Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Carbonnier

Alt det får I:
Mange faciliteter på pladsen
Poolområde med vandrutsjebaner
Sjove aktiviteter og masser underholdning
Spændende område omkring campingpladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads

Velkommen til Camping Le Carbonnier

Tag familien med til fantastiske Frankrig, hvor I vil få en familieferie, som I sent vil glemme. Her er der oplevelser for alle, hvad end du er til natur, kultur eller god gastronomi. I det franske område Dordogne er der mange muligheder for at holde den helt perfekte sommerferie. Du finder her campingpladsen Le Carbonnier, der med sine fire stjerner lader sig imponere sine gæster – og dig inklusiv. Her skal du bare læne dig tilbage og nyde, at du har sommerferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Spray park
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Petanque
Volleyball
Aquarobics
Minigolf
Fiskeri
Fodbold
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Mini farm
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Kanoudlejning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Butikker
Bageri
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Take away
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
500 m

Camping Le Carbonnier i Frankrig

Solferie i Frankrig

Solferie i Frankrig

Solgaranti er ikke noget, der lyder helt dårligt, og det er strand, natur og by vist heller ikke. Alt dette og mere til kan du få, hvis du holder din sommerferie på Le Carbonnier, hvor der er sørget for faciliteter og aktiviteter for hele familien. Her får du en ferie i ren luksus med de flotte omgivelser og muligheder, der er på pladsen. Her kan du nyde godt af de mange faciliteter, som pladsen tilbyder sine gæster, og du kan blandt andet begynde at glæde dig til stort poolområde med vandland til de små, børneklub med workshops og underholdning og mange flere familieaktiviteter.

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Pladsens poolområde er et, som mange andre vil misunde, og det forstår vi godt. For foruden den store pool er der sørget godt for alle børnene, der kan lege på livet løs i det vandlegeland, der er i deres pool. Den store rutsjebane overvåges af en livredder, så du kan trygt lade dine børn lege i fred og ro. Stranden finder du også i kort afstand til pladsen, og denne er selvfølgelig oplagt til heldagture med picnic, sandslotte og hygge i skyggen.

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

Muligheder for mad er der nok af, når du bor på Le Carbonnier. Der er nemlig en god restaurant med et bredt menukort, hvor der oftest vil være noget for enhver smag. Bliver du sulten i løbet af dagen, så står snackbaren klar til at stille den lille sult, og melder tørsten sig, så er der også en bar. Skal du handle ind, så kan du nemt gøre dette på pladsen i det lille supermarked. Udvalget her er ganske fint, og du finder alt fra frostvarer til mejeriprodukter og frisk frugt. Og så finder du også et lille bageri tæt ved pladsen.

Aktiviteter til alle

Aktiviteter til alle

I kommer ikke til at kede jer på jeres ferie, hvis I bor her på pladsen, for der er nok at give sig til. Foruden poolområdet, der kan få mange timer til at gå, så er der også et fitnessrum og en jacuzzi, som ofte falder i god jord hos de voksne. Børnene kan hver mandag til fredag komme i børneklub om formiddagen med et væld af aktiviteter og forskellige workshops, mens kan du tager et spil tennis eller beachvolley med de andre.

Oplevelsesrigt område

Oplevelsesrigt område

Området har meget at byde på, og især naturen er noget, som du bør udforske. Lej cykler for en dag, og tag en tur rundt i området. Du kan også prøve vandsportsaktiviteter langs kysten eller besøge de små kystbyer, som ligger langs den lange kyststrækning. På campingpladen kan I høre meget mere om området, hvor familien får inspiration til en masse oplevelser.