Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Zeebad

Alt det får I:
Familievenlig campingplads
Smuk beliggenhed direkte til Nordsøen
Masser sport og aktiviteter
Indendørs poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Separat børnepool
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Separat børnepool

Flotte Camping Zeebad

I byen Breskens venter den flotte campingplads, Camping Zeebad! Her får hele familien en dejlig campingferie med indendørs poolområde, tæt på stranden og med masser flotte faciliteter og aktiviteter for både store og små. Campingpladsen er godt indrettet med masser plads, grønne områder og hyggelige stier og søer rundt omkring på pladsen. Den flotte udformning giver campingpladsen et fantastisk miljø og gør det muligt at komme helt ned i gear og nyde ferien til fulde! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
March - November, April - November
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
100 m
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Sportsturneringer
Tennis
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde vil svømmehallen i Zeebad være lukket fra mandag den 8. januar til fredag den 23. februar 2024.

Familievenlig campingplads direkte til strand

Bademuligheder hele ferien!

Bademuligheder hele ferien!

På Camping Zeebad er familiens vandhunde sikre på at kunne plaske rundt i vandet hele ferien! Campingpladsens beliggenhed tæt på stranden giver god anledning til at pakke strandtasken og badebolden når solen skinner. Skulle I være ude i, at ferievejret svigter så frygt ikke! Campingpladsens indendørs poolområde sørger for at både store og små kan bade, hele ferien! Poolområdet byder endda også på separat børnepool til de mindste. 

Oplev byen Breskens

Oplev byen Breskens

Camping Zeebad ligger i gåafstand til havnebyen Breskens. Ud over et hyggeligt havneområde og en dejlig sandstrand byder byen på masser oplevelser for hele familien. Vil I eksempelvis på bådture kan I tage afsted fra havnen. Der udbydes forskellige typer bådture så det er muligt at finde lige den type bådtur der passer til jeres familie! I Breskens kan I også gå smukke ture langs stranden og nyde udsigten over Nordsøen eller holde en pause på en af de mange cafeer eller restauranter langs stranden. I kommer nemt rundt i Breskens enten på gåben eller på cykel så I slipper for at starte bilen. 

Mad og drikke

Mad og drikke

Spis jer mætte i Camping Zeebads restaurant og snackbar hvis I vil slippe for madlavning og opvask. Her kan I også nyde kølige drikkevarer i løbet af dagen. Ønsker I at tilberede måltider i ferieboligen kan I handle ind ca. 1,5 kilometer fra campingpladsen. I kan også gå til Breskens hvor der er masser forskellige spisesteder som med garanti serverer noget for hele familien! 

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

På Camping Zeebad er I sikre på at være underholdt hele ferien! Med flotte faciliteter til sport som blandt andet basketball, tennis, bordtennis og billardbord er der rig mulighed for at udfordre hinanden i forskellige sportsgrene. Familiens yngre medlemmer kan være med i campingpladsens miniklub hvor maskotten Koos Konijn venter med lege, kram, spil og meget mere! Måske er det også i miniklubben at børnene får nye ferievenner?