Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Puntica

Alt det får I:
Hyggelig campingplads
Direkte til dejlig strand
Tæt på vinmarker
Gåafstand til hyggelige restauranter
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 150 m
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Restaurant
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 150 m
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Restaurant
Indendørs legeplads

Familiens afslappende campingferie

Camping Puntica er en hyggelig og livlig plads uden store shows og et bredt underholdningsprogram. Det giver jer god tid til afslapning i de skønne omgivelser ved Funtana i Istrien. Stort set alle steder på campingpladsen har I udsigt til havet, og campingpladsen ligger også direkte ned til strand. Campingpladsens boliger ligger hyggeligt under træerne og giver jer lidt skygge fra solen. Indkøb, barer, butikker og restaurant finder I også på campingpladsen, og så er der ikke langt til den nærmeste by eller turistbyen Poreč i Kroatien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 150 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Kiosk
500 m
Minimarked
Souvenirs
500 m
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
7 km
Nærmeste hospital
7 km
Nærmeste marked
500 m
Nærmeste supermarked
500 m
Tætteste by
350 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Ridning
5 km
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads

Camping Puntica i Kroatien

Camping Puntica i Funtana

Camping Puntica i Funtana

På Camping Puntica kommer I hurtigt til at føle jer hjemme! Pladsen er relativ stor, men giver jer mulighed for at få en rolig og afslappende campingferie. I kommer nemt rundt på campingpladsen og finder hurtigt vejen til restauranten og ned til stranden. Campingpladsen ligger lige uden for byen, Funtana, og 7 kilometer fra kystbyen, Poreč ved Istrien i Kroatien, som er en dejlig campingdestination med krystalklart badevand.

På stranden og aktiviteter

På stranden og aktiviteter

I har udsigt til vandet fra stort set hele campingpladsen, da den ligger helt ud til kysten. Dermed får I direkte adgang til strandene, der er græsklædte samt består af forskellige sten, men det gør ikke noget, når badevandet både er krystalklart, dykkervenligt og har en behagelig temperatur.

På Camping Puntica er der en sjov legeplads, som familiens mindste kan slå sig løs på. Der bliver desuden planlagt mange forskellige hyggelige aktiviteter for hele familien. Dermed kommer I helt sikkert ikke til at kede jer på en ferie netop her.

Pladsen er eksempelvis kendt for at planlægge hyggelige fester, hvor der indtages lokalt produceret vin og diverse specialiteter.

Spise- og indkøbsmuligheder

Spise- og indkøbsmuligheder

På Camping Puntica findes der en skøn restaurant, hvor I kan få stillet sulten. Foretrækker I at tage maden med jer, er der desuden mulighed for at købe take-away.

Rundt omkring campingpladsen i byen Ražanac er der desuden et væld af skønne restauranter og barer at kaste sig over. I kommer altså med garanti ikke til hverken at sulte eller tørste på en ferie på Camping Puntica. Der ligger flere skønne spisesteder med udsigt direkte ud over havet.

Vil I hellere selv stå for maden, er der mulighed for at handle ind til dette i campingpladsens supermarked eller finde småting i souvenirshoppen til at tage med hjem.

Oplevelser i nærområdet

Oplevelser i nærområdet

Camping Puntica ligger i et yderst naturskønt område. Vil I gerne have en masse gode naturoplevelser, er dette altså den rette destination.

Byerne Vrsar og Porec ligger tæt på pladsen og de er helt sikkert et besøg værd. Der er både gode parkeringsmuligheder, men I kan også besøge byerne på cykel. Der er gode cykelstier til begge byer. Du vil møde nogle bakker på din vej, da det er et bakket landskab.