Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landal Salztal Paradies

Alt det får I:
Vandring, cykling og kulturoplevelser
Naturskønt feriested i Harzen
Stort badeland og aktiviteter for alle
Kun 6 timers kørsel fra Danmark
Top faciliteter
Tætteste by
12 km
WiFi
Top faciliteter
Tætteste by
12 km
WiFi

Bo i grønne omgivelser midt i skønne Harzen

Tag til naturskønne Harzen og bo på Landal Salztal Paradies med adgang til et væld af aktiviteter såsom vandring, mountainbiking og naturoplevelser i områdets nationalpark og bjerget Brocken. Her har I muligheden for at bo tæt på et stort badeland med masser af sjove vandfaciliteter for både børn og voksne. Landal Salztal Paradies byder også på gode børnefaciliteter, sport og spisesteder. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Tætteste by
12 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (familie)
Badeshorts tilladt
Bølgebad
Indendørs pool
Badehætte (frivilligt)
Område til solbadning
Andre faciliteter
WiFi
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Fitness
Mod betaling
Petanque
Underholdning
Mini klub
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Antal stjerner
5 stjerner
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Vandcykeludlejning
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på stedet

Praktisk information

Bemærk venligst poolen vil være lukket fra den 27.11.2023 - 09.12.2023

Velkommen til Landal Salztal Paradies

Sportsaktiviteter, spil og underholdning for børn

Sportsaktiviteter, spil og underholdning for børn

I kommer med sikkerhed ikke til at kede jer under ferieopholdet på Landal Salztal Paradies. I ferieparken kan I nemlig vælge imellem mange forskellige børnevenlige faciliteter såsom miniklub, indendørs legeland, hoppepude, legeplads samt sportsaktiviteter som f.eks. petanque, bowling, fitnesscenter samt skøjtehal (nogle aktiviteter mod gebyr).    

Slip jeres indre vandhund løs i det store badeland!

Slip jeres indre vandhund løs i det store badeland!

Når I bor på Landal Salztal Paradies, så kan I glæde jer til at slippe jeres indre vandhund løs i det store badeland, som ligger ved siden af ferieparken (offentlig). I har nemlig fri adgang til badelandet under jeres ophold, hvor I kan svømme i poolområdet, bade i bølgebassinet, dyrke vandaerobic, suse ned ad vandrutsjebanen, eller slappe af i boblebadet. Forkæl jer selv med en omgang massage eller en tur i sauna i wellnesscenteret Bad Sacha (mod gebyr).  

Restaurant og indkøbsmuligheder

Restaurant og indkøbsmuligheder

I ferieparken finder I restauranten Paradise Diner som tilbyder noget, der finder i alles smag - små som store. I kan også besøge bowlingbaren som tilbyder snacks og drikkevarer, som I kan nyde mens I bowler, eller hvis den lille sult melder sig i løbet af en aktivitets fyldt dag. På Landal Salztal Paradies finder I også gode indkøbsmuligheder i minimarkedet, hvor der er et godt sortiment af dagligvarer, grønt og snacks. Det giver jer rig mulighed for at lave mad i jeres egen bolig og hygge derhjemme med familien.

Storslåede natur- og kulturoplevelser

Storslåede natur- og kulturoplevelser

Hvad enten I er til friluftsoplevelser i naturskønne Harzen, eller gerne vil opleve kultur og historie, finder I udflugter og aktiviteter for enhver smag. Besøg det højeste punkt i Harzen på bjerget Brocken, som ligger 1,141 meter over havet og kan besøges til fods eller med damplokomotiv. I kan også besøge den bjergrige og storslåede nationalpark Harzen National Park, som er én af Tysklands største nationalparker. Kultur- og historieinteresserede kan glæde sig til at besøge den populære og charmerende UNESCO by Goslar eller det fascinerende kloster i Walkenried med tilhørende museum.