Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Golden Lakes Village

Alt det får I:
Stor og flot legeplads
Direkte til badesø
Farverig underholdning
Spa- og wellnessområde
Top faciliteter
Direkte til sø
Top faciliteter
Direkte til sø

Feriepark ved det største søområde i Belgien

Idyllisk beliggende ved bredden af ​​søen Lac de la Plate Taille kan du slappe helt af under en ferie ved Feriepark Golden Lakes Village. Denne feriepark byder på masser af muligheder for vandsport i en oase af grønne områder. Søen er en del af Les Lacs de l'Eau d'Heure, som er det største søområde i Belgien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Antal stjerner
4 stjerner

Velkommen til Feriepark Golden Lakes Village

Bademuligheder med pool og badesø

Bademuligheder med pool og badesø

Omkring 700 meter fra Feriepark Golden Lakes Village, i Boussu-lez-Walcourt, er der et stort vandland med et areal på 7500 m2. Her kan du svømme runder i sportsbassinerne, slappe af i jacuzzien eller hoppe fra vippebrættet. Der er lavvandede bassiner til små børn, så selv de mindste trygt kan plaske i vandet. For mere vandsjov, besøg wellnesscentret med jacuzzier, oplevelsesbrusere, koldtvandsbassiner og hammam.

Mange former for aktiviteter

Mange former for aktiviteter

Søerne i Eau d'Heure byder på masser af sport, vandsport og afslapningsfaciliteter. Det er muligt at sejle i kajak, stå på SUP, jetski, dykke, windsurfe, fiske, flyboarde og sejle. Sus gennem træerne i eventyrparken med zipline eller deltag i det spændende laserspil. Du kan også slå en bold på både golfbanen og tennisbanen.

Spændende oplevelser i området

Spændende oplevelser i området

Den grønne region omkring ferieparken er ideel for naturelskere. Landsbyen Boussu-lez-Walcourt er særlig populær blandt vandsportsentusiaster på grund af sin beliggenhed ved søen. Besøg dæmningen nær Golden Lakes og stig op til en højde på 107 meter. Her kan du se kraftværket og møllen. Udover en guidet tur kan du beundre gigantiske akvarier med både lokale og tropiske fisk.