Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping I Pini

Alt det får I:
Flotte poolområder
Smuk udsigt over Tiberen
Tæt på Rom
Ideel familiecampingplads
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 70 km
Antal standpladser
Antal: 200
Tætteste by
4 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 70 km
Antal standpladser
Antal: 200
Tætteste by
4 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping I Pini

Camping I Pini ligger i et grønt bakket skovområde ca. 25 kilometer fra centrum af Rom med en storslået udsigt ud over Tiberen. Pladsen er en hyggelig velordnet familiecampingplads og det ideelle sted, når jeres ferie både skal dreje sig om at slappe af, blive underholdt og få set nogle af de mange kulturelle seværdigheder i støvlelandets hovedstad. Kort sagt er der sjov og underholdning for alle aldersgrupper! Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 200
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk
Stedets terræn
Bakket
Tætteste by
4 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Solbadningsområde
Græs, Sten
Solsenge ved poolen
Gratis
Andre faciliteter
Hæveautomat
På stedet
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Mountain bikes, Familiecykler
Fodbold
Petanque
Ridning
Tæt på stedet, 2 km
Tennis
Volleyball
Sand
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Minimarked
Basar
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Take away
Isbod
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Omgivelser
Nærmeste busstation
Nærmeste lufthavn
Rome Fiumicino, 70 km
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Hav, 70 km
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Praktisk information

Campingpladsen beder jer om, at tjekke ind online - dette er for at undgå kø og ventetid ved ankomst. Vi beder om at I foretager online check-in ca. 7-3 dage før ankomst via dette link: https://ipini.huopenair.com/web-checkin For at komme til Online Check-in – indtast jeres Lev. Bookingnr. som er oplyst øverst på jeres voucher/lejebevis samt jeres ankomst- og afrejsedatoer. Vær opmærksom på, at hverken jeres bookingnummer eller kundenummer kan benyttes til dette. I skal udfylde informationen under “Don't have an account? Check-in here”.

Camping I Pini i Italien

Camping I Pini – Rom og omegn

Camping I Pini – Rom og omegn

Blot 35 kilometer fra Rom finder I den perfekte campingplads for hele familien. Her er det muligt at kombinere en aktiv ferie med en masse afslapning og samtidig få en snert af storbyferie. Camping I Pini er omgivet er frodige, grønne skove, hvilket indbyder til gode udflugter og aktiviteter. 

Fra Camping I Pini kører der bus til og fra centrum af Rom, ud om morgenen og tilbage igen sen eftermiddag. I kan også nyde freden i jeres mobilehome hjemme på pladsen, eller deltage i de mange aktiviteter der er.

Swimmingpools

Swimmingpools

Der er masser at komme efter i campingpladsens poolområde. Her finder I nemlig både en swimmingpool, en børnepool og en lækker lagune. Børnepoolen er et sikkert hit hos de små, da der både er et slot i midten, et springvand, og så kan man tage en tur i vandrutsjebanen. I den anden pool kan man tage sig en forfriskende dukkert, eller man kan slappe af i lagunen. Rundt om de forskellige pools finder I desuden en solterrasse, hvor man kan slappe af i en solseng og nyde de solrige dage.

Der er dog liv mange andre steder på campingpladsen end i poolområdet. På pladsen kan I spille fodbold, tennis og bordtennis, og til de mindre er der hele to legepladser. Om aftenen er der børnediskotek og aftenunderholdning, og så stiller pladsen desuden cykler til rådighed, så I kan opleve området udenfor.


Restaurant og bar

Restaurant og bar

Ristobar I Pini er navnet på pladsens restaurant. Her kan hele familien finde mad til deres smag og nyde den i de hyggelige omgivelser. Pladsen har også et pizzeria, der laver gode, italienske pizzaer. Hvis I gerne vil hygge jer med maden hjemme i jeres mobile home, er det muligt at få maden som takeaway og tage den med hjem. På Camping I Pini er der også to barer, hvor I hele dagen kan nyde kolde forfriskninger.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Hvis familien gerne vil lave mad hjemme i deres mobile home kan man handle i pladsens minimarked. Her er det muligt at finde alt det, man behøver på en familieferie. Ud over mad- og drikkevarer kan I altså også købe ting til stranden og solcreme.

I området

I området

I Parco di Bomarzo kan hele familien få en lidt anderledes oplevelse. Parken ligger 65 kilometer fra Camping I Pini, og den er kendt for sine mystiske skulpturer. Parco di Bomarzo er en have eller park, som er fyldt med skøre skulpturer og former, der er hugget ud af klipper. Figurerne forestiller alt fra havfruer til orker og drager, og man kan sagtens bruge nogle timer på at udforske parken eller besøge havens skæve hus.

Fra campingpladsen er det let at besøge en af verdens rigeste byer på kultur og historie og Italiens hovedstad, Rom. Nogle af højdepunkterne i byen er Colosseum og Vatikanstaten. Colosseum er den enorme bygning, der dannede rammer for gladiatorkampe for mange år siden. De seneste ti år har Colosseum være et af verdens syv vidundere, og den er helt klart et besøg værd, når I er i Rom. Vatikanstaten er verdens mindste stat og gemmer sig bag mure, men foran den ligger en smuk plads, hvorfra man kan se staten. Der ligger også en stor zoologisk have i Rom, som er en sjov oplevelse for både børn og voksne. Haven huser mange forskellige dyr, og blandt de største er elefanter, giraffer og løver. Ellers kan man shoppe og finde mange fine caféer som i enhver anden storby.