Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Il Castellare di Tonda

Alt det får I:
Egen restaurant
Ferieboliger ved pools
Lækkert spaområde
Sjov for store og små
Top faciliteter
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Restaurant
Indendørs legeplads
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Restaurant
Indendørs legeplads
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Romantisk beliggenhed i Toscanas bakkede landskab

Il Castellare di Tonda ligger i hjertet af Toscanas Chiantidistrikt med 50-60 km til Firenze, Pisa, Siena og Lucca. Il Castellare di Tonda ligger på et 30 hektar stort bakket område i omgivelser, som man kun tør drømme om. Ferieboligerne er spredt ud i det fantastiske område og ligger i små grupper omkring de forskellige swimmingpools. Il Castellare di Tonda har egen olivenolie- og vinproduktion, og der er ugentlig en vandretur i området, hvor der fortælles om vinproduktionen, druerne og området. Turen sluttes af med smagsprøver og små lækkerier i campingpladsens egen vinkælder. Der er og en restaurant, hvor I kan nyde de lokale, italienske specialiteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pisa, 53 km
Nærmeste supermarked
7 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen

Velkommen til Il Castellare di Tonda!

Fantastisk feriested for hele familien

Fantastisk feriested for hele familien

Il Castellare di Tonda er en fin kombination af familieferie og toscansk hygge, natur og stemning. Der er også en masse spændende ting at foretage sig for børnene i miniklubben, mulighed for at komme ud og ride samt masser af andre aktiviteter. I skal dog være opmærksomme på, at en del af aktiviteterne er mod betaling. Il Castellare di Tonda skaber altså både rammer for de voksne, hvor de kan få essensen af Toscana med vinsmagning og vandreture med fortælling af produktionen samt sjove aktiviteter for familiens mindste.

De ideelle muligheder for afslapning

De ideelle muligheder for afslapning

Der er de bedste forudsætninger for at kunne koble helt af fra hverdagens travlheder med en ferie til gårdejendommen, Il Castellare di Tonda, i Toscana. Der er forskellige swimmingpools ved de 12 forskellige bygninger, hvor man kan nyde udsigten over det toscanske bakkelandskab, over ejendommens vinmarker eller over søen. For at give jer de ypperste muligheder for at slappe af tilbyder Il Castellare di Tonda et spaområde med tyrkisk bad, sauna, dampbad, jacuzzi, fodbad og massagebehandlinger mod betaling.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Il Castellare di Tonda har en ridestald, hvor både voksne og børn kan komme afsted på ture i den flotte natur. Ønsker I at udforske området, men ikke har mod på at komme rundt på hesteryg, kan I leje cykler på campingpladsen. I kan vælge at udfordre familien til et spil tennis eller golf, da der ligger gode baner lige i nærheden. På legepladsen kan familiens mindste boltre sig, og i børneklubben kan de more sig med sjove aktiviteter med andre jævnaldrende.

Dagsudflugter til spændende byer

Dagsudflugter til spændende byer

Il Castellare di Tonda ligger perfekt i forhold til at besøge interessante byer i området på ferien. I kan f.eks. tage til Firenze, som er Toscanas hovedby beliggende 58 kilometer fra feriekomplekset. Firenze er en utrolig smuk by med renæssancepaladser, kunstværker og gamle kirker, hvor det bugner med gastronomiske lækkerier på de lokale restauranter med god vin og smagfulde oliven fra omegnen. I kan også tage til byen Pisa, hvor den helt store attraktion er Det Skæve Tårn i Pisa. Byen byder dog på meget mere end det! Besøg den store markedsplads, Il mercatino di Piazza delle Vettovaglie, som er spækket med en masse boder og små butikker med brød, vin og frugt.