Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Pelso

Alt det får I:
Naturskønne omgivelser
Poolområde inkl. børnepool med vandrutsjebane
Direkte adgang til søbred
Restauranter og bar
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Underholdning (aften)
Grill tilladt

Velkommen til Camping Pelso

Camping Pelso ligger på Balatonsøens nordside og er en mellemstor og meget familiær campingplads i naturskønne omgivelser. Pladsen har egen strand. Der er også en stor børnepool med en vandrutschebane, hvor børnene nok skal få flere timer til at gå. Her er mange gode muligheder for sport samt underholdning og oplevelser for både store som små. Camping Pelso er derfor ideel til familieferien i spændende Ungarn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Græs, direkte
Swimmingpool
Rutsjebane (børn)
July - August
Græs
Underholdning
Højsæson
Højsæson, July - August
Andre faciliteter
Parkering i små områder, inde på pladsen
Butikker
Ferie tema
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Kul
Flad
Engelsk, Tysk
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Omgivelser
500 m
Pladsstørrelse
Antal: 200
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
Kun i højsæson, July - August
Til børnene
Vandsport
Kun i højsæson, July - August

Camping Pelso ved Balatonsøen i Ungarn

Beliggenhed ved søen

Beliggenhed ved søen

Camping Pelso ligger direkte ned til Balatonsøen. Søen er hele 77 kilometer lang og derfor en af de største søer i Centraleuropa. Fra campingpladsen får I en fantastisk udsigt over den store sø, hvor det blå vand ligger omkranset af det bakkede landskab i horisonten. Camping Pelso byder derfor på dejlige familieferier i naturskønne omgivelser.

Skønne badedage

Skønne badedage

Campingpladsen har direkte adgang til søen, hvor pladsens gæster kan nyde en dejlig dukkert i det skønne ferskvand. Her ved søen kan børnene leje og tage en tur i de to små vandrutsjebaner. Her er anlagt en lille græsplæne hvor I kan tage en afslappende stund under solen. I kan også bade ved det dejlige poolområde, hvor der er en børnepool til de små.

Aktiviteter for store som små

Aktiviteter for store som små

Pladsen er udstyret med mange gode faciliteter, der sikrer, at hele familien får sjove stunder på ferien. De små kan lege på en af de flere små legepladser eller deltage i det sjove underholdningsprogram. Børnene vil sikkert også synes det er sjovt at spille minigolf. Hvis I vil dyrke lidt sport på ferien, er der også gode muligheder for det. I kan spille beachvolley, bordtennis og fodbold. I kan også benytte det udendørs fitnessrum. Hvis I holder af vandsport kan I både sejle i kajak, prøve stand up paddling eller snuppe en tur med vandcyklen. Det er også gode omgivelser til fiskeri. 

Spise og drikke

Spise og drikke

Her på Camping Pelso finder I flere steder til at stille sulten og tørsten. Restaurant, et take-away sted samt en snackbar står klar med lækkerier til gæsterne. I kan nyde en forfriskende drink i baren, eller hvis I befinder jer nede på stranden kan I besøge strandbaren. Børnene kan få en kølende is ved ishuset. Hos købmanden på pladsen kan I købe madvarer med mere.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

 Vil I udforske området, er her mange udflugtsmuligheder for alle aldre. Her kan nævnes traditionelle byer med middelalderlige borge. Eller hvad med at besøge bøffelreservatet i Kapolnapuszta? Holder I af vandre- og cykelture, så er det smukke naturområde omkring pladsen ideel til dejlige ture. Blandt området mange lokale vingårde kan tage på vinsmagning og meget mere.