Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Møn

Highlights fra Møn
Hyggelige og traditionelle byer
Flere børnevenlige badestrande
Vild natur med skove og klitter
Lækre og lokale smagsoplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Med familien til Møn

På Møn vil I kunne nyde storslået natur, børnevenlige badestrande og et hyggeligt lokalmiljø fra ferielejligheden. Den mest populære attraktion er uden tvivl Møns Klint, hvor I både kan komme på museum, vandre i bøgeskoven eller langs stranden, snorkle og opleve stjernehimlen på et af de mørkeste steder i Danmark. Møn er en rigtig skøn feriedestination for hele familien langt væk fra hverdagens stress og jag. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Møn

Ferielejligheder på skøn ferieø

Ferielejligheder på skøn ferieø

Naturskønne Møn er en yndet feriedestination og smuk oplevelse i Danmark, hvor hyggelige og traditionelle byer, gode badestrande, gårdbutikker og landskabet sætter rammerne om en skøn øferie ud fra Sydsjællands østkyst. Det er nemt at komme til Møn, når I bestiller sommerferie og feriebolig på øen, da den er forbundet til Sjælland via via Dronning Alexandrines Bro, og yderligere er det nemt at komme rundt på øen, særligt på cykel.

Unikke naturoplevelser på Møn

Unikke naturoplevelser på Møn

På Møn kan I opleve Strandskoven i Rytzebæk, Jordbassinerne ved Stege og gå Møn rundt via Camønoen. Der venter jer en masse oplevelsesrig natur på øen, hvor I selvfølgelig også skal opleve det fantastiske syn ved Møns Klint med over 100 meter høje og dramatiske kridtskrænter helt ud til vandet. Ved Møns Klint kan I besøge Møns Geocenter, gå på fossiljagt eller oplev Dark Sky med den stjerneklare nattehimmel på et af de mørkeste steder i Danmark.

Oplev Møns byer og attraktioner

Oplev Møns byer og attraktioner

Besøg nogle af Møns hyggelige byer som Stege, Borre og Klintholm Havn samt attraktioner som Mølleporten, der er Danmarks bedst bevarede byfæstning. Møn byder også på landbrugsmuseum, Thorvangs Samlermuseum og én af Danmarks ældste træfærger. På det lille slot Liselund kan I gå en tur i den romantiske slotshave, mens Elmelund Kirke rummer de mest utrolige kalkmalerier. På øen Nyord lige uden for Møn kan I opleve dæmningen og tage broen til øen med den ottekantet kirke.

Møns mange smagsoplevelser

Møns mange smagsoplevelser

Gallerier, kunstværksteder og små lokale butikker er spredt ud over hele øen, hvor I kan smage på lidt af det lokale og købe souvenirs. I gårdbutikken på Klintholm Gods kan I købe grøntsager og kød dyrket og passet på godset, mens Strandsøgård Vineri byder på en fin vinoplevelse. Til børnene er der både den økologiske is fra Møn Is, hvor I samtidig kan komme landbrugsbesøg, og Møn Bolcher i Stege, hvor I kan lave jeres egne slikkepinde.