Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Solaris Beach Resort

Alt det får I:
Kæmpe Aquapark(mod betaling)
Hele 5 direkte strande
Bredt udvalg af restauranter og barer
Masser af aktiviteter og gode faciliteter
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Camping ved strande med kæmpe Aquapark

Solaris Beach Resort er kæmpestort og består af i alt 5 hoteller, campingplads og ferielejligheder. Det ligger 80 km nord for Split. Der tilbydes et overvældende antal aktiviteter, restauranter, barer, forretninger og meget mere. Vi har her valgt at tilbyde boliger på campingpladsen og i lejlighederne på Villas Kornati. På campingpladsen er der i de sidste år kommet helt nye mobilehomes af høj kvalitet. Solaris Beach Resort er beliggende på en halvø, og har flere pools på campingpladsen (kun 1 er gratis i højsæsonen). Her er en hyggelig lille havn, restauranter, barer, iscaféer, fastfood, pizzeria, supermarked og flere butikker. Der er mulighed for at dyrke forskellige sportsaktiviteter, blandt andet tennis og minigolf (mod betaling). For børnene er der en hel lille børneby, et tog ved navn Solaris Express, en legeplads, en miniklub og meget mere. Der er kort sagt lidt for enhver smag og det er bare at vælge. Der er et stort vandland, hvor det er muligt at købe adgangsbilletter til på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år), Teenagere (12+)
Sprog som tales
Hollandsk, Italiensk, Fransk, Tysk, Engelsk
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Butikker
Andre butikker
Vinhandel, Souvenirs, Frisør
Supermarked
Stort udvalg
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (børn), Familiecykler, Mountain bikes

Praktisk information

Alm. poolområde er inkl. i lejeprisen. Det store vandland "Solaris Aquapark" er mod tillæg: Børn under 90 cm gratis 90-120 cm: 10.60 € (80 kn) over 120 cm: 14.60 € (100 Kn) Swimmingpoolen kun for voksne (18+) er også mod betaling. Priserne er vejledende og skal betales i lokal valuta (kn) Bemærk: boliger hvor "Resort zone" indgår i navnet er ikke beliggende på selve Camping pladsen, men i et mere stille området ned til den lille marina.

Boliger - Camping Solaris Beach Resort

Velkommen til Camping Solaris Beach Resort

Fantastiske Camping Beach Resort Solaris

Fantastiske Camping Beach Resort Solaris

Camping Beach Resort Solaris er en 4-stjernet campingplads beliggende i Dalmatien, Kroatien. Camping Beach Resort Solaris er den perfekte campingplads for jer, som ønsker at kombinere en aktiv ferie med rig mulighed for afslapning. Her finder I nemlig både en hyggelig pool og en stor Aquapark samt et væld af aktiviteter for hele familien. På Camping Beach Resort Solaris har I mulighed for at finde den helt perfekte familiebolig, da I kan leje et mobilhome eller et bungalowtelt, som passer til familiens størrelse og behov. Med sin beliggenhed næsten helt ned til stranden, er campingpladsen ideel for børnefamilien!

Stort poolområde ved vandet

Stort poolområde ved vandet

Camping Beach Resort Solaris har en skøn lille swimmingpool, som ligger lige ud til en smuk strand. Denne pool er perfekt til en skøn afkøling af kroppen i sommervarmen og tilbyder sjove faciliteter for de yngste vandhunde. Hvis man ønsker mere vandsjov kan man besøge den store Aquapark, som ligger på campingpladsen (mod betaling). I Aquaparken finder I alle former for vandsjov, herunder vandrutsjebaner, lagune pool med baderinge, springvand og meget mere.

Direkte til fem fantastiske strande

Direkte til fem fantastiske strande

Campingpladsen er kendt for distancen til stranden, den ligger nemlig direkte ud til en 4 kilometer lang bred småstenstrand ved Adriaterhavet. I finder en smuk småstensstrand med krystalklart vand blot få meter fra swimmingpoolen, og i området finder I tilmed hele fem strande, som alle er et besøg værd. Både på standen og på campingpladsen finder I et hav af aktiviteter, hvor I blandt andet har mulighed for at prøve kræfter med sportsgrene som dykning, windsurfing, vandski, kitesurfing, basketball og fitness.

Stort udvalg af restauranter

Stort udvalg af restauranter

Camping Beach Resort Solaris byder ikke blot på fantastiske bademuligheder og et hav af aktiviteter. På og ved campingpladsen finder I nemlig utallige restauranter, der alle tilbyder menuer bestående af lækre kroatiske og internationale retter. En af de restauranter, som er aldeles velbesøgt, er Restaurant Trattoria. Her kan I nyde autentiske, lokale opskrifter med en flot udsigt over det Sibeniske øhav. Det er en oplevelse, som I ikke må gå glip af! 

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På Camping Beach Resort Solaris finder man flere forskellige butikker, herunder et lokalt supermarked, hvor man kan købe både internationale og lokale dagligvarer. Her finder I tilmed et stort udvalg af frisk frugt og grønt, perfekt til tilberedning af en skøn morgenmad eller en god frokost. Derudover finder I på Camping Beach Resort Solaris en hyggelig souvenirbutik, hvor man kan købe aviser, souvenirs og strandartikler.

Læs om områdets oplevelser

Læs om områdets oplevelser

Camping Beach Resort Solaris er et kæmpe område, og derfor er der rig mulighed for oplevelser på selve campingpladsen. Skulle I få lyst til at komme rundt i området, så er det bare om at hoppe på Solaris Express Toget, og snart er I fremme ved minigolfbanen eller ved den specielle børneby. Hvis I ønsker at opleve den kroatiske natur og kultur, har I rig mulighed for dette. I området finder I nemlig kulturelle seværdigheder som Monastery of Krapanj og St. Nicola’s Fortress – smukke, historiske bygninger, som ligger i gåafstand fra Camping Beach Resort Solaris.

Information om Aquapark Solaris

Information om Aquapark Solaris

Entré til Solaris Aquapark er mod betaling. Nedenfor ser I vejledende priser, som skal betales i den lokale valuta. I finder en hæve- og vekselautomat på campingpladsen. Swimmingpoolen kun for voksne (+18) er også mod betaling.

  • Børn under 90 cm gratis
  • 90-120 cm: 10.60 € (80 kn)
  • Over 120 cm: 14.60 € (100 Kn)