Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Saint-Aygulf Plage

Alt det får I:
Oplev den Franske Riviera
God beliggenhed
Både pool og strand
Bred mulighed for masser aktiviteter
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El

Velkommen til Camping Saint-Aygulf Plage

Smukt beliggende ved den Franske Riviera finder du Saint-Aygulf Plage. Den 4-stjernede campingplads har en skøn beliggenhed ved Middelhavets solrige kyst, der byder på hvide sandstrande, smuk natur og charmerende kystbyer. Campingpladsen er den perfekte base for en indholdsrig ferie ved Rivieraen, hvor der er et væld af spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Ikke tilladt i juli og August, Max 10 kg.
Omgivelser
Tætteste by
100 m
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Antal: 1505
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordfodbold
Bordtennis
Bueskydning
Fiskeri
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Camping Saint-Aygulf Plage i Frankrig

Familievenlig sommerferie

Familievenlig sommerferie

Der venter jer en skøn ferie på Saint-Aygulf Plage, der er en sand ferieperle for både børn og voksne. Fra pladsen er der direkte adgang til smukke, hvide sandstrande, palmer og blåt hav, hvor hele familien kan bade, slappe af og hygge sig i timevis. I kan også benytte jer af den store swimmingpool, I finder på pladsen, eller dyrke forskellige former for boldspil såsom fodbold, volleyball og basketball. Der er også masser af sjove aktiviteter for børnene på pladsen. Børn i alderen 5 til 12 år kan lege med deres jævnaldrene i børneklubben, hvor der dagligt er sjove aktiviteter på programmet. Også uden for pladsen er der spændende udflugtsmål i vente. I kan udforske de naturskønne omgivelser og besøge de mange kendte kystbyer, der rummer et væld af oplevelser for hele familien.

Lækker pool og flere strande

Lækker pool og flere strande

Der er rig mulighed for at bade, svømme og have det sjovt på pladsen, hvor I finder en helt ny swimmingpool, hvor børn og voksne kan hygge sig i timevis eller slappe af på de liggestole, der er opstillet i poolområdet. Hvis I gerne vil have en dukkert i havet, er der direkte adgang til hvide sandstrande og lækkert hav fra pladsen. I kan også besøge Chemin des Douaniers, der er beliggende få kilometer fra Saint-Aygulf Plage. Langs den smukke kystlinje finder I intet mindre end tre strande og fem åer. I dette smukke område kan I bade, snorkle og fiske, eller blot slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Gode restaurant- og cafébesøg

Gode restaurant- og cafébesøg

Lad andre bekymre sig om madlavning og opvask, mens I er på ferie, og spis på campingpladsens restaurant. I kan også slappe af og nyde en kop kaffe eller en kold forfriskning på den bar, der ligger lige ved swimmingpoolen, og som har en dejlig terrasse med en skøn udsigt over pool og strand. Søger I et større udvalg af spisesteder, ligger Saint Aygulf i gåafstand fra campingpladsen, hvor I finder flere forskellige restauranter og caféer. Byer som Cannes og St. Tropez ligger også kun få kilometer fra pladsen, hvor der også er et bredt udvalg af restauranter.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

På campingpladsen finder I et supermarked, hvor I kan handle ind. Der ligger også et lille bageri, hvor I kan købe friskbagt morgenbrød. I Saint Aygulf, kun få minutters gang fra campingpladsen, finder I desuden et stort marked, hvor I kan handle, ligesom der her findes et bredt udvalg af butikker. Får I trang til at shoppe, kan I tage en tur til Cannes, St. Tropez eller en af de mange andre kystbyer, der ligger tæt på campingpladsen, hvor der er et væld af shoppingmuligheder.

Pladsens brede udbud

Pladsens brede udbud

En ferie på Sain-Aygulf Plage er lig med sjove aktiviteter og masser af underholdning for børn og voksne. I kan prøve kræfter med bueskydning og spille flere forskellige former for boldspil, blandt andet fodbold, volleyball og basketball. I kan også svømme i poolen og dyste i bordfodbold. Børnene kommer heller ikke til at kede sig på pladsen. Hver dag fra mandag til fredag kan børn i alderen 5 til 12 år deltage i sjove aktiviteter i børneklubben, hvilket kan være alt fra pandekagefest til sækkeløb. Der er også mulighed for at flyve i faldskærm og køre på jetski på jeres ferie. I kan henvende jer i receptionen, hvis I ønsker flere oplysninger.

Mange oplevelser i området

Mange oplevelser i området

Med sin smukke beliggenhed ved den Franske Riviera er pladsen en oplagt base, hvis I ønsker at tage på udflugt og udforske det naturskønne område og de nærliggende kystbyer. Hvis I er interesserede I at opleve de smukke omgivelser på tæt hold, er søerne i Villepey et besøg værd. De ligger i er et naturreservat ved Conservatoire du Littoral, som kan udforskes til fods. En anden, smuk oplevelse er Sillans la Cascade – en lille landsby beliggende i en skov med et vandfald, der løber ned i en smaragdfarvet sø. Hvis I ønsker kulturelle oplevelser, historiske seværdigheder, shopping og summende byliv, skal I besøge nogle af de mange kystbyer, som den Franske Riviera er kendt for. Cannes, Saint-Tropez, Nice og Monaco er kendetegnet ved solrige strande og blåt hav. Her finder I blomstermarkeder, gallerier, kasinoer, dyre restauranter og butikker samt historiske seværdigheder.