Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Lac Bleu (Châtillon-en-Diois)

Alt det får I:
Fantastisk badesø
Sublime udsigter
Beliggende i rig natur
Flotte faciliteter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Mini klub
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Legeplads
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Mini klub
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Legeplads
Restaurant

Velkommen til Camping Le Lac Bleu

Ved den smukkeste blå sø omgivet af hytter, grønne træer og bjerge ligger Camping Le Lac Bleu (Châtillon-en-Diois). Her er der mulighed for at koble 100 procent af og fokusere på at nyde livet og naturen. Hvad end I er til svømning i den opvarmede indendørs pool eller udenfor i søen, så har denne campingplads det hele. Ønsker I en afslappende campingferie i smukke Frankrig, så kan Camping Le Lac Bleu snildt være den næste drømmedestination. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Sportsturneringer
Petanque
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Kanoudlejning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
4 km

Scenisk særklasse ved Camping Le Lac Bleu

Bad i smukke omgivelser eller nyd den indendørs pool

Bad i smukke omgivelser eller nyd den indendørs pool

Denne campingplads byder på noget helt unikt. Her er nemlig et legeland med rutsjebaner, der går direkte ned i søen. Et sandt udendørsparadis for de yngste medlemmer af familien. Søen er eksklusiv for campingpladsens gæster, hvilket giver mere plads og ro til at nyde det forfriskende ferskvand. Her kan I også både fiske eller tage en tur på søen i kajak sammen. Ikke nok med det – campingpladsen har også en opvarmet indendørs svømmingpool. Den er rummelig og udstyret med liggestole langs siderne, som voksne kan slænge sig i, mens børnene plasker rundt. Så bliver det ikke meget bedre!

Masser aktiviteter i naturens tegn

Masser aktiviteter i naturens tegn

I sommerperioden arrangerer Camping Le Lac Bleu et spækket program med sjove og alternative aktiviteter. Ud over klassikere som bordtennis, petanque og badminton er der også lavendelproduktion, søde geder og flere butikker, hvor I kan smage på lokale produkter. Bjergene byder på mange smukke vandreruter for hele familien, og der er en charmerende middelalderby ved navn Chãtillon-en-Diois tæt på pladsen. Der er også en masse vinmarker i området, som er oplagt for vininteresserede. 

God underholdning

God underholdning

Camping Le Lac Bleus restaurant og bar har en fantastisk udsigt over den billedskønne by. Om aftenen er der også et spændende program I kan deltage i. Her arrangeres der nemlig for underholdning til hele familien, som kan få sig nogle mindeværdige oplevelser sammen. Blandt andet temamåltider, der udfordrer smagsløgene, eller koncerter afholdes jævnligt på campingpladsen. Der er også shows, som både børn og voksne vil nyde.

Campingferie i betagende natur

Campingferie i betagende natur

Camping Le Lac Bleu er omgivet af skøn natur, som det vil være en skam ikke at udnytte. De smukke dale indbyder til vandring, mens der også er naturlige vandfald og en sommerfuglepark at tage på udkig efter. Sidst men ikke mindst kan I vove jer ned i en af de fascinerende grotter eller begive jer ind i en hemmelig kløft. Der er lagt op til masser eventyr for hele familien på Camping Le Lac Bleu.