Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Ø-camping

Tag familien med på ø-camping

De bedste campingpladser på en ø

Få en dejlig sommerferie med familien, når I tager på ø-camping i Sydeuropa. Her finder I smukke sandstrande med krystalklart hav, betagende landskaber og en fredelig stemning i de små landsbyer. Vælg en campingplads, der ligger på en smuk ø og få en afslappende ferie, hvor I har rig mulighed for at for at udforske den skønne natur i jeres eget tempo. I kan også prøve dykning og forskellige aktiviteter som mountainbiking, vandring og vandsport. For jer, der elsker fisk, er ø-camping også oplagt, da I får et stort udvalg af lækre og friske råvarer. Læs mere
Læs mere
Luk

Camping på populære øer

Ø-camping i Kroatien

Ø-camping i Kroatien

Tager I på ø-camping i Kroatien, kan I fx opleve øen Krk, der ligger i den nordlige del af Adriaterhavet, midt i Kvarner-bugten. Øen er kendt for sit milde klima og smukke natur samt gode strande og er omringet af et smukt azurblå hav med rig mulighed for dykning. Her venter gamle romerske bygninger og og skønne restauranter, hvis menukort ofte har både strejf af det italienske og græske køkken. Krk er forbundet til Kroatiens fastland med en lille bro, hvor der også er mulighed for at rejse til øen Rab, hvis man skulle få lyst til at udforske andre dele af øerne.  

  • Camping Krk ligger direkte ned til en dejlig sandstrand, flot poolområde med udsigt til havet. I finder desuden også en masse aktiviteter til børnene, sportsaktiviteter og to restauranter. 
Italien og ø-camping

Italien og ø-camping

Vælg I Italien, når I skal på ø-camping, så kan I fx opleve Sardinien, Sicilien og Elba.

Sardinien ligger syd for den franske ø Korsika og er den næststørste ø i Middelhavet. Den italienske ø er kendt for sine bjerge, pastelfarvede huse, turkis hav og vandsportsaktiviteter. Sardinien gemmer desuden på smukke stenmonumenter, gamle borge og små hyggelige landsbyer. Det er ikke svært at forstå hvorfor lige netop denne ø er et af de steder italienerne selv foretrækker at holde ferie.      

Sicilien er Middelhavets største ø og et favoritferiemål for mange. Øen har aktive vulkaner, smuk natur, skønne strande og masser af spændende historie. Øen giver mulighed for at komme på aktiv campingferie med forskellige vandaktiviteter eller vulkanvandring såvel som at tage på en rigtig daseferie ved de smukke sandstrande. 

  • Camping El Bahira ligger på Sicilien, tæt på Palermo og med både stort poolområde og direkte adgang til stranden.

Elba ligger omkring 20 km ud for Toscanas kyst og er omgivet af det azurblå middelhav. Øen er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske badestrand efter den anden. Ny de dejlige midderalderbyer med hyggelige restauanter, butikker og afslappende stemning.  

  • Camping Ville degli Ulivi ligger på Elba direkte ned til en smuk sandstrand. Her finder i aktiviteter til børnene, en restaurant , wellness og et stort poolområde.  
Fransk ø-camping

Fransk ø-camping

Leder I efter ø-camping i Frankrig, er Korsika i Middelhavet et perfekt bud. Her får I pragtfuld natur med storslåede bjerge, klipper, bløde sandstrande samt sorte strande. De store stigninger og de store højdeforskelle på øen gør, at øen har fået et fantastisk dyre- og planteliv. Det er også oplagt at tage på aktiv ferie med vandring eller vandaktiviteter eller blot på en afslappende ferie ved de smukke sandstrand. Det er ikke svært at forstå, hvorfor øen har fået navnet "Skønhedens ø". 

  • Camping Marina d'Erba Rossa er en 4-stjernet campingplads, der ligger på den flotte ø Korsika. Pladsen har pool, udsigt og adgang til strand direkte fra feriestedet. Pladsen har desuden også en masse aktiviteter til børnene.