Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Zeebad

Alt det får I:
Smuk beliggenhed direkte til Nordsøen
Indendørs poolområde
Masser sport og aktiviteter
Familievenlig campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Legeplads
Tennis
Separat børnepool
Indendørs pool
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Legeplads
Tennis
Separat børnepool
Indendørs pool

Flotte Camping Zeebad

I byen Breskens venter den flotte campingplads, Camping Zeebad! Her får hele familien en dejlig campingferie med indendørs poolområde, tæt på stranden og med masser flotte faciliteter og aktiviteter for både store og små. Campingpladsen er godt indrettet med masser plads, grønne områder og hyggelige stier og søer rundt omkring på pladsen. Den flotte udformning giver campingpladsen et fantastisk miljø og gør det muligt at komme helt ned i gear og nyde ferien til fulde! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Billard / pool
Sportsturneringer
Fiskeri
Bordtennis
Basketball
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
March - November, April - November
Junior klub
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
100 m

Praktisk information

Zeebad udvider på den sydvestlige side. I perioden 8. nov. 2021 til d. 11. feb. 2022 arbejdes der meget med hovedbygningen på vakantiepark Zeebad, så indendørs faciliteterne er lukkede. Du kan dog bruge faciliteterne på Noordzee Résidence Cadzand-Bad og Beach Resort Nieuwvliet-Bad under dit ophold. De gør alt, hvad vi kan for at minimere generne.

Familievenlig campingplads direkte til strand

Bademuligheder hele ferien!

Bademuligheder hele ferien!

På Camping Zeebad er familiens vandhunde sikre på at kunne plaske rundt i vandet hele ferien! Campingpladsens beliggenhed tæt på stranden giver god anledning til at pakke strandtasken og badebolden når solen skinner. Skulle I være ude i, at ferievejret svigter så frygt ikke! Campingpladsens indendørs poolområde sørger for at både store og små kan bade, hele ferien! Poolområdet byder endda også på separat børnepool til de mindste. 

Oplev byen Breskens

Oplev byen Breskens

Camping Zeebad ligger i gåafstand til havnebyen Breskens. Ud over et hyggeligt havneområde og en dejlig sandstrand byder byen på masser oplevelser for hele familien. Vil I eksempelvis på bådture kan I tage afsted fra havnen. Der udbydes forskellige typer bådture så det er muligt at finde lige den type bådtur der passer til jeres familie! I Breskens kan I også gå smukke ture langs stranden og nyde udsigten over Nordsøen eller holde en pause på en af de mange cafeer eller restauranter langs stranden. I kommer nemt rundt i Breskens enten på gåben eller på cykel så I slipper for at starte bilen. 

Mad og drikke

Mad og drikke

Spis jer mætte i Camping Zeebads restaurant og snackbar hvis I vil slippe for madlavning og opvask. Her kan I også nyde kølige drikkevarer i løbet af dagen. Ønsker I at tilberede måltider i ferieboligen kan I handle ind ca. 1,5 kilometer fra campingpladsen. I kan også gå til Breskens hvor der er masser forskellige spisesteder som med garanti serverer noget for hele familien! 

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

På Camping Zeebad er I sikre på at være underholdt hele ferien! Med flotte faciliteter til sport som blandt andet basketball, tennis, bordtennis og billardbord er der rig mulighed for at udfordre hinanden i forskellige sportsgrene. Familiens yngre medlemmer kan være med i campingpladsens miniklub hvor maskotten Koos Konijn venter med lege, kram, spil og meget mere! Måske er det også i miniklubben at børnene får nye ferievenner?