Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Glamping er lækker camping!

Kombinér det bedste fra campingferien med luksus og komfort

Glamping er lækker camping med luksus og komfort

Udtrykket 'glamping' stammer fra glamourøs camping. I glamping er nøgleordene luksus og komfort. Elsker I også den hyggelige atmosfære der er på campingpladserne, men har I brug for mere luksus og komfort, er glamping helt perfekt for jer! Bo i et lækkert, komfortabelt telt eller i et luksuriøst mobilhome på en hyggelig campingplads. Glamping kombinerer den afslappede campingferie med luksus og maksimal komfort. 

Rejser I med børn er glamping anbefalelsesværdigt. Glamping har de bedste forudsætninger for optimal komfort og faciliteter i top. 

Hvis en campingferie fyldt med luksus, komfort og gode faciliteter lyder som noget for jer, kan I bestille direkte på friferie.dk eller ringe til vores rejseeksperter på telefon: 7015 4141, som er klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette glampingferie til jer. 


Camping Norcenni Girasole i Toscana

Oplev hyggelige og autentiske Toscana på Camping Norcenni Girasole, med stort poolområde, gode indkøbsmuligheder og tæt på by og kultur. 

På Camping Norcenni Girasole i Toscana får I 33 kvm luksus i Savanna Deluxe-boligerne. Med en dobbeltseng, køjeseng, en foldudseng og hele to badeværelser, er Savanna Deluxe-boligerne med til at sikre maksimal komfort og luksus i for hele familien. 

Et veludstyret køkken kan hurtigt og nemt skærmes af med bevægelige vægge. En fuldt overdækket terrasse giver ekstra plads og sørger for en afslappet campingferie, med plads til privatliv og familiehygge.

Camping Weekend ved Gardasøen

Bo på Camping Weekend med direkte adgang til Gardasøen, med smuk udsigt og en masse spændende seværdigheder i nærheden. 

Camping Weekend ligger ved smukke Gardasøen, og her møder I Mobilhome Azur Weekendstyle. En 28 kvm bolig med plads til både store og små danner rammerne om en dejlig glampingferie. Der er dobbeltseng, sovesofa og 2 enkeltsenge, ét badeværelse med vask, toilet og brus samt ét toilet med håndvask. 

Der er kombineret køkken og opholdsstue med sovesofa og adgang til en træterrasse, hvor morgenkaffen kan nydes. Det veludstyrede køkken med 4 gasblus gør det muligt at tilberede måltider selv, hvilket også giver en enorm frihed på ferien.

Camping Vestar i Istrien

Bo tæt på fantastiske naturoplevelser med et kæmpe poolområde og direkte til strand på Camping Vestar i Istrien i Kroatien. Her finder I masser aktiviteter og underholdning, så her er hele familien garanteret sjove feriedage. 

I boligerne Forest Escape Family finder I hele 3 soverum og plads til 8 gæster. Med en dobbeltseng, 4 enkeltsenge og en sovesofa i opholdsstuen, er der masser plads til hele familien. 

I boligen findes to badeværelser med toilet, vask og brus. Køkkenet i boligen gør det muligt at tilberede måltider, hvilket giver ferien en fri og afslappet stemning. Fra den kombinerede opholdsstue og køkken, er der adgang til en træterrasse, hvor feriens måltider kan nydes.

Camping Lanterna i Istrien

Oplev den populære Camping Lanterna i Istrien i Kroatien, hvor et stort poolområde med aqualand, smuk klippestrand, masser faciliteter og spændende oplevelser i området  venter på jer. 

Mærk campingstemningen i luksusteltet Lodgetelt Joy, en bolig som kombinerer det bedste fra telt og mobilhome. Med et hyggeligt og åbent køkken direkte ud til en overdækket træterrasse får I masser plads at boltre jer på, når I ikke er ved poolen eller stranden. 

Der er 2 soverum med hhv. en dobbeltseng, en enkeltseng og en køjeseng samt køkken med 4 kogeplader, køleskab og håndvask giver campingferien maksimal komfort og frihed til at tilberede måltider i boligen, uden problemer.

Masser frihed med glamping

Masser frihed med glamping

Kom tæt på naturen uden at gå på kompromis med komfort. Tager I på glampingferie, oplever I det bedste fra campinglivet, men får samtidig luksus og alle fornødenheder. Med gode faciliteter får I en masse frihed og muligheder for blandt andet selv at tilberede mad, nemt og bekvemt.

Boliger der passer præcis til jer

Boliger der passer præcis til jer

Hos Friferie.dk har vi et stort udvalg af boliger, som opfylder lige præcist jeres behov til den perfekte glampingferie. Rejser I alene, med børn, som par eller som venner, har vi boliger til jer. Ligegyldigt om I leder efter boliger med masser sovepladser, gode faciliteter eller med god beliggenhed, er I sikre på, at finde den helt rette feriebolig til jeres næste glampingferie. 

Tag bare børnene med på glampingferie

Tag bare børnene med på glampingferie

Tag bare børnene med på glampingferie. De vil med sikkerhed nyde den ekstra komfort og luksus I vil opleve på glampingferie, lige så meget som jer. Gode faciliteter gør det nemt og bekvemt for jer, der rejser med små børn, da køkken, rindende vand og køleskab er lige i nærheden. 

Bo i mobilhome

Bo i mobilhome

Bo komfortabelt i mobilhomes hvor I bor i hyggelige hytter med separate soveværelser, opholdsstue og køkken. Vores mobilhomes har gode faciliteter som eksempelvis både veludstyret køkken, bad og toilet i boligerne. De gode faciliteter sørger for, at hele familien kan nyde en afslappet campingferie, med komfort, gode senge og gode, nødvendige faciliteter i boligen. 

Bo i bungalowtelte

Bo i bungalowtelte

Ønsker I at mærke campingstemningen og bo i telt, samtidig med komfort? Så er bungalowtelt en perfekt løsning. Med komfortable senge i sovekabiner, kombineret opholdsrum og tekøkken med køleskab. Når I bor i bungalowtelte er I sikre på, at kunne slappe ordentligt af, og nyde det primitive campingliv, kombineret med komfortable løsninger, strømstik og gode senge.