Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Carbonnier

Alt det får I:
Spændende område omkring campingpladsen
Mange faciliteter på pladsen
Sjove aktiviteter og masser underholdning
Poolområde med vandrutsjebaner
Top faciliteter
Direkte til hav
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til hav
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt

Velkommen til Camping Le Carbonnier

Tag familien med til fantastiske Frankrig, hvor I vil få en familieferie, som I sent vil glemme. Her er der oplevelser for alle, hvad end du er til natur, kultur eller god gastronomi. I det franske område Dordogne er der mange muligheder for at holde den helt perfekte sommerferie. Du finder her campingpladsen Le Carbonnier, der med sine fire stjerner lader sig imponere sine gæster – og dig inklusiv. Her skal du bare læne dig tilbage og nyde, at du har sommerferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Grill tilladt
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Fiskeri
Fodbold
Minigolf
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Vandsport
Kanoudlejning

Camping Le Carbonnier i Frankrig

Solferie i Frankrig

Solferie i Frankrig

Solgaranti er ikke noget, der lyder helt dårligt, og det er strand, natur og by vist heller ikke. Alt dette og mere til kan du få, hvis du holder din sommerferie på Le Carbonnier, hvor der er sørget for faciliteter og aktiviteter for hele familien. Her får du en ferie i ren luksus med de flotte omgivelser og muligheder, der er på pladsen. Her kan du nyde godt af de mange faciliteter, som pladsen tilbyder sine gæster, og du kan blandt andet begynde at glæde dig til stort poolområde med vandland til de små, børneklub med workshops og underholdning og mange flere familieaktiviteter.

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Pladsens poolområde er et, som mange andre vil misunde, og det forstår vi godt. For foruden den store pool er der sørget godt for alle børnene, der kan lege på livet løs i det vandlegeland, der er i deres pool. Den store rutsjebane overvåges af en livredder, så du kan trygt lade dine børn lege i fred og ro. Stranden finder du også i kort afstand til pladsen, og denne er selvfølgelig oplagt til heldagture med picnic, sandslotte og hygge i skyggen.

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Muligheder for mad er der nok af, når du bor på Le Carbonnier. Der er nemlig en god restaurant med et bredt menukort, hvor der oftest vil være noget for enhver smag. Bliver du sulten i løbet af dagen, så står snackbaren klar til at stille den lille sult, og melder tørsten sig, så er der også en bar. Skal du handle ind, så kan du nemt gøre dette på pladsen i det lille supermarked. Udvalget her er ganske fint, og du finder alt fra frostvarer til mejeriprodukter og frisk frugt. Og så finder du også et lille bageri tæt ved pladsen.

Aktiviteter til alle

Aktiviteter til alle

I kommer ikke til at kede jer på jeres ferie, hvis I bor her på pladsen, for der er nok at give sig til. Foruden poolområdet, der kan få mange timer til at gå, så er der også et fitnessrum og en jacuzzi, som ofte falder i god jord hos de voksne. Børnene kan hver mandag til fredag komme i børneklub om formiddagen med et væld af aktiviteter og forskellige workshops, mens kan du tager et spil tennis eller beachvolley med de andre.

Oplevelsesrigt område

Oplevelsesrigt område

Området har meget at byde på, og især naturen er noget, som du bør udforske. Lej cykler for en dag, og tag en tur rundt i området. Du kan også prøve vandsportsaktiviteter langs kysten eller besøge de små kystbyer, som ligger langs den lange kyststrækning. På campingpladen kan I høre meget mere om området, hvor familien får inspiration til en masse oplevelser.