Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Sø og camping

Campingpladser ved Europas populære søer

Campingpladser ved søer

Lad årets sommerferien gå til en af vores campingpladser ved Europas populære søer, og få en campingferie i smukke omgivelser. Vores mest populære campingpladser ligger ved Italiens betagende søer, hvor den absolut mest besøgte er Gardasøen efterfulgt af Maggioresøen. I Tyskland og Østrig finder I campingpladser, som ligger ud til smukke søer i fantastisk natur - oplagt til en aktiv ferie, hvor hele familien kan gå op opdagelse. I Ungarn ligger Balatonsøen, som er den største sø i Centraleuropa og med en behagelig badetemperatur. Læs mere
Læs mere
Luk

Camping ved sø

Camping ved Italiens søer

Camping ved Italiens søer

Italien er evigt populært og blandt de mest besøgte steder er camping ved de mange betagende søer. Fælles for alle søerne er de hyggelige, lokale byer, livet omkring søen, restauranter med lækre, italienske retter og svalende badetemperaturer, som er perfekte til en dukkert. Oplev de mest populære søer her:

  • Gardasøen er en sand perle, hvor danskerne elsker at tage på campingferie. Her kan I bade i den største sø i Sydeuropa, mens I ligger og nyder udsigten til de omkransende bjerge. Den mest populære campingplads ved Gardasøen er den store plads Bella Italia.
  • Maggioresøen er Italiens næststørste sø, og her møder I færre turister end ved Gardasøen. Søen er omgivet af flotte bjerge, vandet er lækkert og naturen byder på mange oplevelser. Prøv fx Camping Village Lago med charmerende beliggenhed direkte til søen.
  • Blandt de mindre kendte italienske søer er Trasimenosøen, Idrosøen og Levicosøen. Her får I fantastiske naturoplevelser, og I møder generelt ikke så mange turister, som mange andre steder i Italien. Det er oplagt at tage en dukkert i de svalende vand eller tage på cykel- eller vandreture i det bjergtagne landskab.
Campingpladser ved søer i Østrig eller Tyskland

Campingpladser ved søer i Østrig eller Tyskland

Nogle af de smukkest beliggende campingpladser lige til søer findes i Østrig og Tyskland. Er I til aktiv ferie, er det oplagt at vælge en af campingpladserne her, da områderne byder på udfordrende og smukke vandre- og cykelture. Efter en skøn dag i den friske luft, kan I tage en afkølende dukkert i de svalende søer.

Vi anbefaler Camping Natterer See, som ligger i alperne i naturskønne Tyrol direkte til egen sø. Campingpladsen har en af Østrigs bedste beliggenheder og søen byder på mange aktiviteter. Oplagt til årets sommerferie for den aktive familie!

Camping ved Balatonsøen i Ungarn

Camping ved Balatonsøen i Ungarn

Tag på campingferie til Balatonsøen i Ungarn og oplev Centraleuropas største sø! Badesæsonen er lang og I kan nyde vandets lune temperaturer på op til 25 grader. 

Balatonsøen byer på masser af vandsport, vandski, vandcykling og meget mere! 

Her får I naturskønne campingpladser med garanti for afslapning. Oplev fx Camping Füred, der er Balatonsøens skønneste campingplads og som ungerne vil elske!