Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Nordsjælland

Highlights fra Nordsjælland
Betagende og idyllisk natur
Renæssanceslot i verdensklasse
Moderne kunst på Louisiana
Afslappende ferielejligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Drag til kongernes Nordsjælland

Det nordlige Sjælland byder på idyllisk natur, flot kyststrækning, pragtfulde villaer og kort afstand til at lægge et visit forbi fantastiske København. Friferie har ferielejligheder i skønne Gilleleje, som ligger ud til vandet. Nyd ferien i Danmark, slip for den lange køretur og opdag det skønne ved Danmarks egen historie, kultur og natur. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordsjælland

Læs mere om ferielejligheder i Nordsjælland her...

Læs mere om ferielejligheder i Nordsjælland her...

Tag med familien til det skønne Nordsjælland og hold en hyggelig ferie i idylliske rammer. Regionen er rig på oplevelser, og giver jer de bedste forudsætninger for at koble helt af fra hverdagens stress og jag. I kan bestille en skøn ferielejlighed, hvor hele familien kan føle sig hjemme, her hos Friferie. Find og book jeres favorit online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 
Interessante seværdigheder

Interessante seværdigheder

Nordsjælland emmer af kulturelle oplevelser, som I kan glæde jer til at blive beriget af. Besøg f.eks. Louisiana Museum of Modern Art, som ligger i spektakulære rammer ved kysten i Humlebæk. Museet er en fryd for alle sanser, som giver stof til eftertanke med sine til tider grænseoverskridende, ufattelig smukke og eminente værker. I kan også vælge at gå tilbage i tiden til renæssancen og besøge Kronborg slot, som er på UNESCO's verdensarvsliste, hvor Holger Danske sidder og Hamlet blev udspillet. Dette slot i særklasse vil imponere store som små i familien.

Gilleleje - Skøn fiskerby

Gilleleje - Skøn fiskerby

Friferie har sine ferielejligheder i Nordsjælland beliggende i Gilleleje. Gilleleje er en lille, charmerende fiskerby med ca. 6500 indbyggere. Byen er fuld af liv specielt om sommeren, hvor der ved havnen kan købes frisk fisk, og hvor I kan nyde den farverige summen fra befolkningen. Området omkring Gilleleje er kendt, som værende et sommerhusområde, som indbyder til cykel- og vandreture, og hvor feriestemningen er helt i top.