Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lido Verbano

Alt det får I:
Kulturelle oplevelser i nærheden
Børnevenlig camping
Et væld af aktiviteter
Rolige omgivelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Strandtype
Græs
Strandtype
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Strandtype
Græs
Strandtype
Mini klub
Underholdning (aften)

Tid til aktiviteter og kultur på Camping Lido Verbano

I det italienske område Ticino Park og lige ud til Alpernes største sø Lago Maggiores bred, finder I Camping Lido Verbano. Denne campingplads byder på et væld af aktiviteter, samtidig med at den ligger tæt på attraktive turistområder, hvor I kan dykke ned i den italienske kulturarv. Camping Lido Verbano byder hele familien op til leg, for på pladsen finder I mange forskellige og sjove sportsaktiviteter for både børn og voksne. De mange forskellige aktiviteter, som I kan finde på selve campingpladsen, giver jer tid sammen, mens I skaber aktivitetsfulde minder for livet. Hvis I drømmer om en ferie fyldt med aktiviteter og kultur, så besøg Camping Lido Verbano. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand, Græs, Sø
Strand
Solsenge på stranden
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
June - September
Børne-disco
June - September
Underholdning (dag)
June - September
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning, Skal forudbestilles
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 17 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 316
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Diskoaften
Isbod
Restaurant
March - October
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Hiking
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Yoga
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Vandski
Windsurfing

Praktisk information

Vil vi gerne informere dig om følgende, at fra den 9. til den 11. juni finder der et "Harley"-arrangement sted på campingpladsen. Det er muligt, at der vil være støjgener fra motorcykler og besøgende på campingpladsen.

Velkommen til Camping Lido Verbano

Aktiviteter I kan dyrke sammen eller hver for sig

Aktiviteter I kan dyrke sammen eller hver for sig

Der er rig mulighed for at få bevæget jer på denne ferie. I har nemlig mulighed for at dyrke en række forskellige sportsgrene, alt imens I har Lago Maggiore som udsigt. I har mulighed for at spille basketball, fodbold, beachvolley, petanque og bordtennis. Derudover er der også fantastiske muligheder og faciliteter til at dyrke fitness, TRX, gymnastik og yoga. Camping Lido Verbano har også rigtig gode gang- og cykelstier, så der er også rig mulighed for at se området på to hjul.  

Der er naturligvis også aktiviteter for de helt små. På pladsen finder I nemlig også en sjov legeplads for de aller mindste. Her har de mulighed for at lege på det store aktivitetsstativ og finde nye legekammerater.

Vandaktiviteter på Camping Lago Maggiore

Vandaktiviteter på Camping Lago Maggiore

I har på Camping Lido Verbano også mulighed for at give jer i kast med wakeboard-, wakeskate-, og wakesurfing. Campingpladsen har nemlig sin egen anerkendte skole med veluddannede instruktører, så I får en så sjov og sikker oplevelse som muligt. Disse vandaktiviteter er både for unge, voksne, begyndere og eksperter. Med instruktørernes hjælp skal det nok blive en god oplevelse.

Lækre spisesteder

Lækre spisesteder

I finder to restauranter på Camping Lido Verbano. Restaurant Dakota serverer morgen-, middag-, og aftensmad. Om morgenen kan I glæde jer til friskbage croissanter og andre lækkerier. Fra frokosttid og frem til aftenmaden kan I nyde de lækreste, autentiske italienske pizzaer og andre lækre specialiteter fra det italienske køkken. I kan hver aften også afslutte den begivenhedsrige dag med delikate, hjemmelavede desserter.  

Beach Bar er den anden restaurant, som I kan finde på Camping Lido Verbano. Denne ligger helt nede ved stranden, og kan tilbyde jer en lækker morgenmad, en let frokost eller en aperitif, imens I nyder dagen ved søens utroligt smukke bred. På stranden findes også et minimarked med en bager- og konfekturehandel tilknyttet.

Kultur inden for rækkevide

Kultur inden for rækkevide

På Camping Lido Verbano er der en masse at give sig til, men vil I også ud at opleve den italienske kultur, så er der ikke langt. De fleste større turistattraktioner og byer ligger nemlig indenfor 1,5 times kørsel. Bare 1 time og 10 minutter kørsel væk finder I verdens modehovedstad, fantastiske Milano. Besøg den smukke domkirke, eller Duomo di Milano, som den hedder på italiensk, galleriet Pinacoteca di Brera, Milanos operahus Teatro alla Scala, eller besøg Castello Sforzesco, som er en fæstning fra Italiens middelalder omkring 1400-tallet. Når alle seværdighederne er set, kan I enten vende hjem til Camping Lido Verbano til aftensmad, eller I kan besøge en af de mange spændende restauranter, som findes i Milano.

Vil I gerne opleve mere italiensk kultur bør i besøge den fantastisk smukke by Arona, som kun ligger 15 minutters kørsel fra Camping Lido Verbano. Denne by er en af de mest kendte byer langs Lago Maggiore. Byen er en perfekt og smuk blanding mellem italiensk kultur, kunst, natur og ikke mindst folklore. Hele sommeren igennem har I mulighed for at besøge de lokale markeder og deltage i en række forskellige og spændende begivenheder.