Banner

Glamping med luksus og komfort

Udtrykket 'glamping' stammer fra glamourøs camping. I glamping er nøgleordene luksus og komfort. Elsker I også den hyggelige atmosfære der er på campingpladserne, men har I brug for mere luksus og komfort, er glamping helt perfekt for jer! Bo i et lækkert, komfortabelt telt eller i et luksuriøst mobilhome på en hyggelig campingplads. Glamping kombinerer den afslappede campingferie med luksus og maksimal komfort. Rejser I med børn er glamping anbefalelsesværdigt. Glamping har de bedste forudsætninger for optimal komfort og faciliteter i top. Hvis en campingferie fyldt med luksus, komfort og gode faciliteter lyder som noget for jer, kan I bestille direkte på friferie.dk eller ringe til vores rejseeksperter på telefon: 7015 4141, som er klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette glampingferie til jer.
Læs mere

552

resultater

Camping Lanterna
8.6
lanterna
1/85
Stort og flot poolområde
Mange familieoplevelser
Fantastisk klippestrand
Flere restauranter og barer
5.741 kr.Fra: 4.646 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Bella Italia
8.5
bella-italia
1/41
Fantastisk poolområde
Direkte til Gardasøen
Oplevelser i nærområdet
Gode restauranter og barer
7.516 kr.Fra: 6.159 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Camping Cisano/San Vito
8.3
cisano-sanvito
1/42
Naturskøn beliggenhed
Skønt poolområde med vandrutsjebane
Direkte adgang til Gardasøen
Gode indkøbsmuligheder
2.025 kr.Fra: 1.492 kr.
June 27 - 2 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Camping Bijela Uvala
8.8
bijela-uvala
1/48
Naturskøn campingplads
Direkte adgang til Adriaterhavet
Børnevenligt poolområde
Oplevelsesrig og hyggeligt område
5.869 kr.Fra: 3.441 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
12 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Zaton
8.8
zaton
1/41
Kæmpestort poolområde
Rent ferieparadis for familien
Direkte adgang til sandstrand
Masser af vandsportaktiviteter
12.356 kr.Fra: 4.909 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
8.1
la-croix-du-vieux-pont
1/33
Eksklusiv campingplads
Nær Paris og Disneyland
Skønt poolområde og jacuzzi
Fantastiske restauranter
5.278 kr.Fra: 3.046 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Camping Bi-Village
8.5
bi-village
1/54
Børnevenlig campingplads
Stort poolområde til alle aldre
Direkte adgang til strand
Bredt udvalg af restauranter og barer
6.754 kr.Fra: 3.908 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8.5
park-albatros
1/29
Familievenlig campingplads
Fantastisk natur og biodiversitet
Skønt og stort poolområde
Nær sandstrand og aktiviteter
3.271 kr.Fra: 2.120 kr.
June 20 - 3 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
8.6
norcenni-girasole
1/49
Autentiske Toscana
Stort poolområde for alle aldre
Gode indkøbsmuligheder
Tæt på kultur og by
6.203 kr.Fra: 3.822 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Camping Park Umag
8.5
park-umag
1/54
Direkte adgang til strand
Meget børnevenlig
Børnevenlige oplevelser i området
Bredt udvalg af spisesteder og indkøb
5.144 kr.Fra: 4.461 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper

Masser frihed med glamping

Kom tæt på naturen uden at gå på kompromis med komfort. Tager I på glampingferie, oplever I det bedste fra campinglivet, men får samtidig luksus og alle fornødenheder. Med gode faciliteter får I en masse frihed og muligheder for blandt andet selv at tilberede mad, nemt og bekvemt.

Boliger der passer præcis til jer

Hos Friferie.dk har vi et stort udvalg af boliger, som opfylder lige præcist jeres behov til den perfekte glampingferie. Rejser I alene, med børn, som par eller som venner, har vi boliger til jer. Ligegyldigt om I leder efter boliger med masser sovepladser, gode faciliteter eller med god beliggenhed, er I sikre på, at finde den helt rette feriebolig til jeres næste glampingferie.

Tag bare børnene med på glampingferie

Tag bare børnene med på glampingferie. De vil med sikkerhed nyde den ekstra komfort og luksus I vil opleve på glampingferie, lige så meget som jer. Gode faciliteter gør det nemt og bekvemt for jer, der rejser med små børn, da køkken, rindende vand og køleskab er lige i nærheden.

Camping Norcenni Girasole i Toscana

Oplev hyggelige og autentiske Toscana på Camping Norcenni Girasole, med stort poolområde, gode indkøbsmuligheder og tæt på by og kultur. 

På Camping Norcenni Girasole i Toscana får I 33 kvm luksus i Savanna Deluxe-boligerne. Med en dobbeltseng, køjeseng, en foldudseng og hele to badeværelser, er Savanna Deluxe-boligerne med til at sikre maksimal komfort og luksus i for hele familien. 

Et veludstyret køkken kan hurtigt og nemt skærmes af med bevægelige vægge. En fuldt overdækket terrasse giver ekstra plads og sørger for en afslappet campingferie, med plads til privatliv og familiehygge.

Camping Weekend ved Gardasøen

Bo på Camping Weekend med direkte adgang til Gardasøen, med smuk udsigt og en masse spændende seværdigheder i nærheden. 

Camping Weekend ligger ved smukke Gardasøen, og her møder I lækre glampingboliger som fx det spændende Safaritelt Air Dreamer på 25 kvm med køkken, badeværelse og soveværelser på toppen.

Det veludstyrede køkken og terrassen gør det muligt at tilberede måltider selv, hvilket også giver en enorm frihed på ferien.

Camping Vestar i Istrien

Bo tæt på fantastiske naturoplevelser med et kæmpe poolområde og direkte til strand på Camping Vestar i Istrien i Kroatien. Her finder I masser aktiviteter og underholdning, så her er hele familien garanteret sjove feriedage. 

I Safartelt XXL med bad og toilet får I den fulde glampingoplevelse. Fuldt overdækket træterrasse, fuldt udstyret køkken og gode senge sørger for, at I både kan nyde godt af de luksuriøse faciliteter og samtidig være helt tæt på naturen og "nede på jorden".

Camping Lanterna i Istrien

Oplev den populære Camping Lanterna i Istrien i Kroatien, hvor et stort poolområde med aqualand, smuk klippestrand, masser faciliteter og spændende oplevelser i området  venter på jer. 

Mærk campingstemningen i luksusteltet Lodgetelt Joy Safari, en bolig som kombinerer det bedste fra telt og mobilhome. Med et hyggeligt og åbent køkken direkte ud til en overdækket træterrasse får I masser plads at boltre jer på, når I ikke er ved poolen eller stranden. 

Der er 2 soverum med hhv. en dobbeltseng, en enkeltseng og en køjeseng samt køkken med 4 kogeplader, køleskab og håndvask giver campingferien maksimal komfort og frihed til at tilberede måltider i boligen, uden problemer.

Bo i mobilhome

Bo komfortabelt i mobilhomes hvor I bor i hyggelige hytter med separate soveværelser, opholdsstue og køkken. Vores mobilhomes har gode faciliteter som eksempelvis både veludstyret køkken, bad og toilet i boligerne. De gode faciliteter sørger for, at hele familien kan nyde en afslappet campingferie, med komfort, gode senge og gode, nødvendige faciliteter i boligen.

Bo i bungalowtelte

Ønsker I at mærke campingstemningen og bo i telt, samtidig med komfort? Så er bungalowtelt en perfekt løsning. Med komfortable senge i sovekabiner, kombineret opholdsrum og tekøkken med køleskab. Når I bor i bungalowtelte er I sikre på, at kunne slappe ordentligt af, og nyde det primitive campingliv, kombineret med komfortable løsninger, strømstik og gode senge.