Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Karavomilos Beach

Alt det får I:
1 km til hyggelige Sami by
Moderne camping i grønne omgivelser
Swimmingpool og restaurant
Tæt på stranden i bugten Sami
Top faciliteter
WiFi
Top faciliteter
WiFi

Skøn og rolig campingplads på Kefalonia

Camping Karavomilos Beach ligger på Kefalonia, der er en af de største græske øer. Campingpladsen er rolig og byder på ferie i grønne omgivelser tæt på strand og med bjerge som baggrund. Du finder en dejlig græsk restaurant på campingpladsen, mens du også kan hoppe en tur i poolen, når du altså ikke daser på stranden og bader i det azurblå hav. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Swimmingpool
Udendørs pool
May - September
Andre faciliteter
WiFi
Sportsfaciliteter
Volleyball
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Strandbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Ferie tema
På en ø
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Karavomilos Beach

Bademuligheder med strand og pool

Bademuligheder med strand og pool

Camping Karavomilos Beach indbyder til alletiders badeferie i Grækenland. Campingpladsen ligger i gåafstand til havet, hvor I kan bade og dykke for alle pengene i det azurblå hav ved bugten Sami. I har dog også mulighed for at bade i campingpladsens pool, hvor I også finder solsenge og parasoller ved poolkanten. Poolområdet har åbent fra midten af maj til slut september. 

Campingpladsens faciliteter og aktiviteter

Campingpladsens faciliteter og aktiviteter

I skal selvfølgelig nyde en masse lækker, græsk mad på jeres campingferie, og der er det heldigt, at campingpladsen har en restaurant/bar, hvor I kan bestille forskellige græske specialiteter. I finder desuden et minimarked på Camping Karavomilos Beach. De mindste børn kan lege på legepladsen, mens de lidt større kan spille volleyball.

Tag rundt til øens oplevelser

Tag rundt til øens oplevelser

Hvis I nogensinde bliver trætte af at bade i havet eller poolen, så kan I tage rundt til forskellige seværdigheder på Kefalonia. Øens største attraktion er grotten Melissani, der har en underjordisk sø. Vil I på bybesøg finder I den nærmeste by 1 km fra campingpladsen. Sami har både restauranter, souvenirs og udlejning af både biler, cykler og vandsport. Det er en hyggelig og autentisk by.