Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Salisses

Alt det får I:
Masser faciliteter
4-stjernet campingplads
Flotte poolområder
Smuk campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Multisportsbane
Tennis

Camping Les Salisses i Frankrig

Camping Les Salisses er en 4-stjernet campingplads med alt, hvad det indebærer af moderne faciliteter. Det store poolområde er et hit for børn i alle aldre, mens den fantastiske sandstrand 10 minutters gang fra pladsen indbyder til timevis af solbadning, svømmeture og leg i sandet. Camping Les Salisses er smukt indrettet med blomster og små oaser omkring på pladsen, og campingpladsens gode restaurant serverer lækre specialiteter og kølige drikkevare for hele familien. Camping Les Salisses er det perfekte valg til en fantastisk sommerferie i det solrige og smukke Languedoc. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)

Velkommen til Camping Les Salisses

Les Salisses i Languedoc

Les Salisses i Languedoc

Camping Les Salisses byder på dejlig ferie i Frankrig for familien blot få meter fra kysten ud til Middelhavet. Campingpladsen ligger i byen Vias i den franske region Languedoc og byder på campingferie ved hyggelige byer, lækre sandstrande og med mange aktiviteter, hvor familien kan nyde en ferie med samvær i sydens dejlige ferieklima.

Pools og vandrutsjebane

Pools og vandrutsjebane

På Camping Les Salisses finder I intet mindre end tre forskellige pools opdelt i to forskellige områder. Det ene område består af to pools, hvor den ene har vandrutsjebane og den anden god at svømme baner i. Er I mere til en afslappende pool med vandsjov til børnene er poolen med klipper, broer, vandfald og bobler samt liggestole lige noget for jer. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Camping Les Salisses har et bredt børneprogram, så børnene kan lege med jævnaldrene og have en masse sjov. Herudover er der multisportsbane, fitness og cykeludlejning, så I både kan holde en atletisk ferie, mens I også kan dase ved poolen. Campingpladsen tilbyder også ridning, båd- og fisketure, paint-ball og go-kart mod betaling.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

I campingpladsens bar kan I både få lidt koldt at drikke og samtidig blive underholdt med alverdens shows, kids-fridays og musik. Camping Les Salisses arrangerer også aftener med ekstra underholdning på specielle dage. Er I  mere til en rolig middag, kan I spise i campingpladsens restaurant, der tilbyder en varieret menu for hele familien.