Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Strandtype
Privat
Strandtype
Sand, 300 m
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Privat
Strandtype
Sand, 300 m
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Restaurant

Bo tæt på Venedig i Cavallino-Treporti

Her venter den ferie I virkelig trænger til! På dette 4-stjernede hotel, får I varme og dejlige minder med hjem fra en ferie i ren luksus. Lad jer forkæle med spa, wellness, udsøgte gastronomiske oplevelser og skønt samvær med jeres nærmeste. Skal der ekstra luksus til, så bestil et værelse med egen privat hot tub på terrassen! Book på Friferie i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Privat, Sand, 300 m
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Sauna

Velkommen til Green Park Hotel!

Benyt Camping Village Cavallino's faciliteter

Benyt Camping Village Cavallino's faciliteter

Når I bor på Green Park Hotel, har I fri afbenyttelse af Camping Village Cavallino's faciliteter. Camping Village Cavallino ligger lige ved siden af jeres hotel og har en masse forskellige pools i deres store Water Park. Her finder I både de sjove børnepools med rutsjebaner, vandkanoner og andet sjov, samt jacuzzi og wellness pools med hydromassage, de voksne kan slappe af i - og meget mere!

Desuden kan I benytte både spisesteder og spa- og wellnesscenteret.
Camping Village Cavallino har både et pizzeria, der selvfølgelig serverer autentiske lækre italienske pizza- og pastaretter, og så er der også en restaurant med a la carte menu, der serverer traditionelle venetianske retter, men også andre italienske og internationale retter.
På toppen af "The Experience Area" finder I den charmerende Panoramic Lounge Bar, hvor man kan kigge ud over Water Park, nyde livet med lidt live musik og en forfriskende drink i hånden.

I spa- og wellnesscenteret kan I booke jer ind til en dag i deres wellnessafdeling, eller bestille diverse behandlinger som et stort udvalg af forskellige massager, pedicure, manicure, ansigts- og kropsbehandlinger.

I centrum af "The Experience Area" ligger et lille, men fint og velassorteret minimarked, hvor I kan fylde kurven med det I mangler til strandtasken eller aftensmaden.

Strandtur, forlystelser, gelato eller shopping?

Strandtur, forlystelser, gelato eller shopping?

Fra jeres hotel er der kun små 300 meter til den lækreste, brede sandstrand, hvor I kan leje liggestole og parasoller. Så pak håndklædet og solcremen og find en plads ved vandkanten, hvor I kan lade solen varme jer igennem, så I er fulde af energi, når hverdagen kalder igen.

Leder I efter forlystelser og underholdning, ligger Aqualandia blot en kort køretur fra Green Park Hotel. Aqualandia er en stor vandpark, som byder på sjov, underholdning og afslapning for alle aldre.

Området omkring Green Park Hotel og byen Cavallino byder på mange forskellige restauranter og gelateria'er, hvor I kan finde noget at spise, eller nyde en skøn italiensk is eller sorbet. Det er også muligt at shoppe både souvenirs, nyt til garderoben eller bare dagligvareindkøb i umiddelbar nærhed af jeres feriebolig.

Besøg Venedig og Trieste

Besøg Venedig og Trieste

Når I bor på Green Park Hotel, er der ikke langt til Venedig, som absolut er et must på enhver bucket list. Oplev stemningen i den eventyrlige by med gader af vand, og find et sted at slå jer ned, hvor I kan nyde en stærk espresso eller et køligt glas vin, mens I suger byens liv til jer. Se byen fra vandsiden i en smuk gondol. Venedig er let og hurtigt at komme til, når I bor på Green Park Hotel, idet der går færger til byen ikke langt fra hotellet. Så slipper I for besværet med at finde parkeringspladser!

Vil I på en lidt længere dagstur, så er Trieste helt sikkert et besøg værd. Ca 140 km fra Green Park Hotel finder i en af Italiens vigtigste havnebyer. Byen er fuld af unikke og smukke arkitektoniske detaljer. Oplev de store pladser, katedraler, bygninger, fontæner og borge. Besøg også den enestående borg Castello di Miramare lige uden for Trieste, hvor roen sænker sig i den store skønne have, der omkranser borgen. På vej til Trieste findes nogle af Italiens smukkeste badestrande, så slå gps'en til og find lige netop dét spot I vil udforske under Italiens varme og livgivende sol.