Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Parc Bellevue (Cannes)

Alt det får I:
Sjove aktiviteter for hele familien
Hyggeligt poolområde
Gode indkøbsmuligheder
Dejlig restaurant på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El

Camping Parc Bellevue (Cannes)

Leder I efter jeres næste sommerferiedestination, som skal være både børnevenlig, fuld af aktiviteter og i topklasse? Så er I kommet til det rette sted, for her på siden hjælper vi jer godt på vej mod et oplagt valg, som passer på alle jeres kriterier. Der er naturligvis tale om den populære campingplads Parc Bellevue i Cannes, Sydfrankrig. Vi guider jer igennem alle de vigtigste ting, I skal vide, inden I booker din sommerferie. Kan det overhovedet blive bedre? Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Kiosk
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste lufthavn
Nice
Nærmeste marked
1.5 km
Nærmeste supermarked
1.5 km
Nærmeste togstation
5 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Petanque
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Sommer i Sydfrankrig

Et dyp i poolen

Et dyp i poolen

Mange danskere rejser år efter år i sommerferien mod varmere himmelstrøg og mod badeferier, og Frankrig er naturligvis ingen undtagelse. Derfor skuffer Parc Bellevue naturligvis heller ikke på dette område, men tilbyder tværtimod to forskellige pools af forskellige størrelser, så hele familien kan være med. Nyd en pool på 40x12 meter til de voksne og større børn og en mindre pool opdelt i to ’afdelinger’ – én for babyer og én for mindre børn. Der skulle dermed være noget for enhver smag på campingpladsens pool-område, som er komplet med solsenge og en nærliggende restaurant.

Spis jer mætte på campingpladsens restaurant

Spis jer mætte på campingpladsens restaurant

Netop restauranten på pladsen er et område, man ikke må undervurdere. Det er noget, som mange ligeledes kan finde på at rejse efter – og særligt i Frankrig som er vidt og bredt kendt for sit formidable køkken og velsmagende vine. Om end restauranten på Camping Parc Bellevue næppe er en Michelinstjerne værdig, er det mad for hele familien, og menukortet spænder bredt fra pizza til croissanter. Der er altså kort sagt tale om et sted, hvor alle kan være med, og restauranten har åbent hele dagen, så I i løbet af dagen også kan tage for jer af velsmagende snacks fra baren – som i øvrigt åbner op for drinks om aftenen, hvor der jævnligt bliver spillet op til dans.

Fantastiske indkøbsmuligheder på og omkring pladsen

Fantastiske indkøbsmuligheder på og omkring pladsen

En ting, der er svær at undvære på ferier, er supermarkederne og deres store udvalg. Særligt på ferier kan det være meget rart at kunne lave madpakker til at tage med på tur, købe en is til børnene, læse en avis og selvfølgelig drikke vand i spandevis. Det skal I imidlertid ikke undvære på denne campingplads, for de har deres helt eget supermarked på pladsen, hvor I kan få alle de fornødenheder, I måtte få brug for. Er udvalget ikke stort nok, har I også mulighed for – på gåben – at købe ind i det nærmeste supermarked uden for pladsen, som ligger blot få hundrede meter væk.

Flotte faciliteter og sjove aktiviteter

Flotte faciliteter og sjove aktiviteter

Foruden gode bade- og indkøbsmuligheder, tilbyder Camping Parc Bellevue naturligvis en lang række faciliteter og aktiviteter for hele familien. Som nævnt bliver der ofte spillet op til dans til eksotiske temaaftener på restaurantens terrasse, hvor der er udsigt til poolen, men i løbet af dagen har I også andre muligheder på pladsen som blandt andet sportsturneringer for både store og små – inklusive fodbold, petanque, bordtennis og vandpolo, ansigtsmaling for de mindste, karaoke og meget mere. Kort fortalt: der bør være noget for enhver smag på Camping Parc Bellevue!