Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Sokol Praha

Alt det får I:
4-stjernet campingplads
Cykelafstand til Prag
Pool med børnepool
Faciliteter i høje standarder
Top faciliteter
Strandtype
,
Udendørs pool
, ,
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
,
Udendørs pool
, ,
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Nyd ferien på dejlig campingplads

Fra Camping Sokol Praha er der rig mulighed for at opleve Prag, slappe af ved poolen eller noget helt tredje. Besøg pladsens restaurant eller udforsk den spændende og hyggelige hovedstad Prag, hvor butikker, cafeer, restauranter og natteliv venter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Græs, 500 m
Swimmingpool
Ferskvand, June - September
Ferskvand, June - September
Gratis
Andre faciliteter
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Ferie tema
Afstand fra Prag, 13 km
Generelt
Kul
Engelsk, Tysk
Hele pladsen (gratis)
Hund
Omgivelser
200 m
10 km
1.2 km
1.2 km
1.2 km
13 km
Pladsstørrelse
Antal: 74
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere
Toiletter, Brusere
Mod betaling
mod betaling
Sportsfaciliteter
Til børnene
Trampolin
Underholdning
July

Mere om Camping Sokol Praha

Hyggeligt poolområde og sjove aktiviteter

Hyggeligt poolområde og sjove aktiviteter

Camping Sokol Praha rummer både familiens vandhunde og landkrabber. I campingpladsens poolområde kan hele familien lege i poolen der måler 15*8 meter, eller i børnepoolen med lavere vand. Omkring poolen er opstillet solvogne, hvor I kan slappe af og nyde solen. Trænger I til en pause fra pool og plask kan hele familien prøve kræfter med det store udendørs skakbræt, minigolf, bordtennis, trampolin eller på legepladsen. På pladsen arrangeres mini-klub, hvor familiens børn kan være med og måske møde en ny ven? 

Oplev Prag

Oplev Prag

Med omkring 25 minutters kørsel til Prags bymidte, er det oplagt at udforske den hyggelige hovedstad. Europas største slotskompleks, byens borg er bestemt et besøg værd. Gå til Karlsbroen eller se de flotte haver eller dyk ned i byens historie i byens museer. Er I madinteresserede er der rig mulighed for at få smagsoplevelser ud over det sædvanlige i Prag. Alt fra små snacks, frokost, aftensmåltider, spændende øl og vin er til at finde i byens gader. Det kan være en god idé at planlægge hvad I vil opleve, så I ikke går glip af noget i byen. Tag til Prag med bus eller tog, eller lej cykler på campingpladsen og nyd de ca. 13 km cykelsti fra pladsen til bymidten. 

Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping Sokol Praha finder I en hyggelig restaurant som har åbent både til morgen, frokost og aften. Her serveres lækre tjekkiske specialiteter, bøffer, fisk, salater og meget mere. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af både lokale, franske og italienske vine, som I kan nyde til maden. Slut af med at nyde en kølig øl eller drink, i restaurantens lokaler eller i den hyggelige gårdrestaurant, hvor der nogle aftener arrangeres blandt andet livemusik. 

Faciliteter på Camping Sokol Praha

Faciliteter på Camping Sokol Praha

På campingpladsen finder I alle de faciliteter I har brug for, for at have en dejlig og afslappet ferie. Ud over campingpladsens restaurant, er det også muligt at handle til hjemmelavede måltider i pladsens minimarked som er åben det meste af dagen i højsæsonen. I campingpladsens reception er det muligt at købe billetter til tog, bus og metro eller få hjælp til planlægning af udflugter, transport, købe souvenirs og postkort. Fra Camping Sokol Praha kører en gratis shuttlebus til togstationen Praha Dolní Počernice, hvorfra der kører toge videre til Prags centrum.