Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Girona

Alt det får I:
Lille, fredelig campingplads
Dejlig, afslappende pool
Gode familieaktiviteter
Tag ind til byen Girona
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Fredelige omgivelser ved Camping Girona

Trænger du til at komme helt ned i gear, er Camping Girona det ideelle sted at holde ferie. Her er du væk fra byens stress og jag i smukke og idylliske omgivelser og har adgang til en stor, lækker pool. Campingpladsen er nemlig omgivet af skøn natur og har generelt en meget afslappet beliggenhed. Alligevel er der mindre end 10 kilometer til den smukke by Girona mellem Barcelona og Costa Brava. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Volleyball
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Restauranter / barer
Bar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Girona

Pool og afslapning under træerne

Pool og afslapning under træerne

Når du er træt af varmen, kan du passende tage en svømmetur i den store pool på campingpladsen. Poolen er omgivet af planter og træer, der skaber en hyggelig og afdæmpet atmosfære. Poolen har en god dybde og bredde, så du kan nemt tage et par baner eller blot sidde med fødderne i og blive kølet af. Så tag plads i skyggen under et træ, og nyd udsigten ud over poolen og det smukke område med kig til et bjerg og det øvrige spanske landskab.

Hjemmelavet lokal mad

Hjemmelavet lokal mad

Campingpladsen har en dejlig, lille bar, hvor det er muligt at forudbestille aftensmaden dagen før, så man kan nyde den med de andre gæster på pladsen. Menuen er fast hver dag og bestemmes af ejerne. På den måde får du mulighed for at prøve lidt af hvert af de lokale retter fra området. Ofte sidder alle gæsterne sammen under et langt bord iblandt træerne og nyder den fantastiske hjemmelavede mad. Der er desuden også adgang til en fælles stenovnsgrill, så I kan også selv lave mad, når I lyster.

Shopping i det smukke Girona

Shopping i det smukke Girona

Camping Girona er placeret på landet, men der er ikke langt til indkøbs- og shopping-muligheder fra campingpladsen. En fin cykelsti strækker sig lige fra pladsen til det idylliske og historiske Girona. Cykelturen er cirka syv kilometer langs flotte landskaber og ind i byen. Girona er en by med middelaldermure, smalle gader og et af de bedst bevarede jødiske kvarterer i Europa. Byen har cirka 100.000 indbyggere og rummer mange spændende oplevelser – både til familien og som romantisk destination for et par.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Camping Girona er en forholdsvis lille campingplads, men der er stadig masser af aktiviteter at tage sig til. Campingpladsen har et meget hjælpsomt personale, der kender det lokale område og kan hjælpe dig med at finde de helt rette aktiviteter at lave. Der er også aktiviteter for børn, og det er generelt et meget børne- og familievenligt sted. Camping Girona har desuden flere faciliteter som gratis parkering, wi-fi, bad, toiletter, vaskemaskiner og kæledyr tilladt. Det er også med til at skabe den fredfyldte stemning, som kendetegner campingpladsen.