Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Strandcamping Corfwater

Alt det får I:
Shoppingmuligheder i nærheden
Fine sandstrande
Masser af aktiviteter
Mildt, tempereret vejr
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Legeplads
Bordtennis
Indendørs pool
5 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Legeplads
Bordtennis
Indendørs pool
5 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Strandcamping Corfwater - hyggelig familiecamping mellem strand og by

Ønsker familien at nyde en rolig ferie i hyggelige omgivelser og med kun 100 meter til stranden? Så er Strandcamping Corfwater det helt rigtige valg. Her får I nemlig den perfekte campingferie i et naturskønt område med en helt unik strand. Campingpladsen har både legeplads og boldspil, og hvis I vil ud og kræfter med vildere ting, kan I tage ned på stranden og dyrke vandsport. Området har skønt vejr helt hen på efteråret, og er derfor perfekt til en tur på stranden eller gå- eller cykelture i det smukke område, hvor I kan nyde udsigten. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Swimmingpool
Indendørs pool
5 km
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Kiosk
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
800 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Strandcamping Corfwater

Nyd det milde vejr

Nyd det milde vejr

En af de ting, det nordlige Holland især er kendt for, ud over smukke tulipaner, er det milde klima. Nyd en varm efterårsferie, eller tag på sommerferie uden at risikere at smelte væk.  

Det milde klima gør Strandcamping Corfwater, og det nordlige Holland, til en særligt velegnet destination for familier med mindre børn og ældre familiemedlemmer, der ikke tåler varmen så godt.

En bred vifte af aktiviteter på Strandcamping Corfwater

En bred vifte af aktiviteter på Strandcamping Corfwater

Når I opholder jer på Strandcamping Corfwater, er der rig mulighed for aktiviteter, både på selve campingpladsen, på stranden eller i den lille by Petten samt de omkringliggende byer.  

På campingpladsen kan børnene lege på den skønne legeplads, spille bordtennis, dart og meget mere. På en regnvejrsdag eller til en stille indendørs stund er der også mulighed for brætspil og video. 

Har I lyst til at være aktive, er der rig mulighed for både at leje cykler og elcykler. Tag f.eks. turen på ca. 30 km til Nordhollands populære naturreservat, og oplev de vilde klitter og det fine sand. Stranden er også kendt for de mange vandsportsmuligheder, så har I lyst til at prøve kræfter med et surfbræt, er I kommet til det helt rigtige sted. Stranden har også flere handicapvenlige områder og er bl.a. indrettet med skilte med billeder af dyr, så det er nemt at finde hinanden, hvis man bliver væk i klitterne.

Oplev det lokale liv

Oplev det lokale liv

Med lige omkring 2.000 indbyggere kan den nærmeste by, Petten, langt fra betegnes som en storby. Her vil I tværtimod opleve et skønt lille lokalsamfund, der ikke er præget af voldsom turisme. Alligevel vil I opleve en hyggelig by, der summer af aktivitet og hygge. 

I Petten kan I både spise, drikke og handle ind til helt normale priser, der ikke er præget turisme. Vil I gerne opleve storbyen og udvide jeres shoppingmuligheder, finder I byen Schagen blot 16 km væk. Her er der en skøn gågade med masser af alt, hvad hjertet begærer af butikker, specialbutikker, caféer og restauranter.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Når I bor på Strandcamping Corfwater, er der ingen risiko for at løbe tør for aktiviteter. Hvis I har fået nok af både stranden, det lokale byliv og de mange tulipanmarker, kan I også tage i den nærliggende forlystelsespark eller besøge et af de mange museer.  

Er I til golf, minigolf, vandland eller indendørs legepladser, kan I også finde det inden for kort afstand, så det eneste, I skal gøre, er at lægge nogle skønne ferieplaner, inden I pakker tasken og tager turen til Strandcamping Corfwater.