Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Stella Maris

Alt det får I:
Fantastisk natur i Istrien
Masser sport og professionelle trænere
Moderne faciliteter og sjove aktiviteter
Smuk strand og dejligt poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sten
Strandtype
Sand
Strandtype
Småsten, 400 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Strandtype
Sten
Strandtype
Sand
Strandtype
Småsten, 400 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el

Dejlig ferie på lækre Camping Stella Maris

Camping Stella Maris ligger med en af de bedste beliggenheder i byen Umag på halvøen Istrien. Med masser sjove aktiviteter for hele familien, tæt på strand og med fantastiske sportsfaciliteter er Camping Stella Maris en sikker vinder for hele familien. Området summer af feriestemning og en hyggelig, afslappet atmosfære venter jer når I besøger den moderne og rummelige campingplads i Kroatien. fra 21. til 30. juli 2023 afholdes den 33. udgave af ATP-turneringen Plava laguna Croatia Open Umag på ATP-stadion Goran Ivanišević i Stella Maris. I denne periode forventer vi flere aktiviteter og flere besøgende, og betydeligt flere mennesker på og uden for Stella Maris resort og dermed mindre ro og harmoni end normalt. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sten, Sand, Småsten, 400 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder på pladsen, betales på stedet
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Diskotek
Højsæson
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Minigolf
Tennis
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykkerskole
Dykning

Praktisk information

fra 21. til 30. juli 2023 afholdes den 33. udgave af ATP-turneringen Plava laguna Croatia Open Umag på ATP-stadion Goran Ivanišević i Stella Maris. I denne periode forventer vi flere aktiviteter og flere besøgende, og betydeligt flere mennesker på og uden for Stella Maris resort og dermed mindre ro og harmoni end normalt.

Velkommen til Camping Stella Maris

Masser sport på Camping Stella Maris

Masser sport på Camping Stella Maris

På Camping Stella Maris går man som mange andre steder i Kroatien op i sport. Campingpladsen har fantastiske faciliteter til familiens aktive medlemmer, lige fra morgengymnastik til tennis, håndbold eller beachvolley, på én af pladsens 16 baner. Pladsens professionelle trænere tilbyder råd og vejledning til både nybegyndere og rutinerede, så der er rig mulighed for at holde formen, selvom I er på ferie. 

Smuk strand

Smuk strand

Kun en kort gåtur fra Camping Stella Maris finder I smuk sandstrand med masser muligheder for vandsport og solbadning. Med både lagunestrand og naturlig sandstrand, er der rig mulighed for hele familien at have dejlige feriedage som rigtige strandløver. Solsenge og parasoller kan lejes mod betaling. På stranden finder I hyggelige strandbarer, cafeer og restauranter.

Stort og flot poolområde

Stort og flot poolområde

På pladsens flotte poolområde kan familiens vandhunde boltre sig. Med både dybt vand og børnepool er der plads til, at hele familien kan plaske rundt. Solsenge og parasoller omkring poolen gør det muligt at slappe af i skyggen, når poolen skal have en pause. 

Kun et stenkast fra smuk natur

Kun et stenkast fra smuk natur

Halvøen Istrien i Kroatien er kendt for smuk og rustik natur. Omkring Camping Stella Maris bugner smuk natur og der er masser muligheder for at udforske den fantastiske natur fra campingpladsen. Det er muligt at bestille udflugter hvor professionelle guides tager jer med på en tur igennem historie, natur og meget mere. 

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

På Camping Stella Maris er der et bredt udvalg af sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Ud over sport, kan familiens børn være med i børnklubben og måske møde nye venner på tværs af nationaliteter til shows og børnedisko. Om aftenen findes en bred pallette af shows, som med garanti vil underholde hele familien.

Moderne faciliteter

Moderne faciliteter

På Camping Stella Maris finder I masser moderne faciliteter. Blandt andet bageri, grønthandler, supermarked og is-bar er at finde på campingpladsen. På den anden side af vejen ligger Stella Maris Resort. Her kan gæster på campingpladsen blandt andet leje cykler og besøge restauranter og barer.