Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Zaton

Alt det får I:
Kæmpe poolområde med spa og vandrutsjebaner
Rent ferieparadis
Direkte adgang til sandstrand
Masser af vandsportaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads

Populær campingplads i rolige omgivelser

Camping Zaton er en fantastisk campingplads, der ligger i et roligt område med pinjetræer. Det er en meget stor campingplads, som har alt, hvad familien behøver for at få den bedste campingferie. På campingpladsen finder I en hyggelig indkøbsgade med restauranter, isbar og butikker. Poolen er en oplevelse i sig selv med en imponerende størrelse på 970 m² og tilhørende separat børnepool på 340 m², hvor store som små kan få mange timer til at gå. I kan også tage en afstikker til den lækre sandstrand, der ligger lige ved siden af poolområdet. Camping Zaton ligger i Dalmatien ca. 15 km fra byen Zadar, en hyggelig, gammel, romersk by med små hyggelige butikker. Fra campingpladsens bagindgang er det muligt at gå ind til en af Kroatiens ældste byer, nemlig brostensbelagte Nin. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Strandaktiviteter
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Spray park
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fitness
Mod betaling
Bordtennis
Mod betaling
Fodbold
Tennis
Mod betaling
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Billard / pool
Mod betaling
Basketball
Ridning
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 5 kg
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Minitog på pladsen
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Dykning
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Butikker
Andre butikker
Frisør, Kiosk, Frugt og grøntsager
Supermarked
Stort udvalg
Kiosk
Frugt og grønt
Frisør
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
Havn
Båderampe, Bøjeudlejning
Sikkerhedsboks
Opladning elbiler
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
PC med Internet
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Fælles grill område, Gas og el
Pladsens terræn
Flad
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Zadar, 20 km
Tætteste by
4.5 km
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde

Velkommen til Camping Zaton

Camping Zaton i Dalmatien

Camping Zaton i Dalmatien

Camping Zaton er en stor campingplads i det populære område Dalmatien i Kroatien. Området byder på masser af plads til sjov og leg og har samtidig et hav af faciliteter for hele familien, som danner rammerne om en afslappende og aktiv familieferie. 

Campingpladsens badeland byder på rig mulighed for at snuppe en dukkert i det store, sjove poolområde, nyde solens varme stråler fra en liggestol eller prøve kræfter med en af pladsens mange sportsaktiviteter. Ét er sikkert, I kommer ikke til at kede jer på Camping Zaton, som er kendt for at være et ferieparadis uanset alder.

Stort og flot poolområde

Stort og flot poolområde

Camping Zaton byder jer velkommen til et fantastisk og stort poolområde, hvor der er plads til både små og store vandhunde. I poolområdet finder I intet mindre end hele ni pools i alle størrelser. Her er  wellnesspool med hydromassage, som er perfekt til voksenafslapning, mens børnene suser ned ad vandrutsjebanerne. 

I børnepoolen er der tilmed plads til de allermindste, som for alvor kan boltre sig i det klare vand. Et rigtig skønt poolområde for hele familien finder I på Camping Zaton.

Direkte adgang til strand

Direkte adgang til strand

Foruden det fantastiske poolområde er der mulighed for at få sand mellem tæerne på Camping Zaton, for lige ud til pladsen finder I en sandstrand, der strækker sig mere end 1,5 km langs det smukke hav. Her er der både plads til solbadning, leg i vandkanten og afkølende svømmeture - perfekt til en skøn strandferie.

Hvis I ønsker at være aktive på jeres ferie, rummer stranden et væld af sjove vandaktiviteter som windsurfing, vandski og dykning, leje af vandcykler og vandscootere eller en tur i den sjove bananbåd.

Hyggelige barer og restauranter

Hyggelige barer og restauranter

Når sulten melder sig efter en lang dag med leg ved poolen eller udflugter, er der rig mulighed for at finde gode spisesteder på Camping Zaton. Her finder I flere forskellige restauranter og et par barer, som alle byder på mad og drikke i topklasse. I alt rummer campingpladsen fire restauranter, som byder på overdådige smagsoplevelser, og der er noget for enhver smag, uanset om I er pizzaelskere eller ønsker at udforske det kroatiske køkken. 

På campingpladsen finder I ligeledes fire forskellige barer, herunder en poolbar og en strandbar, hvor I både kan finde god stemning og kolde drinks til hele familien.

Muligheder for indkøb og shopping

Muligheder for indkøb og shopping

Foretrækker I at lave maden på egen hånd, eller mangler I blot nogle basale dagligvarer, er der rig mulighed for at gøre de daglige indkøb på Camping Zaton. Der er et stort supermarked med et bredt sortiment af internationale dagligvarer og gode råvarer. 

På campingpladsen finder I også en slagter og en grønthandler, som byder på friske, lokale råvarer samt en bazar, en kiosk, en tøjbutik og en souvenirbutik, hvor I kan købe feriegaverne eller dagens avis.

På oplevelse i området

På oplevelse i området

Ønsker I at udforske området og tage på en udflugt udenfor Camping Zaton, er der rig mulighed for spændende oplevelser i nærområdet. Gå på opdagelse blandt andet et hav af kulturelle seværdigheder, herunder Monasteru of Krapanj og St. Nicola’s Fortress – begge smukke, historiske bygninger, som bestemt er et besøg værd. 

Zadar er et must med mulighed for at tage en rundtur i byen med det lille tog, en slentretur ned til lysorgelet ved vandet, som kaldes “en hilsen til solen” eller oplev søorgelet, som spiller ved hjælp af bølgerne.