Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Real Village Roma

Alt det får I:
Adgang til wellnesscenter
Flot restaurant
God beliggenhed
God service
Top Faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Fodbold
Tennis
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Top Faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Fodbold
Tennis
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet

Velkommen til Camping Real Village Roma

Nyd et fredeligt og skønt ferieophold hos Real Village Roma, hvor der er rig mulighed for selvforkælelse. Et ophold her er ideelt, hvis I trænger til afslapning og velvære, vil opleve italiensk kultur, eller hvis der er tale om et arbejdsrelateret ophold, hvor I har brug for at afholde møder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
I en eller flere pools
Udendørs pool
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Fodbold
Tennis
Fitness
Gratis
Wellness faciliteter
Sauna
Hammam
Jacuzzi
Manicure
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Stor plads
Butikker
Frisør
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Omgivelser
Tætteste by
12.5 km

Camping Real Village Roma i Italien

Flere dejlige pools

Flere dejlige pools

Der er flere gode grunde til at vælge Real Village Roma, der både har bar og restaurant, wellnesscenter, sportscenter og flere pools. Efter en lang dag med f.eks. udflugt til Rom eller andre omkringliggende byer kan det være dejligt forfriskende at hoppe en tur i campingpladsens pool. Real Village Roma har både en indendørs og en udendørs pool. Den udendørs pool er perfekt til afslapning i de opstillede solsenge.

Bar, restaurant og pizzeria

Bar, restaurant og pizzeria

Real Village Roma har en skøn restaurant, som serverer lækre italienske retter og fisk. Restauranten serverer også autentiske pizzaer. I campingpladsens bar kan man nyde en drink efter en lang og oplevelsesrig dag.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Campingpladsen tilbyder en masse aktiviteter, og du kan både få pulsen op i fitnesscenteret, eller du kan komme helt ned i gear og forkæle dig selv i wellness- eller beautycenteret. Er der tale om et arbejdsrelateret ophold, kan Real Village Roma også facilitere det. I mødelokalet kan der sættes projekter og skærm op, og der kan arrangeres kaffepauser og frokoster, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Services til jer

Services til jer

Rundt omkring på campingpladsen finder du automater med snacks og drikkevarer. Får I brug for at vaske tøj under jeres ophold, er der mulighed for det i vaskeriet. Campingpladsen kan arrangere kørsel enten med bil eller bus til og fra lufthavnen, så I er fri for at planlægge det.

Tæt på Rom

Tæt på Rom

Camping Real Village Roma ligger skønt placeret lidt uden for Rom. Derfor er det en oplagt mulighed at tage ind til storbyen om dagen og trække sig tilbage om aftenen. Her vil I kunne se en masse populære seværdigheder, opleve italiensk atmosfære og spise rigeligt med pizza og pasta.