Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Herperduin

Alt det får I:
Ved søen Putwielen
Opvarmet swimmingpool
Cykeludlejning
Naurlegeplads midt i skoven
Top faciliteter
Udendørs pool
600 m
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Top faciliteter
Udendørs pool
600 m
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis

Skøn natur og opvarmet delvist overdækket pool, finder I på Camping Herperduin feriepark, et godt valg for at udforske Hollands fortræffeligheder.

Den familievenlige campingplads ved Holiday Park Herperduin i Herpen har en meget rolig beliggenhed og er beliggende i umiddelbar nærhed af et naturreservat. Nyd de grønne omgivelser og tag på skønne cykelture med hele familien. Denne lille oase er perfekt til en ferie i Holland. I gåafstand fra receptionen (på den anden side af vejen) ligger swimmingpoolen De Kriekeput. Armbånd for gratis adgang til poolen udleveres i campingpladsens reception. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
600 m
Indendørs pool
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste togstation
5.6 km
Tætteste by
10 km
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
600 m
Take away
600 m
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Minigolf
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Herperduin feriepark

Pool og sø

Pool og sø

På Camping og feriepark Herperduin kan sommerdagene nydes i Krikeput swimmingpoolen fra starten af April til efteråret slutning kan poolen benyttes. Hvis vejret er dårligt, kan poolen overdækkes så man altid kan gælde sig til en dukkeret på denne plads. Her kan børnene more sig på vandrutsjebane. 

De Krikeput byder også en seperat pool for de mindste. Efter en god legestund i poolen, bliver man often lidt sulten, men heldigvis findes her snack baren Eeterij De Kriekeput lige ved siden poolområdet, hvor den lille sult kan stilles. 

Spisemuligheder

Spisemuligheder

 • Restaurant, med børnevenlige menuer
 • Terrasse 
 • Bar
 • Supermarked
 • Frisk Brød Service
 • Bestilling af BBQ eller Gourmet måltid (skal foretages 1 dage i forvejen)
I området

I området

Holland byder på masser af skøn natur og små hyggelige smørhuller. Området er ideelt til udflugter på cykel eller vandreture. Oplev de smukke og historiske omgivelser omkring Ferieparken Herperduin, og nyd en eftermiddag med shopping i Oss eller smag på kulturen i Ravenstein og Grave. 

I nærområdet findes både forlystelsesparker, en Safari park og en Zoo, så det er bare om at gribe de mange muligheder som området byder på

 • The Efteling
 • The Beek Mountains
 • Toverland
 • Zooparc Overloon
 • Wave Pool Oss
 • Billybird Park Hemelrijk
Aktiviteter

Aktiviteter

Her venter en skøn naturlegeplads i skoven " Speelbos Herperduin - Da´s Leuk - hvor kun fantasien sætter grænser. For børn fra 6 år. På selve Herperduin findes flere legepladser for børn i alle aldre. For sports entusiaster kan kræfterne bruges på fodbold- eller volleyball banen, eller rundt om bordtennisbordet. Her er også mulighed for et spil minigolf med hele familien eller vennerne. På Herperduin er der alle muligheder for at more sig.