Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Villas Bellevue

Alt det får I:
Gode minder i Poreč i Kroatien
Lækker lejlighed eller luksusvilla
Direkte til stranden
Fantastisk grønt område med smuk udsigt
Top faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Top faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt

Oplev Poreč i det skønne Kroatien

Her får I en helt uforglemmelig ferie i skønne lejligheder eller luksuriøse villaer. Lige ned til Adriaterhavets turkise og azurblå farver, kan I nyde Kroatiens mange spændende muligheder. I Plava Resort, kan I finde en masse aktiviteter, restauranter og butikker. Der er swimmingpool og underholdning for børn og voksne. Bestil ferien før det er for sent! Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Grill tilladt
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
100 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Område til solbadning
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Hæveautomat
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Minigolf
Multisportsbane
Tennis
Underholdning
Børne-disco
Mini klub
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Andre butikker
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Hund
Hund tilladt
Antal stjerner
4 stjerner
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula, 60 km
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning

Velkommen til Villas Bellevue!

Lejlighed eller luksusvilla  i Villas Bellevue?

Lejlighed eller luksusvilla i Villas Bellevue?

På Villas Bellevue er det muligt at booke både flotte rummelige og familievenlige ferielejligheder eller deres smukke luksusvillaer med egen jacuzzi og udekøkken med grill, vask og overdækket terrasse.
Villas Bellevue i Plava Resort er skøn familieferie i særklasse! Her får I en unik ferie, der ikke kommer til at gå i glemmebogen!

  • Lejlighederne er store, lyse og rummelige og perfekte til familien, der vil have en god base, hvor der ikke mangler noget under hele ferien! Der er praktisk køkkenniche med alt, hvad I skal bruge for at kunne fremtrylle lige det måltid I ønsker. Det hele kan nydes på egen terrasse eller balkon, og til alle lejligheder er der gratis wi-fi og parkering.
  • Villaerne er alle udstyret med eksklusivt topmoderne interiør i lyse indbydende farver. Vigtigst af alt er det udendørs jacuzzi og det superlækre udekøkken med gasgrill, vask og overdækket, udendørs spiseplads. Her kan I sidde og nyde udsigten over Adriaterhavet, mens I spiser eller lader boblerne i jacuzzien varme jeres krop.
    Boligen er udstyret med et lækkert køkken-alrum, med alt i køkkenudstyr, fra opvaskemaskine, til nespresso og kaffemaskine. Det er tilmed tilladt at tage hund med mod gebyr.
Plava Laguna Resort

Plava Laguna Resort

Når I bor i Villas Bellevue har I adgang til alle faciliteterne på Plava Laguna Resort. Her finder I et stort poolområde med pools, liggestole, parasoller - og aktiviteter for både børn og voksne. Deltag i morgengymnastik eller vandaerobics, beachvolley-konkurrencer eller andre sjove aktiviteter.

Resortet har restauranter, barer, bager og butikker, så det er altid let at finde noget at spise eller shoppe lidt, hvis man har lyst til det.

For børnene er der miniklub og minidisco, og om aftenen er der livemusik og underholdning for alle aldre. Ude i havet er der en udfordrende vandlegeplads for børn og barnlige sjæle. Stranden har det blå flag, og er ren og smuk.

Poreč og Pula

Poreč og Pula

Som gæster i Villas Bellevue i Plava Laguna Resort bor I kun 3 km fra den hyggelige Poreč. Man kan gå dertil på ca. 20 minutter, hvis man vil lufte benene lidt. Poreč er en skøn by præget af middelalderbygninger, markeder, butikker og restauranter. Her kan I sagtens få tiden til at gå, og har I brug for at handle ind, er der også supermarkeder og lokale butikker med friske, lokale råvarer.

I området omkring Poreč findes der mange grotter man kan besøge, hvor man kan se stalaktitter og stalagmitter, underjordiske søer, og et helt specielt dyreliv, fx. den specielle hulepadde Olm. Den lever udelukkende i dette område - konstant i mørke og vand!

Tager I ca. 60 km vær, så når I smukke Pula, som huser Europas bedst bevarede romerske Arena. Her kan man mærke det historiske vingesus fra de dramatiske gladiatorkampe. Pula er fyldt med spændende butikker og restauranter, så find et sted at slå jer ned, nyd et måltid mad og kig på menneskerne, der går forbi. Find en souvernir til minde om en skøn ferie i Kroatien. 

Der er også mulighed for at booke oplevelsesrige adventureture fx. i havkajak, hvor I kommer til huler og grotter, eller klippeudspring, hvor man kan hoppe fra en 12 meter høj klippe - lige ned i det smukke vand. Hvis modet holder!