Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Barque

Alt det får I:
Det skønneste badevand
Hyggeligt poolområde
Fransk spise og indkøb
Ridning, golf og gokart
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Gas
Separat børnepool
Med legeredskaber
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Gas
Separat børnepool
Med legeredskaber

Velkommen til Camping La Barque

Er du ved at undersøge, hvor du kan holde den perfekte familieferie til sommer, så har vi et godt bud. Tag familien med til det sydlige Frankrig, hvor du finder en række populære storbyer, smuk natur og kilometerlange badestrande, hvor badevandet har den helt rette temperatur hele sommeren. I området omkring Den Franske Riviera finder du en campingplads, der er det oplagte sted til dig, der gerne vil have familien med på en uforglemmelig sommerferie fyldt med oplevelser og afslapning. Det eneste, I skal sørge for, er, at I virkelig nyder at kunne holde en velfortjent pause fra det pulserende hverdagsliv, hvor børnene skal i skole, der skal laves mad, og du skal på arbejde. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Tæt på pladsen
Bordtennis
Volleyball
Boule
Aquarobics
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Dykkerskole
Betales på pladsen
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Kajakudlejning
Betales på pladsen
Underholdning
Mini klub
Restauranter / barer
Restaurant
May - September
Bar
Andre faciliteter
Havn
Opladning elbiler
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Gas
Sprog som tales
Fransk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste togstation
3 km
Nærmeste lufthavn
Nice, 45 km
Tætteste by
4 km

Camping La Barque i Frankrig

Tæt på strand, by og natur

Tæt på strand, by og natur

Den Franske Riviera er en del af Rivieraen, som bliver delt imellem Italien, Monaco og Frankrig. Området er kendetegnet ved sine helt fantastiske strande og eksklusive storbyer, hvor især Saint Tropez er en ren luksusby, som de store både kommer til. Her kommer du ikke til at kede dig, og vælger du at bo på Lar Barque, så vil du være tæt på både strand, by og natur, samtidig med at du har alt det, du skal bruge på pladsen. For på campingpladsen finder du nemlig en række forskellige faciliteter, så der er noget for både børn og voksne.

Pool og børnebassin

Pool og børnebassin

Når du holder din ferie på La Barque, så er der selvfølgelig sørget for, at du altid kan få en kold dukkert, hvis du får lyst til dette. Du finder nemlig en skøn udendørs pool, der har en tilhørende børnepool til de mindste. Vil du hellere have familien med på stranden, så er der ikke langt til det azurblå hav og de smukke sandstrande. Du finder nemlig stranden i St Aygulfs seks kilometer væk, og her kan du passende snuppe dagens frokost, så du slipper for at skulle forberede det hjemmefra.

Det franske køkken på pladsen

Det franske køkken på pladsen

På pladsen er der en restaurant, der byder dig indenfor i det franske køkken. Her kan du finde nogle af landets mest traditionelle retter, og der er selvfølgelig også nogle af de klassiske favoritter på kortet, så børnene også kan være med. Du kan også snuppe et koldt glas vin eller en øl i baren på pladsen, hvor du kan nyde de lune sommeraftenener og slutte dagen godt af.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Der er et lille supermarked på pladsen, der har et godt, men begrænset udvalg af varer, hvilket er typisk for de små supermarkeder på campingpladser. Vil du gerne have mulighed for at handle lidt større ind, så finder du mange byer tæt på pladsen. Du finder blandt andet den større by Saint- Raphaël cirka et kvarters kørsel væk. Her kan du handle stort ind, så du kan klare dig hele ferien.

Til både børn og voksne

Til både børn og voksne

Det bliver aldrig kedeligt at holde ferie på La Barque, hvad end du er voksen eller barn. Der er nemlig sørget for jer alle. Til børnene er der miniklub samt et skønt poolområde særligt til dem. Til de ældre vil der være en række sportsaktiviteter, som du kan deltage i. Det kunne være zumba, tennis eller vandaerobic. Området byder også på en række forskellige muligheder for at være aktiv, og indenfor en afstand på fem kilometer finder du ridning, golf, gokart, dykning og meget andet.

Udforsk omgivelserne

Udforsk omgivelserne

Området byder på mange forskellige oplevelser, og især naturen er værd at udforske, hvad end det er til vands eller på land. Hvis du vil rundt og se det skønne område, så kan du nemt leje ATV’er tæt på pladsen, og er dette køretøj lige stort nok, så kan I også tage en tur på cykler. Skal I have en dag i børnenes tegn, så finder I Aqualand Fréjus kun fem kilometer fra pladsen. Det samme gælder for forlystelsesparken Luna Park, der ligger lige ved siden af. Vil I have noget kultur med hjem, så er der kun 40 minutter til Cannes, der er en af de mere kendte byer i Frankrig.