Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Kastanija

Alt det får I:
Godt udgangspunkt til udflugter
Blot 3 km fra centrum af Novigrad
6 små, hyggelige pools
Kun 100 meter til havet
Top faciliteter
Strandtype
Sten, 300 m
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Sten, 300 m
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Restaurant

Velkommen til Camping Kastanija

Beliggende 3 km fra centrum af den smukke by Novigrad byder Camping Kastanija på lækre mobilehomes fordelt på et stort grønt område. Via en lille sti fra pladsen er der ca. 100 meter til den lille stenstrand, hvor krystalklart vand indbyder til skønne badeture. På selve Camping Kastanija er der flere mindre pools fordelt mellem boligerne, så man kan nyde poolen i fred og ro. Campingpladsen har en dejlig placering i Istrien, hvor der aldrig er langt til charmerende byer eller fascinerende naturoplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sten, 300 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Frugt og grønt
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg, 3 km
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
3 km
Nærmeste hospital
3 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 75 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Diskotek
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Ridning
3.5 km
Til børnene
Legeplads

Camping Kastanija ved Istrien

Vand til alle

Vand til alle

Camping Kastinija er udstyret med hele 6 mindre pools, der er fordelt rundt omkring pladsen mellem de skønne boliger. Derfor er der let adgang for alle til en afkølende dukkert i den kroatiske sommervarme. Desuden er der blot 100 meter ned til den billedskønne kyststrækning. Her venter det smukkeste blå og krystalklare vand, der indbyder til dejlige stranddage for hele familien. Stranden er omkranset af smukke fyrretræer, hvorfor I ikke kun er sikret skønne strandoplevelser, men også smukke naturoplevelser.

Når sulten melder sig

Når sulten melder sig

På Camping Kastanija finder I en restaurant, hvor hele familien kan nyde et dejligt måltid mad. Desuden har pladsen en bar, hvor I kan stille tørsten i sommervarmen. De mange flotte boliger gør det også oplagt at nyde et lækkert og hjemmelavet måltid mad i hyggeligt samvær hjemme i boligen sammen med familien. Til dette formål er pladsen heldigvis udstyret med et supermarked, hvor I kan handle de råvarer, som I vil få brug for.      

Oplevelserne venter

Oplevelserne venter

På selve campingpladsen er en sjov legeplads, hvor de små børn kan lege med hinanden. Der bliver også arrangeret børneaktiviteter sammen med børneklubben, hvilket helt sikkert vil vække glæde hos de små. Den charmerende middelalderby Novigrad ligger blot 3 km fra pladsen, hvorfor det er oplagt at besøge den hyggelige by. Her kan I tage en afslappende dag på byens sandstrande, eller besøge madmarkederne i byen. Eller hvad med at besøge byen Poreč? Her kan I blive fascineret af de mange historiske monumenter fra romertiden, såsom Euphrasian basilikaen. Baredine grotten ligger seks kilometer fra byen. Her gør de mange fascinerende drypsten og flotte underjordiske søer grotten til den perfekte dagsudflugt for hele familien. Kysten i dette områder er desuden velegnet til en masse sportsaktiviteter på havet. I kan for eksempel prøve at dykke og derved opleve den flotte verden under havet, eller tage en sejltur langs kysten.