Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Kon Tiki

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Multisportsbane
Tennis
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Multisportsbane
Tennis

Velkommen til Camping Kon Tiki

Camping Kon Tiki ligge direkte ud til de brede sandstrande på Den Franske Riviera. Pladsen er meget børnevenlig og her er aktiviteter for alle aldre. Her er alt fra vandsport, boldspil og fitness til spabade og legelande. Camping Kon Tiki danner rammerne for en dejlig familieferie i det skønne Frankrig, hvor charmerende byer og franske delikatesser venter lige om hjørnet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Udendørs pool
Baby pool
Underholdning
Underholdning (aften)
Teenage klub
Organiserede udflugter
Junior klub
Underholdning (dag)
Vandsport
Dykning
Dykkerskole
Kanoudlejning
Kajakudlejning
Vandcykeludlejning
Sportsfaciliteter
Minigolf
Håndbold
Multisportsbane
Tennis
Hiking
Boule
Basketball
Fitness
Fodbold
Adventure park
Yoga
Cykeludlejning
Bordtennis
Butikker
Butik
Andre butikker
Souvenirs
Supermarked
Frisør
Bageri
Til børnene
Legeplads
Aktivitetspark
Spillehal
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Pizzaria
Generelt
Grill ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsstørrelse
Stor plads
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Wellness faciliteter
Massage
Skønhedbehandlinger

Boliger - Camping Kon Tiki

Camping Kon Tiki ved Den Franske Riviera

Svømmeture og vandsport

Svømmeture og vandsport

Fra Camping Kon Tiki får I direkte adgang til de velkendte  brede sandstrande på Den Franske Riviera. Det hvide sandstrand mødes af azurblåt hav, hvilket er et flot syn, der inviterer til dejlige feriedage på stranden. Foruden at benytte stranden til badeture for hele familien, kan I også prøve kræfter med mange forskellige typer af vandsport. Campingpladsen har deres egen dykkerskole, ligesom I for eksempel kan leje kajakker til at udforske det smukke kystområde med. På en anden strand nær campingpladsen kan I desuden afprøve jet-ski, wakeboard med mere.   

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Camping Kon Tiki har et bredt udvalg af aktiviteter. Pladsen sørger især for god underholdning til børnene, der kan deltage i børneklubber og ungdomsklubber alt efter alder. Desuden er der et dejligt legeland og mulighed for minigolf. Børnene vil derfor have svært ved at kede sig på ferien. Imens børnene leger kan I nyde en afslappende stund i spa-området, hvor boblebadene sørger for luksuriøs ferieafslapning.  

Gode muligheder for en aktiv ferie

Gode muligheder for en aktiv ferie

Ønsker I en aktiv ferie? Så er Camping Kon Tiki perfekt. Udover de mange forskellige typer vandsport nede på stranden, tilbyder pladsen også mange andre typer sportsaktiviteter. I kan prøve bueskydning, beach volley og på den store multisportsbane kan I spille alt fra fodbold til basket. Pladsen har dertil deres helt egen cykelbane, hvor I kan tage en udfordrendecykeltur på mountainbiken. Hvis alt dette ikke er nok, så kan I også dyrke fitness, hvor der både er et udendørs og indendørs fitnesscenter. 

Spise og drikke med Kon Tiki

Spise og drikke med Kon Tiki

Det vil ikke være et problem at stille sulten på Camping Kon Tiki. Her er nemlig flere restauranter med inspiration fra hver deres verdenskøkken. I kan for eksempel på sushi på Tiki Thai eller traditionelle franske lækkerier på Tiki Club. Denne restaurant ligger helt nede ved stranden, så I kan nyde den flotte udsigt og lækre mad samtidig. Pladsens barer serverer læskende drinks til sommervarmen. 

Oplev Frankrig

Oplev Frankrig

I nærheden af pladsen venter der hele familien en masse spændende oplevelser for hele familien. Den charmerende franske by Saint Tropez ligger for eksempel kun fire kilometer væk. Eller hvad med at besøge den hyggelige havneby Port Grimaud? Det er også oplagt at udforske de mange franske delikatesser, da området har flere lokale vingårde og markeder.