Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Port l'Epine

Alt det får I:
God beliggenhed
Direkte til sandstrand
Stor pool og børnepool
Masser sjove aktiviteter og faciliteter på pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Grill tilladt
Kul og gas
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Grill tilladt
Kul og gas

Velkommen til Camping Port l'Epine

Tag familien med på sommerferie til det franske område Bretagne, der vil byde på oplevelser for hele familien og et klima, du aldrig bliver træt af. Her vil der være både kultur, sommersol og ro til din ferie, og på den trestjernede campingplads Port l'Epine er der sørget for, at du har alt det, du skal bruge på din sommerferie. Det eneste, du skal, er at nyde, at du kan holde en velfortjent pause fra det travle hverdagsliv sammen med familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Fiskeri
Bordtennis
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km
Petanque
Volleyball
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul og gas
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Omgivelser
Tætteste by
3 km

Camping Port l'Epine i Frankrig

Den bedste ferie i Bretagne

Den bedste ferie i Bretagne

Skal du have familien med på en sommerferie inden for Europas grænser, så er Frankrig det helt oplagte valg. Landet er blevet en særdeles populær feriedestination inden for de sidste mange år, for her får du sommersol, kultur, fremragende mad og en smuk natur. På Port l'Epine er der også nok at tage sig til, og med en beliggenhed i det franske område Bretagne kan du nemt tage på ture i området og få noget kultur med hjem.

Skønne pools og flot strand

Skønne pools og flot strand

Du finder en dejlig stor pool på pladsen, hvor der er et tilhørende børnebassin, hvor de mindste kan lege trygt dagen lang. Vil du hellere have familien med en tur på stranden, så skal I ikke bevæge jer særlig langt for at nå en hvid sandstrand med azurblåt hav. Dette fantastiske syn må I ikke gå glip af og selvfølgelig heller ikke en svømmetur i det dejlige havvand.

Hyggelig restaurant og indkøb

Hyggelig restaurant og indkøb

Der er selvfølgelig også en restaurant at finde på Port l'Epine, og der vil være noget for enhver smag. Her finder du et menukort, der tilbyder dig lokale specialiteter og evige klassikere på menukortet. Slut dagen af i baren, hvor du kan få alverdens forskellige drikke. 

På pladsen kan du finde et lille udvalg af varer i minimarkedet. Her kan du supplere udvalget på pladsen, hvor du finder de mest populære varer. Vil du handle større ind, så er der kun fem kilometer til byen Boudilleau, der byder på flere supermarkeder med et stort udvalg.

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

Med en sommerferie på Port l'Epine kommer du ikke til at kede dig, og dette gælder både dit ophold på pladsen og i det skønne område Bretagne. Der er nemlig aktiviteter og events på pladsen for hele familien, og der er i forlængelse af dette også et underholdningsprogram for børnene. De kan også gøre brug af den gode legeplads, hvor de kan få timer til at gå. Er du glad for sport, så er der mulighed for at tage et spil bordtennis eller leje cykler.

Spændende byer i området

Spændende byer i området

På campingpladsen har du mulighed for at tage en dag, hvor du fisker i nærheden. Her kan du nyde den fred og ro, der hersker i området. Du har også mulighed for at ride på heste ca. fem kilometer fra pladsen. Vil du have lidt kultur ind under huden, så skal du besøge byen Saint Malo, der er kendt for at være fortidens sørøver-by. Her vil du blive imponeret over den franske stil og charme, som byen rummer. Og så kan du opleve Bretagnes svar på Cannes, hvis du tager et smut til strandbyen La Baule.