Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Maks. 0,25 - 1 km
Udendørs pool
ferskvand, lagune-stil
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
ferskvand
Fodbold
Tennis

Velkommen til Camping Tahiti

Imponerende poolanlæg. Fantastiske spa- & skønhedsfaciliteter. Perfekt beliggenhed, hvis I vil se Adriaterhavskysten. Camping Tahiti er en livlig campingplads. Ikke alene har pladsen sin egen private strand, men der er også et imponerende poolanlæg! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Maks. 0,25 - 1 km
Strand
Bus til stranden
hele sæsonen, gratis
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
ferskvand, lagune-stil
Separat børnepool
ferskvand
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
gratis
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Fitness
gratis
Volleyball
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Børnesæde, Mountain bikes
Basketball
Minigolf
Mod betaling
Aquarobics
Bueskydning
gratis
Spinning cykler
Bordfodbold
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk, Tysk
WiFi
afgrænset område (mod betaling)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Restauranter / barer
Isbod
Take away
Pizzaria
Snackbar
Restaurant
Undendørsterrasse
Strandbar
Mad/drikke, Livlig bar (aften)
Bar
Undendørsterrasse
Omgivelser
Nærmeste hospital
16 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 113 km
Nærmeste marked
1 km
Tætteste by
400 m
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
60 km
Nærmeste busstation
50 m
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Børnefaciliteter
Babybad
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Storskærm sport
TV Rum
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Hæveautomat
Bilvask
Mod betaling
Læge
Dagligt
Butikker
Kiosk
Basar
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg, mod betaling
Minitog på pladsen
Mod betaling
Spillehal
Wellness faciliteter
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen

Boliger - Camping Tahiti

Læs mere om Camping Tahiti

Camping Tahiti – Adriaterhavet

Camping Tahiti – Adriaterhavet

Camping Tahiti er en 4-stjernet campingplads beliggende blot 700 meter fra det smukke Adriaterhav i Italien. Camping Tahiti er den perfekte campingplads for børnefamilien, uanset om børnene er små eller store. På pladsen finder I nemlig et hav af sjove aktiviteter for store og små, uanset om I er til sport, leg i poolen, fest eller afslapning. Derudover har Camping Tahiti en skøn placering, og det nærtliggende område byder på et hav af faciliteter. På pladsen har I mulighed for at lege bungalowtelte og bungalows, så I kan finde den perfekte bolig som passer perfekt til jeres familie.

3 store swimmingpools og privat strand i tropisk stil

3 store swimmingpools og privat strand i tropisk stil

På Camping Tahiti er der for alvor mulighed for at slippe de indre vandhunde løs, for campingpladsen byder på et hav af faciliteter i vand. På Camping Tahiti kan I nyde hele tre swimmingpools, som alle er fordelt på pladsen. Den ene pool er en olympisk swimmingpool perfekt til jer, som holder af at holde jer aktive med daglige svømmeture. På pladsen finder I også en eksotisk pool – en sjov pool omgivet af palmetræer. Derudover finder I en middelhavslagune, som er omgivet af vandfald og klipper, og som uden tvivl vil skabe glæde hos børnene.
Det er dog ikke kun de sjove swimmingpools, som kan tilfredsstille vandhundene. Kun 700 meter fra Camping Tahiti finder I nemlig en privat strand i tropisk stil. Her har I mulighed for at bade i det smukke havvand eller blot slappe helt af på liggesengene. Derudover finder I her et stort udvalg af sjove vandsportsaktiviteter samt restauranter, hvor I har mulighed for at trække stikket ud og nyde en god frokost efter en sjov dag ved stranden. Transporten til og fra stranden behøver heller ikke at være et problem, da der kører et lille, hyggeligt strandtog til og fra pladsen, så I nemt og hurtigt kan komme frem og tilbage.
På selve Camping Tahiti finder I også et stort udvalg af sjove sportsaktiviteter, herunder bueskydning, tennis, fodbold, minigolf, multisportsbane, bordtennis, volleyball og basketball.


2 overdådige spisesteder

2 overdådige spisesteder

Efter en lang dag ved stranden eller poolen kan sulten hurtigt melde sig, og der ingen bedre måde at slappe af på end med en lækker pizza og et køligt glas vin i restauranten og baren på BoraBora eller Moorea. De to helt overdådige restauranter på Camping Tahiti, giver jer mulighed for at nyde et klassisk måltid eller smage på de italienske specialiteter. På pladsen finder I nemlig både en klassisk restaurant og et klassisk pizzeria – perfekt til pizza-elskerne.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Tahiti er der rig mulighed for at gøre de daglige indkøb i det lokale minimarked. Her finder I et beskedent, men dog tilstrækkeligt udvalg af friske råvarer og dagligvarer, så I kan tilberede en skøn morgenmad eller en god frokost. Derudover finder I en basar, hvor I for alvor kan udforske de lokale specialiteter og smage på de italienske oste, pølser, vine og meget mere. Hvis I vil på shopping, er der rig mulighed for dette i det nærtliggende byer. 

Lidt om området

Lidt om området

Camping Tahiti ligger i et fantastisk område i den autentiske del af Italien. Nord for området finder I flere forskellige turistattraktioner, som alle er et besøg værd. Her finder I for eksempel Venedig, som også bliver kaldt Adriaterhavets perle. I Venedig har I mulighed for at tage på en spændende rejse tilbage i tiden og møde en smuk romantisk bydel, som er bygget på pæle i havet. 

Blot en kort køretur fra pladsen ligger den lille fiskerby by Comacchio. Campingpladsen ligger godt i forhold til at se lokalområdet. I kan bl.a. udforske Po-deltaet på cykel, til fods eller i båd. I kan også tage en bådtur fra Chioggia til Venedig for at se byens historiske centrum. For de mere eventyrlystne kan man tage en tur til Mirabilandia (56 km). En fantastiske forlystelsespark, som har noget for alle.