Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landal Village l'Eau d'Heure

Alt det får I:
Indendørs legeplads
Vandsport
Wellnesscenter
Cykel- og vandreture
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Bo på et af de sydligste punkter i Ardennerne

I den sydlige del af Ardennerne finder I Landal Village l'Eau d'Heure, som er en sand oase for naturelskere. Her kan I prøve forskellige former for vandsport på de nærliggende søer samt nyde en dukkert på varme sommerdage. Omkring Landal Village l'Eau d'Heure finder I et smukt naturlandskab, som I kan udforske til fods eller på cykel. Slap af i ferieparkens eget wellnesscenter, mens børnene har det sjovt i boldbassinet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
6.6 km
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (børn), Mountain bikes, Børnesæde
Fiskeri
Minigolf
Petanque
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kanoudlejning
Paddleboard udlejning
Windsurfing
Wellness faciliteter
Hammam
Jacuzzi
Sauna
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen

Velkommen til Landal Village l'eau d'Heure

Vandsport og afslapning ved stranden

Vandsport og afslapning ved stranden

Ved Landal Village l'Eau d'Heure finder I en dejlig sand strand tæt beliggende jeres feriebolig, hvor I kan bygge sandslotte, prøve stand up paddle eller bare tage en forfriskende dukkert. Landal Village l'Eau d'Heure har også et moderne wellness center med boblebad, sauna, lysterapi samt mulighed for forskellige skønhedsbehandlinger, som I kan nyde mod betaling.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

På Landal Village l'Eau d'Heure har I mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter, som kan holde hele familien underholdt. Heriblandt finder I tennisbaner, minigolf samt en stor indendørs legeplads. I ferieparken kan I leje et udvalg af cykler til at udforske den spændende natur og bakker omringende Landal Village l'Eau d'Heure. 

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Da I bor i jeres egen feriebolig har I rig mulighed for at lave mad selv derhjemme, hvor I kan finde basisvarer i parkshoppen. Brasserie des Lacs, Pizzeria L'Eau d'Heure et le Gout og Rotisserie Rotiss'heure er alle restauranter, som I kan finde i ferieparken, og er oplagte efter en lang dag. På stranden finder I også en strandbar som tilbyder kolde drikkevarer og forfriskende snacks i løbet af dagen. Landal l'eau d'Heure tilbyder også en brødservice, der sørger for, at I har frisk morgenbrød leveret direkte til jeres egen bolig hver morgen. 

Spændende udflugtsmuligheder

Spændende udflugtsmuligheder

Tæt på Landal L'Eau d'Heure finder I flere attraktioner, der er et besøg værd! Heriblandt er Chimay Castle (19 km væk), som ligger på en klippe med udsigt over Eau Blanche-floden. Her kan I opleve 1000 års historie igennem et interaktivt besøg. 25 km fra Landal L'Eau d'Heure kan I komme under jorden og udforske den specielle underjordiske verden af Neptuns huler, hvor I er ledsaget af en guide og får en sejltur på floden, der løber lige igennem hulerne.