Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Villaggio Pineta

Alt det får I:
Central beliggenhed
Prøv sjove aktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Stort poolområde og direkte til strand
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads

Velkommen til Camping Villaggio Pineta

Villaggio Pineta camping er en trestjernet campingplads, der er beliggende ved den adriatiske kyst. Campingpladsen byder på en stor variation af sportsfaciliteter og arrangerede udflugter. Fra Villaggio Pineta finder du direkte adgang til stranden, hvor hele familien kan nyde solen og den smukke udsigt. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Gratis
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Børnesæde, Mountain bikes, Cykler (børn), Cykler (voksen)
Minigolf
Mod betaling, 1 km
Billard / pool
Sportsturneringer
Golfbane
2.5 km
Ridning
2 km
Aquarobics
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Højsæson
Organiserede udflugter
Cykelture, Vandreture
TV Rum
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Souvenirs
Kiosk
Basar
Minimarked
Vinhandel
Restauranter / barer
Isbod
Bar
Take away
Snackbar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Opladning elbiler
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Egnet til
Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Italiensk, Tysk, Fransk, Engelsk
Omgivelser
Nærmeste togstation
7 km
Nærmeste busstation
50 m
Nærmeste lufthavn
Bologna, 90 km
Nærmeste hospital
7 km
Tætteste by
1 km
Nærmeste supermarked
1.5 km
Ferie tema
Strandferie

Camping Villaggio Pineta ved Adriaterhavet i Italien.

Generelt om Camping Villaggio Pineta

Generelt om Camping Villaggio Pineta

Camping Villaggio Pineta gør alt for at tilfredsstille sine gæster. Der bliver dagligt arrangeret underholdning, og du har mulighed for at forsøge dig med sportsaktiviteter som golf, ridning, bueskydning og gokart. Campingpladsen har gode indkøbsmuligheder, og ønsker du et større udvalg, ligger byen Milano Marittima tæt på. Villaggio Pineta camping tilbyder både pool og strand, hvor der er gode muligheder for afslapning, leg og badning i det adriatiske hav.

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Villaggio Pineta camping tilbyder både pool og strand til sine feriegæster, hvorfor du ikke behøver at prioritere den ene mulighed frem for den anden. Campingpladsens pool er en større pool, der henvender sig til hele familien. Både børn og voksne er prioriteret, så I sammen kan lege og udfordre hinanden i vandet. Trænger du til en pause fra vandet, kan du lægge dig på en af de mange liggestole omkring poolen. Her kan du holde øje med dine børn, mens du nyder solens varme stråler. 

Er du og din familie mere til sandstrand, finder I en direkte adgang fra campingpladsen hertil. Det bliver ikke meget nemmere at komme til en smuk, bred sandstrand. Som feriegæst hos Villaggio Pineta camping kan du og din familie fri benytte stranden, så meget som I vil. 

Stranden byder blandt andet på et godt badested, mange liggestole med dertilhørende parasoller samt et loungeområde, hvor I kan nyde den smukke udsigt. Desuden finder du en legeplads til de mindste børn. Som feriegæst hos Villaggio Pineta camping kan I nemt veksle mellem pool eller strand afhængig af jeres humør. 

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Hos Villaggio Pineta camping finder du forskellige restauranter og barer. Du kan blandt andet vælge mellem campingpladsens restaurant eller pizzeria. Som gæst hos Villaggio Pineta camping har du mulighed for at bestille med halv- eller helpension. Vælger du at have halvpension, vil du i restauranten få serveret morgenmad og aftensmad. Vælger du at bestille helpension, vil du også få serveret frokost i restauranten. Med denne ferietype skal du ikke selv sørge for et måltid.

På stranden finder du en mindre bar. Her kan du købe drinks og is, som du kan nyde udenfor på liggestolene eller indenfor i restauranten. På campingpladsen finder du ligeledes en bar, hvor du kan bestille en kold forfriskning, hvis du trænger til en pause fra solens bagende stråler. I baren har du mulighed for at skabe nye relationer med de andre feriegæster, mens du nyder din kolde drink. Hvis dette ikke har din interesse, kan du blot sidde med din familie og nyde den smukke udsigt.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Camping Villaggio Pineta tilbyder gode indkøbsmuligheder. Du finder både et marked og en basar. I supermarkedet finder du et bredt udvalg af madvarer, grøntsager og frugt. Der er alt, som du skal bruge, hvis du en dag selv ønsker at tilberede et måltid. Det er også her, at du kan købe en lille snack til dagen. I basaren finder du tøj, aviser eller ting til stranden. Du kan blandt andet finde legetøj til dine børn, som du kan tage med på stranden. Ønsker du et større udvalg af butikker, der eksempelvis sælger tøj, finder du indenfor kort afstand byen Milano Marittima. Du kan nemt finde byen i løbet af en kort gåtur. I Milano Marittima finder du et bredt udvalg af butikker, hvor du også har mulighed for at købe lokaliteter.

Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter

Hos Camping Villaggio Pineta tilbydes der en lang række forskellige aktiviteter. Du finder blandt andet en lang række sportsfaciliteter som bordtennis og tennisbane. Derudover kan du forsøge dig med bueskydning eller ridning. Der er også mulighed for at prøve kajaksejlads eller kano. Campingpladsens variation af aktiviteter fortsætter, idet du har mulighed for at prøve golf på den store golfbane med hele 27 huller. 

Campingpladsen tilbyder desuden daglig underholdning, som typisk består af diverse konkurrencer. Det kan blandt andet være dansekonkurrencer, eller du kan lære at danse latinamerikansk dans. Slutteligt tilbyder campingpladsen en børneklub til de mindste, hvor de har mulighed for at skabe nye venskaber med campingpladsens andre gæster. 

I området

I området

Camping Villaggio Pineta ligger centralt placeret for mange attraktive områder. Campingpladsen tilbyder forskellige udflugter, som du frit kan tage med på. 25 km fra Villaggio Pineta finder du byen Ravenna, hvor en af udflugterne blandt andet går til. Der arrangeres endvidere ture til store forlystelsesparker, hvor hele familien kan opleve sus i maven i de mange forlystelser. 

Ønsker du selv at begive dig ud på opdagelse, kan det anbefales at besøge byen Mirabilandia, der ligger 10 km væk. Derudover kan du tage fra Ravenna og videre til Republikken San Marino, som er beliggende 60 km væk. På turen hertil kan du opleve smukke laguner og mosaikker, der gør turen til noget helt specielt. Ønsker du at komme helt ned i gear, kan du i løbet af få kilometer besøge et spacenter. Her kan du slappe helt af og nyde dig selv og din familie på en terapeutisk måde.