Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Weekend Glamping Resort

Alt det får I:
Fantastiske seværdigheder i nærheden
Stort poolkompleks
Restauranter og indkøbsmuligheder
Direkte adgang til Gardasøen
Top faciliteter
Afstand til
Sø, 300 m
Antal standpladser
Antal: 250
Tætteste by
2 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Afstand til
Sø, 300 m
Antal standpladser
Antal: 250
Tætteste by
2 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping Weekend

Tag på campingferie ved Gardasøen i det skønne Italien. Camping Weekend ligger flot hævet over den smukke Gardasø, med en fantastisk udsigt kun 1,7 km fra den lille by Portese. Her får I skønne poolfaciliteter for store og små, og hele familien kan nyde afslapning og feriehygge under sydens sol. Camping Weekend byder på masser af charme og den fantastiske beliggenhed og udsigten over den skønne Gardasø gør denne campingplads til en helt særlig perle. Fra Camping Weekend er det muligt at gå til byen Saló på ca. 45 minutter. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 250
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Tætteste by
2 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten, 400 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand, April - November
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solbadningsområde
Græs
Solsenge ved poolen
Gratis
Andre faciliteter
Information
Læge på stedet
Parkering
Parkering i små områder på pladsen
Sikkerhedsboks
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Mod betaling
Bordfodbold
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
1 km
Sportsturneringer
Volleyball
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Mini klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson, April - November
Butikker
Supermarked
Minimarked
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Pizzaria
Bar
Undendørsterrasse
Isbod
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter
Handicap faciliteter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max 3 hunde
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Sø, 300 m
Vandsport
Dykning
Vandpolo

Camping Weekend ved Gardasøen i Italien

Camping Weekend ved Gardasøen

Camping Weekend ved Gardasøen

Camping Weekend er en 4-stjernet campingplads beliggende ud til Gardasøen i Italien. Camping Weekend byder på fantastiske naturoplevelser og en helt særlig romantisk og autentisk stemning. Campingpladsen er nemlig omgivet af ældgamle oliventræer og har en forrygende udsigt over den smukke Gardasø. Derudover er Camping Weekend kendt for at være perfekt for børnefamilier, da campingpladsen byder på et tætpakket underholdnings- og aktivitetsprogram samt et stort poolkompleks med sjove badefaciliteter for både store og små.
På Camping Weekend tilbyder vi forskellige størrelser af mobilhome, så I kan finde lige netop det, der passer til familiens størrelse og behov.


Stort poolkompleks og direkte adgang til Gardasøen

Stort poolkompleks og direkte adgang til Gardasøen

Camping Weekend byder på et stort poolkompleks, som er et sandt paradis for familiens vandhunde. Her finder I flere forskellige pools i mange størrelser, en stor pool, et soppebassin med rutsjebane, to boblebade og en stor vandrutsjebane til de større børn. Til de voksne er der rig mulighed for afslapning under parasollerne på en liggestol, mens I nyder den italienske sol. Derudover finder I et welnessområde med sauna beliggende kun en kort køretur fra pladsen. Fra Camping Weekend går der en lille sti ned til den populære Gardasø og her kan I nyde en forfriskende dukkert.
Camping Weekend tilbyder et godt udbud af sjove aktiviteter for hele familien. Her har  blandt andet mulighed for at prøve bueskydning, fodbold, bordtennis, volleyball, ponyridning, cykling og for de som ønsker den optimale udfordring "parcour".


Hyggelig restaurant og forfriskende bar

Hyggelig restaurant og forfriskende bar

Efter en sjov dag ved stranden eller poolen kan sulten hurtigt melde sig. På Camping Weekend behøver I ikke at køre langt for et overdådigt måltid, da I finder en hyggelig restaurant på campingpladsen. Her har I virkelig mulighed for at udforske de italienske specialiteter eller bestille klassiske, internationale retter. Derfor er der noget for enhver smag, uanset om I er pizza-elskere eller ønsker at smage på de lokale retter. Efter en skøn middag under åben himmel, kan I få en forfriskende drink eller et glas italiensk vin i den lokale bar. Her kan I opleve den hyggelige, autentiske stemning, mens I bliver serviceret af de dygtige bartendere.

Mulighed for indkøb på campingpladsen

Mulighed for indkøb på campingpladsen

På Camping Weekend har I mulighed for at købe alt fra lokale råvarer til klassiske dagligvarer i Camping Weekends minimarked. Her finder I et småt, men dog tilstrækkeligt udvalg af varer, så I kan tilberede et lækkert måltid eller tanke op på andre fornødenheder. Ønsker I at tage på shopping eller handle i større supermarkeder, kan I køre til byerne San Felice el Benaco eller Moniga, som ligger tæt på campingpladsen.

Oplev det eksotiske område

Oplev det eksotiske område

Camping Weekend ligger skønt placeret ved den populære og attraktive Gardasø, hvorfor I kan finde et stort udvalg af turistattraktioner ganske tæt på campingpladsen, uanset om I er til adventure og sus i maven eller historiske og kulturelle oplevelser. Hvis I elsker at kure ned ad vandrutsjebanerne og ikke kan få nok af at bade, finder I vandlandet Parco Aquatico Cavour. Dette er et sjovt vandland, som byder på udfordringer for både store og små. Ønsker I at tage på en herlig slentretur og opleve den autentiske, italienske stemning, skal I besøge den hyggelige by Saló. Byen ligger kun 45 minutters gang langs søen fra campingpladsen. Her kan I nyde synet af den maleriske sø Promenade eller nyde overdådige smagsoplevelser på en af de mange restauranter.