Banner

Camping Vorarlberg

Vorarlberg er en lille delstat i det vestlige Østrig. I regionen finder du de smukkeste naturomgivelser som Bodensøen, Alperne og naturreservater. Du kan tage på opdagelse i naturen til fods eller på cykel, sejle på Bodensøen, lytte til klassisk musik, spise lokale oste og nyde livet.
Læs mere

0

resultater

Camping mellem bjergkæder og floder

Vorarlberg er den perfekte destination for naturelskere. Mellem bjergene ligger spændende byer som Bregenz ved Bodensøens bredder, hvor du kan tage på eventyr både til lands og til vands. Du kan finde og bestille din ferie til Vorarlberg her på siden, eller du kan kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som sidder klar til at give dig råd og vejledning på tlf. 7010 4141.

Opdag den vilde natur

Besøg vådområdet Rheindelta ved Bodensøen, hvor fugle flokkes for at hvile og avle. Du kan også opleve biodiversiteten i naturreservatet Grosses Walsertal eller gå på opdagelse på Piz Bain, der er regionens højeste bjerg og fungerer som grænsen til Schweiz. Hvis du passerer knudepunktet, hvor grænserne mellem Østrig, Schweiz og Tyskland mødes, skal du huske passet!

Til fods eller på cykel

Der er mange fantastiske ruter i Vorarlberg, som kan opleves til fods eller på cykel. Du kan komme op ad bjergene, forbi floderne, igennem skovene og meget, meget mere. Det er det perfekte område at tage på udforskning i. Hvis du gerne vil se området fra vandet, kan du gøre det på Bodensøen, hvor der også er mulighed for at fiske.

Opera og klassisk musik

Bregenz er den perfekte kulisse for opera og klassisk musik, som kan nydes med udsigt over Bodensøen. Hvert år afholdes Bregenzer Festspiele, som lokker mange gæster til. Hvis du er interesseret i kunst, kan du besøge Kunsthaus Bregenz. Regionen er også spændende for arkitektur-interesserede, fordi de gamle traditionelle træhuse er kombineret med moderne bygninger i lyst træ med glas vægge.

På byvandring

Det er et must at besøge hovedbyen Bregenz - byen ved floden. Byens vartegn er Martinsturm, tag på shoppingtur eller få en kulinarisk oplevelse ved Bodensøen. Den historiske og romantiske by Feldkirch er også et besøg værd med sine middelalderlige gader, hvor man kan nyde måltider under pergolaerne. Et must er Schattenburg, hvor du kan besøge det spændende slotsmuseum. 

Käsestrasse Bregenzerwald

Ja, en ostegade! Eller nærmere en samling af eksperter (gårde, butikker, mejerier og spisesteder), som afholder osterelaterede events. Du kan selvfølgelig smage på de forskellige delikatesser, men det er også muligt at prøve at lave sin egen ost. De kreative kan også besøge bryggeriet i Mohren, hvor man kan lave sin egen øl.