Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Riva Blu

Alt det får I:
Hygge og fred
Swimmingpools og Splash Zone
Direkte adgang til Gardasøen
ECO camping med fokus på miljøet
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Fodbold
Separat børnepool
Opvarmet
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Fodbold
Separat børnepool
Opvarmet
Restaurant

Ønsker du at opleve charmen og det fantastiske landskab ved Gardasøen, i fred i idyl, byder Camping Riva Blu på gode muligheder

Med direkte adgang til den dejlige Gardasø, med mulighed for både at bade og sole sig, nyde udsigten og slappe af, ligger ECO venlige Camping Riva Blu skønt placeret nær Padenghe sul Garda. Ønsker I en campingplads, hvor I kan nyde fred og idyl, et hyggeligt poolområde og en dejlig restaurant, så er Camping Riva Blu det rigtige valg. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 200 m
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Spray park
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
El-cykler, mod betaling
Fitness
Fodbold
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Riva Blu

Mad og drikke

Mad og drikke

Fordyb dig i det lækre italienske køkken og forkæl dig selv med et besøg på pizzeriaet på pladsen. Udover lækker mad kan du her også få kolde og varme drikke. Hvis du kan lide at lave mad selv, finder du de rigtige ingredienser i supermarkedet omkring 600 m væk.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Når I holder ferie ved Gardasøen, har I en skøn palet af oplevelser til jeres rådighed. Landskabet omkring søen forandre sig jo længere nordpå I kommer. Hele vejen omkring søen venter hyggelige byer i alle størrelser, med god mulighed for shopping og masser af lækker italiensk is. Når I nærmer jer Limone, har det flade landskab hævet sig til høje og dramatiske klippesider. Har I børn med på ferie, så er et besøg i Gardaland en skøn heldagsoplevelse, med masser af sjov og grin. Lazise og Sirmione er klassiske gamle italienske byer, som bestemt også er en oplevelse værd. 

Pool og sø

Pool og sø

Når I bor på Camping Riva Blu kan I nyde godt af det hyggelig poolkompleks med børne pool, samt at have direkte adgang til den dejlige Gardasø. Her kan der både bades og soles, og der tilbydes ofte vandsportsaktiviteter især i højsæsonen. 

Aktiviteter

Aktiviteter

  • 2 pools - 1 til børn og 1 til voksne 
  • Sportsbaner til fodbold og beach volley
  • Børne område særligt forbeholdt de mindste
ECO campingplads

ECO campingplads

På Camping Riva Blu elsker vi naturen, ikke blot fordi vi er beliggende i et vidunderligt naturalistisk landskab, men fordi vi mener, at det er vores allesammen´s pligt, at passe på vores jord. Af den grund har vi besluttet at tage nogle foranstaltninger for at beskytte planetens sundhed. Vi går ind for; genbrug, brug af lavenergipærer, brug af naturprodukter, begrænsning af plastik - små gode handlinger, der er gode for os og for miljøet.