Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Puntica

Top Faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
hele pladsen (gratis)

Camping Puntica i Kroatien

Camping Puntica er en hyggelig og livlig plads uden store shows og et bredt underholdningsprogram. Det giver jer god tid til afslapning i de skønne omgivelser ved Funtana i Istrien. Stort set alle steder på campingpladsen har I udsigt til havet, og campingpladsen ligger også direkte ned til strand. Campingpladsens boliger ligger hyggeligt under træerne og giver jer lidt skygge fra solen. Indkøb, barer, butikker og restaurant finder I også på campingpladsen, og så er der ikke langt til den nærmeste by eller turistbyen Poreč i Kroatien. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Sportsfaciliteter
Ridning
5 km
Andre faciliteter
Information
Hæveautomat
Butikker
Souvenirs
500 m
Kiosk
500 m
Minimarked
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Brusere, Toiletter
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Omgivelser
Nærmeste hospital
7 km
Nærmeste marked
500 m
Nærmeste supermarked
500 m
Nærmeste busstation
7 km
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Snackbar

Boliger - Camping Puntica

Læs mere om Camping Puntica

Camping Puntica i Funtana

Camping Puntica i Funtana

På Camping Puntica kommer I hurtigt til at føle jer hjemme! Pladsen er relativ stor, men giver jer mulighed for at få en rolig og afslappende campingferie. I kommer nemt rundt på campingpladsen og finder hurtigt vejen til restauranten og ned til stranden. Campingpladsen ligger lige uden for byen, Funtana, og 7 kilometer fra kystbyen, Poreč ved Istrien i Kroatien, som er en dejlig campingdestination med krystalklart badevand.

På stranden og aktiviteter

På stranden og aktiviteter

I har udsigt til vandet fra stort set hele campingpladsen, da den ligger helt ud til kysten. Dermed får I direkte adgang til strandene, der er græsklædte samt består af forskellige sten, men det gør ikke noget, når badevandet både er krystalklart, dykkervenligt og har en behagelig temperatur. På campingpladsen er der en legeplads til børnene og gratis internetadgang.

Spise- og indkøbsmuligheder

Spise- og indkøbsmuligheder

Camping Puntica kan tilbyde jer både en lækker restaurant, små grillsteder og flere barer, så I kan hygge jer, mens I indtager lokale specialiteter eller velkendte retter og kølende drinks. Vil I hellere selv stå for maden, er der mulighed for at handle ind til dette i campingpladsens supermarked eller finde småting i souvenirshoppen til at tage med hjem. 

Oplevelser i nærområdet

Oplevelser i nærområdet

En tur ind til Funtana by er oplagt, og hvis I har jeres egne cykler med, kan I tage den bakkede cykelstil hele vejen ind til byen. Her er byvandring rundt til alle seværdighederne en mulighed, men hvis I rejser med børn, er det oplagt at forkæle dem med en sjov aktivitet, som forlystelsesparken Dinopark i Funtana, der er et rigtig godt sted, eller en tur i det store vandland Aquacolors.