ferietema

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

forbooking-tilbud

Forbooking 2025

Se hele vores kæmpe udvalg af campingpladser og ferieparker til sommeren 2025. Book sommerferien allerede nu, og vær førstevælger til de bedste feriesteder og største forbooking-rabatter!

badebussen-feriesteder

Med Badebussen sydpå

Hvis I gerne vil læne dig tilbage og nyde feriens afslappende ro, mens børnene hygger sig med film og underholdning, er Badebussen den perfekte rejseform for jer! I bliver kørt direkte til de bedste campingpladser og ferielejligheder langs Adriaterhavskysten. Hop fx af i den populære badeby Bibione eller på en af vores fantastiske campingpladser på Lidoen. I kan også tage med til Kroatien, hvor I kan bo på Istriens bedste campingpladser. Se de feriesteder, som Badebussen kører til her på siden.

aktuelle-tilbud

Tilbud på camping og feriepark

Dyk ned i vores store udvalg af campingpladser med rabat, og spar penge på årets campingferie med familien. Vælg din ønskede destination og ankomstdato i filteret i venstre side, og se hvilke rabatter vi har i øjeblikket.

marvilla-parks

Marvilla Parks

Oplev en unik ferieoplevelse i Marvilla Parks, som ligger perfekt i solbeskinnede og populære regioner i Frankrig (71 campingpladser) og i Holland (2 campingpladser). På campingpladserne finder du den ideelle kombination af komfort, aktiviteter og underholdning, som gør hver dag - fra solopgang til solnedgang - til noget særligt.

kort-afstand-fra-danmark

Campingferie i kort afstand fra Danmark

I behøver slet ikke køre særlig langt fra Danmark for at opleve lækre campingplads med dejlig ferieatmosfære. Hop i bilen og kør mod de varmere himmelstrøg til en campingferie tæt på Danmark, hvor der er masser af vandsjov, afslapning og oplevelser i vente. Vi har her på siden samlet alle vores skønne campingpladser, som ligger max 10 timers kørsel fra Hamborg. Oplev bl.a. Tyskland, Holland og den nordlige del af Frankrig.

billig-campingferie

Tag på billig campingferie

Tag familien med på campingferie. Her finder du vores billige campingferier og tilbud, så I nemt og billigt kan komme afsted på ferie. Campingferie betyder afslapning, sjove aktiviteter både på land og til vands samt masser af hygge og samvær. Det er den oplagte ferieform for familier som ønsker at være sammen uanset alder, behov og aktivitetsniveau. Mange af vores campingpladser byder på fantastiske poolanlæg, tæt på strand eller sø, børnevenlige aktiviteter, naturskønne omgivelser samt restaurant og indkøbsmuligheder.

efteraarsferie

Den perfekte efterårsferie

Mange af vores campingpladser har også åbent i efteråret. Selv i oktober er der ofte lune temperaturer, men mange campingpladser har også indendørs badefaciliteter. Ellers kan I nyde udflugter og fantastiske omgivelser med base på en af vores skønne campingpladser. Desuden er priserne i efteråret lavere, så skynd dig at booke efterårsferien!

last-minute

Last Minute rejser

Hos Friferie finder I billige Last Minute rejser i juli og hele sommeren, så leder du og din familie stadig efter årets familieferie, kan I helt sikkert finde noget i vores store Last Minute udvalg. Vi har noget for enhver smag og pengepung - og vi hjælper gerne på 7015 4141. Er I på jagt efter en afbudsrejse på camping, kan I vælge mellem både store, moderne mobilhomes og gode tilbud på telte. I kan også finde afbudsrejser på ferieboliger og ferielejligheder, hvor I kan få en billig ferie i Italien, Kroatien, Frankrig eller Spanien.

campingpladser

Campingpladser i hele Europa

Hos Friferie finder I alle de bedste og mest populære campingpladser i hele Europa. Faktisk kan I vælge mellem mere end 1.000, der byder på alt fra små, hyggelige campingpladser til store campingpladser med kæmpe poolområder og sjove vandrutsjebaner. Når I bestiller campingferien hos Friferie, kan I med garanti finde en campingplads, der matcher jeres behov og ønsker. Er I i tvivl om, hvad der er det rigtige for jeres familie, sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe jer på 70154141. De ved alt om, hvilke campingpladser, der passer til jer, som rejser med helt små børn og jer, der rejser med teenagere og måske ønsker lidt flere aktiviteter. Én ting er sikkert, når I vælger camping til jeres sommerferie, er I sikret en perfekt og afslappende ferie, hvor familiehyggen er i højsædet.

campingferie

Campingferie

Campingferie er lig med afslapning i naturen, sjove aktiviteter til vands og til lands og en hyggelig feriestemning på pladsen. Campingferie er den ideelle ferieform for familier, da alle i familien kan finde noget, der matcher smag, alder og behov. Om du ønsker indbydende swimmingpools, børnevenlige faciliteter, naturskøn beliggenhed, udsøgte restauranter eller direkte adgang til strand har vi med mere end 550 campingpladser med sikkerhed en plads, der passer til jeres ønsker. Se vores store udvalg af campingpladser her på siden og find jeres foretrukne plads, så I kan booke familiens næste campingferie og få oplevelser I sent vil glemme.

storbyferie-camping

Afslappende camping og pulserende storby

Få det hele i sommerferien, når I kombinerer camping med storbyferie. I kan både udforske en af Europas spændende storbyer og nyde campingpladsens afslappende stemning. Tag fx en kølende dukkert i poolen og få et lille hvil, når I kommer hjem efter en skøn dag i en af de pulserende storbyer. Oplev Rom med sine smukke seværdigheder og lange historie. Besøg til Paris og find ud af, hvorfor de kalder det "Kærlighedens By". Få en uforglemmelig ferie i det livlige Barcelona. Eller gå en tur i det unikke kanalnetværk i Amsterdam. Alle storbyerne byder på god mad, smuk arkitektur og en fantastisk stemning. Når I vælger en campingplads tæt ved en storby, får I både ren feriestemning på campingpladsen og masser af liv og oplevelser i byen.

5-stjernede-campingpladser

5-stjernede campingpladser

Der er rigtig mange campingpladser i Europa, men kun de absolut bedste campingpladser får 5 stjerner! De 5-stjernede campingpladser byder på alt, hvad du behøver for en perfekt familieferie. Campingpladserne har mange faciliteter og skal opfylde høje kriterier for at modtage de famøse 5 stjerner. Hos Friferie finder du næsten alle Europas 5-stjernede campingpladser i sortimentet. Campingpladserne er nøje udvalgt til dig og er blandt de bedste campingpladser i verden. For at give dig den ultimative ferieoplevelse, har vi både lækre mobilhomes, lodgetelte, luksustelte og standpladser at vælge mellem. Nedenfor finder du alle vores 5-stjernede campingpladser, og du kan bruge filteret til at søge på specifikke datoer, lande, områder, antal personer, faciliteter og meget mere. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 7015 4141.

soe-camping

Camping ved sø

Lad årets sommerferien gå til en af vores campingpladser ved Europas populære søer, og få en campingferie i smukke omgivelser. Vores mest populære campingpladser ligger ved Italiens betagende søer, hvor den absolut mest besøgte er Gardasøen efterfulgt af Maggioresøen. I Tyskland og Østrig finder I campingpladser, som ligger ud til smukke søer i fantastisk natur - oplagt til en aktiv ferie, hvor hele familien kan gå op opdagelse. I Ungarn ligger Balatonsøen, som er den største sø i Centraleuropa og med en behagelig badetemperatur.

smaa-campingpladser

Små, afslappede campingpladser

Find en lille, afslappende campingplads i Sydeuropa i rare omgivelser, hvor I kan komme helt ned i gear! Fælles for campingpladserne er, at de er hyggelige, ligger i rolige omgivelser og er små og overskuelige. Her får I ikke kæmpe poolområder med mange vandrutsjebaner, men hyggelige pools med behagelig stemning. Her er måske en mindre bugt, som I kan bade i eller en fin sø eller flod, hvor I kan svømme en svalende tur. Ofte ligger pladserne i skøn tur og i grønne omgivelser, hvor I kan gå på opdagelse. Nogle steder kan I også besøge en lille, lokal landsby og spise en god middag.

camping-ved-strand

Camping ved stranden

Tag familien med på en lækker strandferie på en af vores skønne campingpladser lige ved havet. Her får I den perfekte måde at holde badeferie på, da I i de fleste tilfælde vil have adgang til både pool og strand. Bestil sommerferie med familien på en af de bedste campingpladser ved strande i bl.a. Italien, Kroatien og Frankrig. Når I vælger camping og strandferie, får I mulighed for at mærke sandet mellem tæerne, nyde den friske havluft og hoppe i bølgen blå. Italiens sandstrande er børnevenlige, i Kroatien er det oftest stenstrande med krystalklart vand og i Frankrig får I brede Middelhavsstrande.

oe-camping

Camping på populære øer

Få en dejlig sommerferie med familien, når I tager på ø-camping i Sydeuropa. Her finder I smukke sandstrande med krystalklart hav, betagende landskaber og en fredelig stemning i de små landsbyer. Vælg en campingplads, der ligger på en smuk ø og få en afslappende ferie, hvor I har rig mulighed for at for at udforske den skønne natur i jeres eget tempo. I kan også prøve dykning og forskellige aktiviteter som mountainbiking, vandring og vandsport. For jer, der elsker fisk, er ø-camping også oplagt, da I får et stort udvalg af lækre og friske råvarer.

camping-med-teenagere

Camping med teenagere

Har I svært ved at lokke familiens teenager med på campingferie i sommerferien? Så får I hjælp lige her, når I skal give teenageren lyst til at tage med på årets familieferie. Her på siden finder I nemlig campingpladser med bl.a. stort poolområde, WiFi, sportsaktiviteter, diskotek eller anden form for underholdning beregnet til teenagere. Så kan både I og jeres teenagere nyde end skøn ferie, hvor der både er plads til familiehygge og sjov sammen med andre jævnaldrende unge.

camping-med-hund

Camping med hund

Skal familiens bedste ven med på ferie, er der rigtig gode muligheder hos Friferie. Camping med hund er afslappende for hele familien, og så behøver I ikke efterlade den firbenede hjemme i Danmark. Vi ved, at mange af vores gæster synes, det kun er rigtig sommerferie, hvis hunden kan komme med og derfor har vi samlet de steder, hvor det er muligt, Mange af de hundevenlige campingpladser ligger ved eller tæt ved stranden, så de firbenede også kan få en dukkert og blive kølet ned i varmen. Vælg mellem de bedste campingpladser og boliger nedenfor, hvor I kan tage jeres hund med. Så bliver det ferie for hele familien - både de tobenede og de firbenede!

glamping

Glamping med luksus og komfort

Udtrykket 'glamping' stammer fra glamourøs camping. I glamping er nøgleordene luksus og komfort. Elsker I også den hyggelige atmosfære der er på campingpladserne, men har I brug for mere luksus og komfort, er glamping helt perfekt for jer! Bo i et lækkert, komfortabelt telt eller i et luksuriøst mobilhome på en hyggelig campingplads. Glamping kombinerer den afslappede campingferie med luksus og maksimal komfort. Rejser I med børn er glamping anbefalelsesværdigt. Glamping har de bedste forudsætninger for optimal komfort og faciliteter i top. Hvis en campingferie fyldt med luksus, komfort og gode faciliteter lyder som noget for jer, kan I bestille direkte på friferie.dk eller ringe til vores rejseeksperter på telefon: 7015 4141, som er klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette glampingferie til jer.

lidoen-italien

Camping ved Lidoen i Italien

Tag på campingferie til Lidoen på Italiens østkyst, der byder på nogle af landets mest børnevenlige og eftertragtede kyster og strande. Mange af vores campingpladser ligger direkte til Adriaterhavets børnevenlige badestrande med både vandsport, hyggelige butikker, restauranter, cafeer og barer. Når I besøger Lidoen, vil I hurtigt opleve, at området summer af feriestemning og godt humør. Camping på Lidoen sikrer jer en dejlig ferie med masser muligheder for aktiviteter, gode badestrande og skønne dage med kultur, god mad og shopping.

Side 1 af 3