Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Zaton

Inklusiv i prisen
Kæmpe poolområde med spa og vandrutsjebaner
Rent ferieparadis
Direkte adgang til sandstrand
Masser af vandsportaktiviteter
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Velkommen til Camping Zaton

Camping Zaton er en fantastisk campingplads, der ligger i et roligt område med pinjetræer. Det er en meget stor plads, som har alt hvad familien behøver for at få den bedste ferie. På pladsen finder I en hyggelig indkøbsgade med restauranter, isbar & butikker. Poolen er en oplevelse i sig selv med en imponerende størrelse på 970 m² og tilhørende separat børnepool på 340 m², hvor store som små kan få mange timer til at gå. I kan også tage en afstikker til den lækre sandstrand, der ligger lige ved siden af poolområdet. Camping Zaton ligger i Dalmatien ca. 15 km fra byen Zadar, en hyggelig, gammel, romersk by med små hyggelige butikker. Fra campingpladsens bagindgang er det muligt at gå ind til en af Kroatiens ældste byer, nemlig brostensbelagte Nin. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand
Separat børnepool
Spray park
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Cykeludlejning
Minigolf
Billard / pool
Ridning
Basketball
Fitness
Fodbold
Butikker
Frugt og grønt
Frisør
Andre butikker
Frugt og grøntsager, Frisør, Kiosk
Kiosk
Supermarked
Stort udvalg
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
PC med Internet
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Minitog på pladsen
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Snackbar
Vandsport
Dykning
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Andre faciliteter
Havn
Båderampe, Bøjeudlejning
Hæveautomat
Sikkerhedsboks
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Zadar, 20 km
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Pladsstørrelse
Meget stor plads

Boliger - Camping Zaton

Camping Zaton ved Dalmatien i Kroatien

Camping Zaton i Dalmatien

Camping Zaton i Dalmatien

Camping Zaton er en stor campingplads i det populære område Dalmatien i Kroatien. Området byder på masser af plads til sjov og leg og har samtidig et hav af faciliteter for hele familien, som danner rammerne om en afslappende og aktiv familieferie. 

På pladsen har I rig mulighed for at snuppe en dukkert i det store, sjove poolområde, nyde solens varme stråler fra en liggestol eller prøve kræfter med en af pladsens mange sportsaktiviteter. Ét er sikkert, I kommer ikke til at kede jer på Camping Zaton, som er kendt for at være et ferieparadis uanset alder.Stort poolområde og direkte adgang til strand

Stort poolområde og direkte adgang til strand

Camping Zaton byder jer velkommen til et fantastisk og stort poolområde, hvor der er plads til både små og store vandhunde. I poolområdet finder I intet mindre end hele ni pools i alle størrelser. Her  wellnesspool med hydromassage, som er perfekt til voksenafslapning, mens børnene suser ned ad vandrutsjebanerne. I børnepoolen er der tilmed plads til de allermindste, som for alvor kan boltre sig i det klare vand.

Foruden det fantastiske poolområde er der mulighed for at få sand mellem tæerne på Camping Zaton, for lige ud til pladsen finder I en sandstrand, der strækker sig mere end 1,5 km langs det smukke hav. Her er der både plads til solbadning, leg i vandkanten og afkølende svømmeture. Hvis I ønsker at være aktive på jeres ferie, rummer stranden et væld af sjove vandaktiviteter som windsurfing, vandski og dykning, leje af vandcykler og vandscootere eller en tur i den sjove bananbåd.

Et væld af hyggelige barer og restauranter

Et væld af hyggelige barer og restauranter

Når sulten melder sig efter en lang dag med leg ved poolen eller udflugter, er der rig mulighed for at finde gode spisesteder på Camping Zaton. Her finder I flere forskellige restauranter og et par barer, som alle byder på mad og drikke i topklasse. 

I alt rummer campingpladsen fire restauranter, som byder på overdådige smagsoplevelser og der er noget for enhver smag, uanset om I er pizzaelskere eller ønsker at udforske det kroatiske køkken. På campingpladsen finder I ligeledes fire forskellige barer, herunder en poolbar og en strandbar, hvor I både kan finde god stemning og kolde drinks til hele familien.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Foretrækker I at lave maden på egen hånd, eller mangler I blot nogle basale dagligvarer, er der rig mulighed for at gøre de daglige indkøb på Camping Zaton. Der er et stort supermarked med et bredt sortiment af internationale dagligvarer og gode råvarer. 

På pladsen finder I tilmed en slagter og en grønthandler, som byder på friske, lokale råvarer samt en bazar, en kiosk, en tøjbutik og en souvenirbutik, hvor I kan købe feriegaverne eller dagens avis.

Lidt om området

Lidt om området

Ønsker I at udforske området og tage på en udflugt udenfor Camping Zaton, er der rig mulighed for spændende oplevelser i nærområdet. Gå på opdagelse blandt andet et hav af kulturelle seværdigheder, herunder Monasteru of Krapanj og St. Nicola’s Fortress – begge smukke, historiske bygninger, som bestemt er et besøg værd. 

Zadar er et must med mulighed for at tage en rundtur i byen med det lille tog, en slentretur ned til lysorgelet ved vandet, som kaldes “en hilsen til Solen” eller oplev søorgelet, som spiller ved hjælp af bølgerne.