Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Luna del Monte

Alt det får I:
Bjerglandsby Monte Santa Maria Tiberina
Pool med børnebassin
Smukke omgivelser med fantastisk natur
Legeplads og trampolin
Top faciliteter
Antal standpladser
Antal: 28
Tætteste by
700 m
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Top faciliteter
Antal standpladser
Antal: 28
Tætteste by
700 m
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt

En ferie med vin, mad og skøn udsigt

Besøg smukke Italien og bo på denne skønne campingplads der giver jeres familie mulighed for at opleve alt hvad området har at byde på. Camping Luna del Monte har en skøn pool samt en poolbar, hvor I kan nyde en forfriskende Aperol Spritz, mens I kigger ud over markerne. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 28
Grill tilladt
Tætteste by
700 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Andre faciliteter
Opladning elbiler
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Petanque
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Pladsstørrelse
Lille plads
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Luna del Monte

Pool og sø

Pool og sø

Camping Luna del Monte pool er moderne og perfekt til motionssvømning og vandsjov. For de mindre børn er det til børnebassin ved siden af den store pool, som ikke er så dybt, så mindre børn kan lege trykt. Rundt om poolen finder I dejlige parasoller og solsenge samt en poolbar med forfriskende drikkevarer. Foretrækker I at bade i sø, så kan I køre til en dejlig sø på 25 minutter, hvor I kan nyde det forfriskende vand.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

På denne campingplads kan I få mange time til at gå med ren afslapning mens I nyder udsigten fra bakketoppen. I er på gå afstand til to dejlige restauranter, som byder på klassiske italienske kendinger inklusiv pizza og pasta. Så slå to fluer med et smæk og tag på en dejlig vandre tur i området og hold pit-stop på Osteria Oscari, hvor I kan nyde jeres måltid på deres dejlige terrasse med en smuk udsigt til de omkringliggende bakker! Derudover, kan børn benytte sig af legepladsen eller bordtennisbordet for at møde nye venner på ferien. 

Udflugtsmål i området

Udflugtsmål i området

Camping Luna del Montes beliggenhed er perfekt for jer, som gerne vil kombinere en afslappende campingferie med dagsture til smukke italienske byer. Heriblandt kan I køre til Venedig på halvanden time eller til Siena på to timer. Foretrækker I at opleve mere autentiske byer, så besøg bjerglandsbyerne Montone og Spello. Er I interesseret i vin, så kan I finde mange forskellige små vingårde, hvor I kan få vinsmagninger og se vinmarkerne.