. Der kan blandt andet lejes vandcykler, vandscootere og kanoer, og kunne du godt tænke dig at prøve windsurfing, er der mulighed for undervisning i dette ved søen. 

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Er du på udkig efter en campingplads med forskellige aktiviteter og masser af underholdning for de små, er The Garda Village det ideelle valg. Mod et lille gebyr kan I spille tennis, minigolf, bordtennis eller prøve kræfter med bueskydning. I kan helt gratis spille volleyball, basketball og fodbold, og der er rig mulighed for at deltage i sportsturneringer, når personalet arrangerer det. Holder I af at bevæge jer i vand, kan I være med til vandaerobic. Børnene kan hygge sig i miniklubben (4-12 år), boltre sig på legepladsen eller more sig med familien til aftenunderholdning eller til børne-disco i højsæsonen.   

Lækkerier på restauranten og gode caféer

Lækkerier på restauranten og gode caféer

Når du nu befinder dig i Italien, skal du helt klart tage for dig af de lækre italienske retter. Pizza er noget, du med sikkerhed finder på The Garda Villages restaurant, hvor du også kan nyde internationale retter. Derudover har du mulighed for enten at bestille morgenmad, halv- eller helpension, hvis du har besluttet dig for at holde fri fra kogegryderne i ferien. Feriestedet har ligeledes to caféer. Den ene ligger placeret nede ved Gardasøen, hvor du kan nyde udsigten, mens du spiser en velsmagende italiensk is eller drikker en kold øl under parasollen. Den anden café ligger ved feriestedets pool, så der er kolde forfriskninger lige ved hånden, uanset om du ligger ved poolen eller søen.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Har du alligevel lyst til at lave aftensmad et par gange i løbet af ferien, eller står du og mangler nogle praktiske ting til børnene, ligger der heldigvis et supermarked tæt på feriestedet. Supermarkedet har åbent alle dage, og her kan du også sagtens finde et postkort til familien derhjemme. Camping The Garda Village ligger blot cirka 2 km fra Sirmione-halvøen, hvor du kan finde søde, små forretninger, hvis lysten til shopping er fulgt med sydpå.

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen er kendt for at tiltrække masser af danske turister hvert år på grund af søens skønne vand, smukke omgivelser og gode muligheder for interessante udflugter. Gardasøen er Italiens største sø, som er omgivet af hyggelige, italienske byer, varierende natur og et dejligt, varmt badevand. Der er masser af forlystelsesparker og badeland nær Gardasøen, som de små vil elske, men samtidig også sjove aktiviteter til vands og til lands, som den aktive feriegæst vil holde af. Går campingferien til Gardasøen, vil I med garanti ikke komme til at kede jer!

Skal ferien gå til Garda Village?

Skal ferien gå til Garda Village?

Lyder Camping The Garda Village som det perfekte feriested til jeres næste campingferie med familien eller vennerne, kan I bestille nemt og hurtigt her på danskbilferie.dk. Har I nogle spørgsmål eller brug for rådgivning eller hjælp til bestilling, sidder vores kompetente ferierådgivere klar til at hjælpe jer på tlf. 7015 4141. Uanset om det gælder spørgsmål til området, campingpladsen eller den bestemte bolig, vil de glædeligt vejlede jer.