Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Water Village

Alt det får I:
Spændende aktiviteter i nærheden
Vandaktiviteter og wellness
Restaurant i parken
Masser af boldspil
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane

Vakantiepark Water Village – et luksusophold tæt ved havet

Elsker I at komme i vandet? Som navnet antyder, er Vakantiepark Water Village en feriedestination, hvor vandet er i centrum. Ud over at parken ligger ned til havet, hvor I kan komme ned at nyde solen og få en drink, er der både indendørs- og udendørs pool. Der er sågar en pool til de små og en vandpark, hvor der kan plaskes med vand. Vakantiepark Water Village kan bedst beskrives som et luksusophold, hvor der er mange sjove aktiviteter til hele familien og for alle aldre. I kan nemlig nyde godt af de mange muligheder som tennisbane, minigolf, bowling, billard, trampolin, bordtennis, squashbane, Koos, legerum til børnene og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Havn
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3.1 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Fiskeri
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Squash
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Windsurfing skole
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Vakantiepark Water Village

Vakantiepark Water Village – intet siger ferie som duften af havet

Vakantiepark Water Village – intet siger ferie som duften af havet

Et ferieophold ved vandet er fantastisk nok i sig selv, men her ved Vakantiepark Water Village får I mulighed for at komme ud at fiske, da parken udlejer fiskestænger, og har I mod på at prøve kræfter med andre vandaktiviteter, kan I komme ud at windsurfe!  

Når I virkelig har brug for at koble af og få fornyet energi, er der endda sauna og tyrkisk bad i parken. Det kan godt være tiltrængt med en omgang wellness efter et slag squash eller en af de mange andre aktiviteter, I kan nyde sammen i parken.

Nyd en kold drink ved stranden

Nyd en kold drink ved stranden

Der er en lille strand i gåafstand fra resortet, hvor I kan komme ned at nyde solen, og de voksne kan få sig en drink, mens de små bygger sandslotte. Beach Club Bestevaer serverer lækker mad, hvis I skulle trænge til at få en bid mad efter en dejlig dag ved stranden.

Få en bid lækker lokal mad

Få en bid lækker lokal mad

Ud over den fine restaurant, parken har, kan I finde lækker lokal mad. I kan nyde friskfanget mad fra havet med udsigt ved restauranten Seafarm, som ligger ved en anden strand en kort cykeltur fra Vakantiepark Water Village. 

I kan også prøve mere traditionel, hollandsk mad i byen syd for parken. Her er adskillige restauranter, så I kan finde noget, der falder i jeres og børnenes smag. Flere af dem bringer maden ud, hvis I skulle have brug for at slå benene op efter en begivenhedsrig dag.

Oplev Holland på en ny måde

Oplev Holland på en ny måde

En af de store attraktioner i toppen af Zeeland er de mange bådture. Det er oplagt for kæresteparret at tage et luksuriøst bådcruise, hvor I kan nyde et lækkert måltid, mens I sejler rundt i den nordlige del af Holland.  

En anden sjov mulighed er Berkenhof Tropical Zoo, hvor I kan få et indblik i forhistoriske dyr som mammutter og tigere. Den zoologiske have har fokus på oldtiden, og I kan få en spændende rundtur, hvor de viser jer miner, hvori fossilerne er blevet fundet.  

Den største nationalpark i Holland ligger i toppen af Zeeland, hvor I kan komme på tur ud og lære om livet på havet. Oosterschelde nationalpark er en god afveksling fra de dejlige dage på stranden. Vakantiepark Water Village en fantastisk feriedestination, hvor I har alle muligheder for at få en god afslappende eller oplevelsesrig ferie.