Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Pins (Erquy)

Alt det får I:
Gode faciliteter og indkøbsmuligheder på pladsen
God beliggenhed i dejligt område
Stort opvarmet poolområde
Sandstrande i gåafstand fra pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)

4 stjerner, hvid sandstrand og opvarmet poolanlæg

Beliggende i hjertet af en fyrreskov finder I Camping Les Pins. Campingpladsen ligger i gåafstand fra hvide sandstrande, smukke kyststrækninger og maleriske byer og er en perfekt base for udflugter i området. Den 4-stjernede campingplads har et væld af faciliteter til rådighed og danner de bedste rammer om en indholdsrig ferie for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
1 km
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
55 km
Nærmeste marked
1.5 km
Nærmeste supermarked
3 km
Nærmeste togstation
21 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen

Camping Les Pins i Erquy i Frankrig

Camping til store og små

Camping til store og små

I kommer ikke til at kede jer på Les Pins, hvor der er aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Her finder I både en stor vandpark med swimmingpools og vandrutsjebaner, et wellnesområde med boblebad og sauna samt et omfattende aktivitetsprogram for børn. Der er desuden mulighed for at dyrke forskellige former for sport på campingpladsen, hvor der blandt andet er en multisportsbane, og uden for campingpladsen kan I blandt andet prøve kræfter med vandsport.

Sandstrande og poolanlæg

Sandstrande og poolanlæg

På Camping Les Pins er der et stort opvarmet poolområde med børnepool, vandrutsjebaner samt en udendørs og en indendørs swimmingpool, hvor børn og voksne kan bade og boltre sig i vandet eller slappe af og nyde solen på en liggestol ved poolkanten. I gåafstand fra campingpladsen finder I fine hvide sandstrande, hvor I kan bygge sandslotte, bade og hygge jer i timevis. Hvis I interesserer jer for vandsport, er der blandt andet mulighed for at surfe, tage dykkerkurser og sejle i kano.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

I behøver ikke at bekymre jer om madlavning og opvask på campingpladsen, hvor der både er en restaurant og en bar. Her kan I blandt andet nyde en kold forfriskning, købe pizza og takeaway, og på restauranten står kokken klar til at forkæle jeres smagsløg. I finder alt, hvad I har brug for, i campingpladsens lille købmandsbutik, hvor I blandt andet kan købe frisk brød, frugt og grøntsager samt et fint udvalg af dagligvarer.

Et væld af aktiviteter

Et væld af aktiviteter

På campingpladsen er der et væld af aktiviteter i vente for børnene. Børn i alderen fem til syv år kan hygge sig med deres jævnaldrene i børneklubben, hvor der er sjove aktiviteter på programmet. Dette inkluderer blandt andet forskellige sportsbegivenheder, børnelege, kreative workshops og ansigtsmaling. I juniorklubben kan de 8- til 12-årige hygge sig sammen om tilsvarende aktiviteter. Mens børnene er underholdt kan forældrene forkæle sig selv med en wellnessbehandling. I spaområdet kan I slappe af i boblebadet, saunaen eller dampbadet, hvorefter I kan nyde forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Hvis formen skal holdes ved lige, kan I deltage i vægtløft og aerobic hver morgen. Der er også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport uden for campingpladsen.

Byer, natur og oplevelser

Byer, natur og oplevelser

Camping Les Pins er beliggende i naturskønne omgivelser i Bretagne, og det er oplagt at udforske de smukke omgivelser til fods. Følg den 1.800 kilometer lange vandresti GR34 og oplev de smukke kyststrækninger, de fine sandstrande, de små bække, charmerende byer og meget andet på nært hold. I kan også besøge Le Grand Aquarium de saint-Malo, hvor der er mere end 600 forskellige fiskearter – blandt andet hajer, klovnefisk, ål, skildpadder og utallige andre. Mont Saint Michel er også et besøg værd. Det er et kloster, som ligger på en lille tidevandsø. Mont Saint Michel er på UNESCO's verdensarvsliste og et af de meste besøgte steder i Frankrig. Desuden ligger der adskillige maleriske byer i Bretagne, som alle er et besøg værd.