Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Amadria Park Camping Sibenik

Alt det får I:
Masser af aktiviteter og gode faciliteter
Kæmpe Aquapark(mod betaling)
Bredt udvalg af restauranter og barer
5 strande omkring campingpladsen
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Gas og el

Camping ved strande med kæmpe Aquapark

Amadria Park Camping Sibenik er bygge op som et kæmpestort og består af i alt 5 hoteller med egen privat pool, campingplads og ferielejligheder. Det ligger 80 km nord for Split. Her findes et fint udbud af aktiviteter, restauranter, barer, forretninger og meget mere. Vi har her valgt at tilbyde boliger på campingpladsen og i lejlighederne på Villas Kornati. På campingpladsen er der i de sidste år kommet helt nye mobilehomes af høj kvalitet. Amadria Park Camping Sibenik er beliggende på en halvø med skøn udsigt. Campingpladsen byder på et mindre poolområde, som er gratis at benytte. Her er en hyggelig lille havn, restauranter, barer, iscaféer, fastfood, pizzeria, supermarked og flere butikker. Der er mulighed for at dyrke forskellige sportsaktiviteter, blandt andet tennis og minigolf (mod betaling). For børnene er der en hel lille børneby, et tog ved navn Solaris Express, en legeplads, en miniklub og meget mere. Der er kort sagt lidt for enhver smag og det er bare at vælge. Der findes desuden et stort vandland, hvortil der købes adgangsbilletter på stedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Bus til stranden
Flydende vandland ved stranden
Mod betaling
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Separat børnepool
Baby pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
2 km
Organiserede udflugter
Storskærm sport
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Havn
Hæveautomat
Information
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Andre butikker
Vinhandel, Souvenirs, Frisør
Frisør
Frugt og grønt
Lokale produkter
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste lufthavn
Split, 50 km
Nærmeste supermarked
3 km
Nærmeste togstation
5 km
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
På pladsen
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Strandbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (børn), Mountain bikes, Familiecykler
Fitness
Fodbold
Minigolf
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Minitog på pladsen
Mod betaling
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Skønhedbehandlinger

Praktisk information

Alm. poolområde er inkl. i lejeprisen. Det store vandland "Solaris Aquapark" er mod tillæg: Børn under 90 cm gratis 90-120 cm: 18 € (130 kn) over 120 cm: 26 € (200 Kn) Priserne er vejledende. Prisændringer kan ses via dette link; https://www.amadriapark.com/attraction/aquapark-dalmatia Swimmingpoolen kun for voksne (18+) er også mod betaling. Priserne er vejledende og skal betales i lokal valuta (kn) Bemærk: boliger hvor "Resort zone" indgår i navnet er ikke beliggende på selve Camping pladsen, men i et mere stille området ned til den lille marina.

Velkommen til Amadria Park Camping Sibenik

Fantastiske Amadria Park Camping Sibenik

Fantastiske Amadria Park Camping Sibenik

Camping Amadria Park Camping Sibenik  er en 4-stjernet campingplads beliggende i Dalmatien, Kroatien. Camping Beach Resort Solaris er den perfekte campingplads for jer, som ønsker at kombinere en aktiv ferie med rig mulighed for afslapning. Her finder I nemlig både en hyggelig pool og en stor Aquapark samt et væld af aktiviteter for hele familien. På Amadria Park Camping Sibenik har I mulighed for at finde den helt perfekte familiebolig, da I kan leje et mobilhome eller et bungalowtelt, som passer til familiens størrelse og behov. Med sin beliggenhed næsten helt ned til stranden, er campingpladsen ideel for børnefamilien!

Stort poolområde ved vandet

Stort poolområde ved vandet

Amadria Park Camping Sibenik  har en skøn lille swimmingpool, som ligger lige ud til en smuk strand. Denne pool er perfekt til en skøn afkøling af kroppen i sommervarmen og tilbyder sjove faciliteter for de yngste vandhunde. Hvis man ønsker mere vandsjov kan man besøge den store Aquapark, som ligger på campingpladsen (mod betaling). I Aquaparken finder I alle former for vandsjov, herunder vandrutsjebaner, lagune pool med baderinge, springvand og meget mere.

Direkte til fem fantastiske strande

Direkte til fem fantastiske strande

Campingpladsen er kendt for distancen til stranden, den ligger nemlig direkte ud til en 4 kilometer lang bred småstenstrand ved Adriaterhavet. I finder en smuk småstensstrand med krystalklart vand blot få meter fra swimmingpoolen, og i området finder I tilmed hele fem strande, som alle er et besøg værd. Både på standen og på campingpladsen finder I et hav af aktiviteter, hvor I blandt andet har mulighed for at prøve kræfter med sportsgrene som dykning, windsurfing, vandski, kitesurfing, basketball og fitness.

Stort udvalg af restauranter

Stort udvalg af restauranter

Amadria Park Camping Sibenik  byder ikke blot på fantastiske bademuligheder og et hav af aktiviteter. På og ved campingpladsen finder I nemlig utallige restauranter, der alle tilbyder menuer bestående af lækre kroatiske og internationale retter. En af de restauranter, som er aldeles velbesøgt, er Restaurant Trattoria. Her kan I nyde autentiske, lokale opskrifter med en flot udsigt over det Sibeniske øhav. Det er en oplevelse, som I ikke må gå glip af! 

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På Camping Amadria Park Camping Sibenik  finder man flere forskellige butikker, herunder et lokalt supermarked, hvor man kan købe både internationale og lokale dagligvarer. Her finder I tilmed et stort udvalg af frisk frugt og grønt, perfekt til tilberedning af en skøn morgenmad eller en god frokost. Derudover finder I på Amadria Park Camping Sibenik en hyggelig souvenirbutik, hvor man kan købe aviser, souvenirs og strandartikler.

Læs om områdets oplevelser

Læs om områdets oplevelser

Amadria Park Camping Sibenik er et kæmpe område, og derfor er der rig mulighed for oplevelser på selve campingpladsen. Skulle I få lyst til at komme rundt i området, så er det bare om at hoppe på Solaris Express Toget, og snart er I fremme ved minigolfbanen eller ved den specielle børneby. Hvis I ønsker at opleve den kroatiske natur og kultur, har I rig mulighed for dette. I området finder I nemlig kulturelle seværdigheder som Monastery of Krapanj og St. Nicola’s Fortress – smukke, historiske bygninger, som ligger i gåafstand fra Camping Beach Resort Solaris.

Information om Aquapark Solaris

Information om Aquapark Solaris

Entré til Amadria Park Camping Sibenik  Aquapark er mod betaling. Nedenfor ser I vejledende priser, som skal betales i den lokale valuta. I finder en hæve- og vekselautomat på campingpladsen. Swimmingpoolen kun for voksne (+18) er også mod betaling.


Børn under 90 cm gratis
90-120 cm: 18 € (130 kn)
over 120 cm: 26 € (190 Kn)