Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Poort van Amsterdam

Alt det får I:
Tag på storbybesøg i Amsterdam
Camping direkte til sø
Hyggelige byer og natur
Prøv kræfter med vandsport
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Grill tilladt
Legeplads

Aktiv camping og storbybesøg

Campingpladsen Resort Poort van Amsterdam inviterer til en vaskeægte campingferie, der byder på afslapning og storbyliv på en og samme tid. Der er noget til alle i familien, og alle kan tage hjem med glade minder fra en god ferie. Campingpladsen ligger i et vådområde, hvilket indbyder til en masse sjov på vandet. I kommer helt tæt på den hollandske kultur med alt fra de hyggelige og traditionelle byer til pulserende storbyer med gode shoppingmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Vand spinning cykler
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson, Alder 4-12 år
Andre faciliteter
Havn
Skal forudbestilles
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
26 km
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
16 km
Nærmeste supermarked
7 km
Tætteste by
6 km
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Minigolf
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads

Velkommen til Resort Poort van Amsterdam

Campingplads ved storbyer

Campingplads ved storbyer

Direkte ud til Markmeer-søen ligger det flotte område Resort Poort van Amsterdam. Det ligger så centralt og alligevel for sig selv, at I får det bedste fra to verdener. I får oplevelsen af at være på en ferie, hvor der ikke skal tages stilling til meget andet end dagens underholdning. Og I har ikke langt til storbyen Amsterdam, som oser af kultur og liv. Resort Poort van Amsterdam har den perfekte beliggenhed med udsigt til de mange tilbud, som området har at byde på.

Resort Poort van Amsterdam har langt de fleste tilbud, som enhver moderne camping skal have. Her kan I slappe af i poolen efter en lang og kulturrig dag, hvor alle musklerne kan blive løsnet op i saunaen. Den lokale restaurant fungerer også som bar, hvor der er rig mulighed for at skrue ned for tempoet. På campingen er der også et velfungerende møntvaskeri, hvis ferien bliver lidt længere end først planlagt. Hvis I skulle have glemt noget, kan I altid finde de mest nødvendige varer i det lille supermarked, som campingen også har. Inden I begynder at udforske de mange kulturelle tilbud, som Amsterdam har at byde på, kan I altid varme op med de mange sportstilbud, som campingen har. Her kan I blandt andet prøve at fiske eller spille minigolf.

Vandaktiviteter på campingferie

Vandaktiviteter på campingferie

Langt de fleste kulturelle tilbud ligger ikke længere væk, end det tager en halv time at køre dertil. Den gode beliggenhed ved søen betyder også, at der er mange muligheder for vandaktiviteter. Der er adgang til en lille strand, men den er under renovering, og derfor anbefales det at undersøge, hvilke områder der er tilgængelige i nærheden. Det vådområde, som Poort van Amsterdam befinder sig i, betyder også, at mange fugle nyder at opholde sig ved vandet. De lader sig ikke forstyrre af feriegæster, men I skal til gengæld være opmærksomme på dem.

Smag på en del af storbylivet

Smag på en del af storbylivet

På den anden side af søen ligger Amsterdam, som byder på mange kulturelle tilbud. De mange kanaler igennem byen inviterer til en kanalrundfart, hvilket kan anbefales, uanset hvor mange gange I tidligere har besøgt byen. Det er en unik måde at opleve byen på – og muligvis også opdage skjulte historiske skatte. Historien kan I også udforske med et besøg på et af mange museer, som byen huser. Måske er I til kunst? Så er Van Goghs museum værd at besøge. Måske er I interesserede i historie og ønsker at se Anne Franks hus?

Oplev det traditionelle Holland

Oplev det traditionelle Holland

Eller også er det noget helt andet, I er på udkig efter i storbylivet og uden for byen. Tæt på byen ligger området Katwoude, som byder på traditionel hollandsk kultur. Her er der mulighed for at smage traditionelle hollandske oste. Måden, ostene laves på, betragtes af mange som et kunstværk i sig selv, og det er hele besøget værd. I samme område er der mulighed for at besøge en lokal fabrik, som laver hollandske træsko. Hvem ved, måske er der et par, der passer til jeres fødder. Det er den perfekte souvenir at tage med hjem.