Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping I Pini

Top Faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas og el
Separat børnepool
Fodbold
Tennis

Camping I Pini i Italien

Camping I Pini ligger i et grønt bakket skovområde ca. 25 kilometer fra centrum af Rom med en storslået udsigt ud over Tiberen. Pladsen er en hyggelig velordnet familiecampingplads og det ideelle sted, når jeres ferie både skal dreje sig om at slappe af, blive underholdt og få set nogle af de mange kulturelle seværdigheder i støvlelandets hovedstad. Kort sagt er der sjov og underholdning for alle aldersgrupper! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Græs, Sten
Solsenge ved poolen
gratis
Sportsfaciliteter
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Boule
Aquarobics
Cykeludlejning
Mountain bikes, Familiecykler
Ridning
tæt på pladsen, 2 km
Volleyball
sand
Generelt
WiFi
afgrænset område (gratis)
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år), Teenagere (12+)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Bakket
PC med Internet
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Bar
Isbod
Pizzaria
Butikker
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Basar
Andre faciliteter
Hæveautomat
På pladsen
Sikkerhedsboks
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste busstation
Nærmeste lufthavn
Rome Fiumicino, 70 km
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere

Boliger - Camping I Pini

Læs mere om Camping I Pini

Camping I Pini – Rom og omegn

Camping I Pini – Rom og omegn

Blot 35 kilometer fra Rom finder I den perfekte campingplads for hele familien. Her er det muligt at kombinere en aktiv ferie med en masse afslapning og samtidig få en snert af storbyferie. Camping I Pini er omgivet er frodige, grønne skove, hvilket indbyder til gode udflugter og aktiviteter. 

Fra Camping I Pini kører der bus til og fra centrum af Rom, ud om morgenen og tilbage igen sen eftermiddag. I kan også nyde freden i jeres mobilehome hjemme på pladsen, eller deltage i de mange aktiviteter der er.

Swimmingpools

Swimmingpools

Der er masser at komme efter i campingpladsens poolområde. Her finder I nemlig både en swimmingpool, en børnepool og en lækker lagune. Børnepoolen er et sikkert hit hos de små, da der både er et slot i midten, et springvand, og så kan man tage en tur i vandrutsjebanen. I den anden pool kan man tage sig en forfriskende dukkert, eller man kan slappe af i lagunen. Rundt om de forskellige pools finder I desuden en solterrasse, hvor man kan slappe af i en solseng og nyde de solrige dage.

Der er dog liv mange andre steder på campingpladsen end i poolområdet. På pladsen kan I spille fodbold, tennis og bordtennis, og til de mindre er der hele to legepladser. Om aftenen er der børnediskotek og aftenunderholdning, og så stiller pladsen desuden cykler til rådighed, så I kan opleve området udenfor.


Restaurant og bar

Restaurant og bar

Ristobar I Pini er navnet på pladsens restaurant. Her kan hele familien finde mad til deres smag og nyde den i de hyggelige omgivelser. Pladsen har også et pizzeria, der laver gode, italienske pizzaer. Hvis I gerne vil hygge jer med maden hjemme i jeres mobile home, er det muligt at få maden som takeaway og tage den med hjem. På Camping I Pini er der også to barer, hvor I hele dagen kan nyde kolde forfriskninger.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Hvis familien gerne vil lave mad hjemme i deres mobile home kan man handle i pladsens minimarked. Her er det muligt at finde alt det, man behøver på en familieferie. Ud over mad- og drikkevarer kan I altså også købe ting til stranden og solcreme.

I området

I området

I Parco di Bomarzo kan hele familien få en lidt anderledes oplevelse. Parken ligger 65 kilometer fra Camping I Pini, og den er kendt for sine mystiske skulpturer. Parco di Bomarzo er en have eller park, som er fyldt med skøre skulpturer og former, der er hugget ud af klipper. Figurerne forestiller alt fra havfruer til orker og drager, og man kan sagtens bruge nogle timer på at udforske parken eller besøge havens skæve hus.

Fra campingpladsen er det let at besøge en af verdens rigeste byer på kultur og historie og Italiens hovedstad, Rom. Nogle af højdepunkterne i byen er Colosseum og Vatikanstaten. Colosseum er den enorme bygning, der dannede rammer for gladiatorkampe for mange år siden. De seneste ti år har Colosseum være et af verdens syv vidundere, og den er helt klart et besøg værd, når I er i Rom. Vatikanstaten er verdens mindste stat og gemmer sig bag mure, men foran den ligger en smuk plads, hvorfra man kan se staten. Der ligger også en stor zoologisk have i Rom, som er en sjov oplevelse for både børn og voksne. Haven huser mange forskellige dyr, og blandt de største er elefanter, giraffer og løver. Ellers kan man shoppe og finde mange fine caféer som i enhver anden storby.