Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Plitvice Holiday Resort (Grabovac)

Alt det får I:
Mange naturoplevelser
Rolig familiecampingplads
Pool med liggestole og parasoller
Veludstyrede mobilhomes
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Take away
Supermarked
Lille udvalg
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Take away
Supermarked
Lille udvalg

Velkommen til Camping Plitvice Holiday Resort

Hvis I ønsker at opleve magien ved at tilbringe tid i naturen, men stadig nyde komfort og fred, kan vi tilbyde jer nybyggede, udsøgte og veludstyrede mobilhomes på Camping Plitvice Holiday Resort. Hver bolig har sin egen terrasse, hvor I kan nyde solen og derefter søge forfriskning i den svalende pool. Campingpladsen ligger ikke langt fra de smukke Plitvice vandfald, og der er mulighed for at tage med shuttlebus til vandfaldene, så I ikke skal flytte bilen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Mountain bikes
Fitness
Udendørs
Klatrevæg
7 km
Minigolf
Ridning
Tæt på pladsen, 2.7 km
Volleyball
Sand
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Cykelture, Vandreture, Kanoture, Outdoor ture
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning

Camping Plitvice Holiday Resort i Kroatien

Alt om Camping Plitvice Holiday Resort

Alt om Camping Plitvice Holiday Resort

Camping Plitvice Holiday Resort er en fantastisk naturskøn campingplads, som giver mulighed for både at læne jer tilbage og slappe af i ro og fred, men også at mulighed for at udforske området på mere actionbetonede måder. Campingpladsen har en masse skønne faciliteter, og I finder noget at lave til alle dagens timer.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

I finder noget for enhver smag på Camping Plitvice Holiday Resort. Her kan I benytte jer af den naturskønne udendørs legeplads, den udendørs biograf eller for de sportsglade, er der gode fitness faciliteter så I kan holde jer igang selvom I har sommerferie. Er I til oplevelser i naturen så er der rig mulighed for at tage på enten vandre eller cykeltur og nyde det helt vidunderlige landskab og i nationalparken ved Plitvice-søerne, som bl.a. er blevet optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. 

Poolområde til hele familien

Poolområde til hele familien

På de varme dage kan i nemt blive nedkølet, da her på campingpladsen findes et dejligt poolområde, hvor I enten kan tage jer en morgensvømmetur eller blot tage et dyp når I har brug for en forfriskende dukkert i sommervarmen. Omkring poolen findes der liggestole så I kan slappe af med en god bog i skyggen under parasollerne imens børn og barnlige sjæle kan plaske rundt i swimmingpoolen.

Spisesteder og indkøbsmuligheder

Spisesteder og indkøbsmuligheder

Når sulten melder sig, har I flere muligheder. Er I til lokale retter og lyst til at udforske menuen lidt så byder campingpladsens restaurant på alt fra kendte kroatiske klassikere til internationale kendinge. Er I dog mere til hjemlig hygge og hurtig mad så kan I købe pizzaer på campingpladsens pizzeria som også tilbyder takeaway. Om aftenen eller til jer som trænger til en forfriskning, kan I nyde en kold drink i baren. På Camping Plitvice Holiday Resort har I mulighed for at handle de mest nødvendige dagligvarer, men har I brug for et større udvalg så er der kun 2 kilometer fra campingpladsen til nærmeste supermarked.