Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Golfe de Saint-Tropez

Alt det får I:
Fantastisk beliggenhed
Hyggeligt poolområde
Nær Den Franske Riviera
Sport og sjove aktiviteter
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Bordtennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Bordtennis

Friferie byder velkommen til Camping Golfe de Saint-Tropez

Er I på udkig efter en dejlig campingdestination til sommer, så vil I ikke blive skuffet med Camping Golfe de Saint-Tropez i skønne Frankrig. Campingpladsen har en lækker placering tæt ved havet og mellem Provence og Cote d’Azur. Der er tale om et hyggeligt og afslappende 4-stjernet campingområde, hvor både børn og voksne kan få et tiltrængt pusterum fra hverdagen. Der er både mulighed for at slappe af ved poolen eller på stranden med familie eller kæreste. På Camping Golfe de Saint-Tropez handler det om forkælelse og sjov. Der er underholdning i form af shows og børneleg, spændende sportsaktiviteter og forkælelse til smagsløgene. Her får I det hele! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
April - September
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
800 m
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max 10 kg., Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane

Fantastiske Camping Golfe de Saint-Tropez

Lækkert, stort poolområde med plads til leg

Lækkert, stort poolområde med plads til leg

Ved det hyggelige pool-område kan hele familien slappe af og tage sol på liggestolene eller plaske rundt i vandet. Der er sjove rutsjebaner til glæde for børnene. Poolen er delt op i forskellige afdelinger med flotte palmer omkring. Alternativt kan I tage en tur på stranden og tage en svømmetur i vandet, som er fire kilometer væk.  

Mad og drikke på Camping Golfe de Saint-Tropez

Mad og drikke på Camping Golfe de Saint-Tropez

Campingpladsen har meget at byde på, når det kommer til mad. I kan nyde lækre retter såsom sydhavssalater, pizzaer, fiskeretter og pasta ved restauranten. Her er også lækkerier såsom friske pandekager med sødt til. Der er også en snackbar, hvor I kan få brød og kage om morgenen samt lidt tørt og vådt til ganen i løbet af dagen. Der er et supermarked blot 800 meter fra campingpladsen, hvis man skal handle ind.

Afslapning og sport

Afslapning og sport

Uanset om I er til en dase-ferie, hvor I blot skal slænge jer med en bog, eller vil være aktive – så finder I det ved Golfe de Saint-Tropez Camping. Her er nemlig både tennis, volley, basket, fodbold og andre sportsmuligheder for gæsterne. Der er endda også introduktion til bueskydning, som I kan deltage i.

Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

Om aftenen kan familien se frem til underholdende shows. To gange om ugen bliver der nemlig arrangeret temaaftener, hvor det sociale er i højsædet. Om sommeren er der også fester omkring poolen, som vil være smukt oplyst. Camping Golfe de Saint-Tropez er et sted for familier, og derfor er der selvfølgelig taget højde for underholdning af de yngste. De kan nemlig lege med i børneklubben, hvor der sker ting og sager. Klubben er for børn mellem 4 og 12 år og har aktiviteter løbende fra mandag til fredag. Aktiviteterne kan være kreative workshops med maling, musik eller madlavning, konkurrencer til lands eller vands og skattejagter. Der er masser af eventyr i vente!

Genial placering

Genial placering

Camping Golfe de Saint-Tropez ligger rigtig herligt mellem en gammel landsby og Port-Grimaud, som ligger ved vandet ud til Middelhavet. Byen er utrolig karismatisk, fordi den er bygget omkring små kanaler. Den minder faktisk næsten om Venedig! Er I mere til større byer, kan man tage en dagstur til Saint-Tropez ved Den Franske Riviera. Det er en af de største turistattraktioner i området af en grund. Her kan I slappe af på stranden, tage en bådtur eller gå på et museum.