Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Spændende udflugter for hele familien
Bo i landlige omgivelser
Indendørs legeområde og vandland
Aktiv ferie samt wellness
Top faciliteter
Morgenmad
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Wellness-område
Top faciliteter
Morgenmad
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Wellness-område

Aelderholt byder på en både aktiv og afslappende familievenlig ferie

Når I bor på Aelderholt i Holland, kan I se frem til en både aktiv og afslappende ferie for hele familien. Aelderholt byder på både inden- og udendørs aktiviteter for store og små med bl.a. poolområde og vandrutsjebane. På Aelderholt finder I også masser af faciliteter såsom lækre spisesteder, sjove sports-aktiviteter, børnevenlige faciliteter samt ikke mindst en skøn wellness-afdeling når I blot vil koble helt af og komme ned i gear. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Wellness-område
Dampbad
Hammam
Jacuzzi
Massage
Sauna
Spabehandlinger
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 281
Parkering
WIFI
Sport
Beachvolley
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fiskeri
Fodbold
Golf
Multisportsbane
Squash
Tennis
Trampolin

Velkommen til Aelderholt

Bo komfortabelt i feriebolig på Aelderholt

Bo komfortabelt i feriebolig på Aelderholt

Aelderholt har alt hvad hjertet begærer af aktiviteter og faciliteter, når I vil nyde ferien i en af de mange komfortable, rummelige og familievenlige bungalows på feriestedet. De forskellige typer ferieboliger, som alle er placeret i naturskønne omgivelser, giver jer mulighed for at vælge netop dén type og størrelse, som passer bedst til jeres families behov og ønsker. Samtlige ferieboliger indeholder bl.a. terrasse og køkken/køkkenniche, så I har mulighed for at tilberede og nyde jeres favoritmåltider i egen bungalow på Aelderholt.    

Vandsjov og wellness for store og små

Vandsjov og wellness for store og små

Hvad enten I gerne vil benytte jer af Aelderholts indendørs swimmingpool eller besøge den udendørs swimmingpool i nærliggende Zweeloo, har I mulighed for dette. Feriestedets egen indendørs swimmingpool byder på både vandrutsjebaner, børnebassin samt samt andre vandfaciliteter, som sikrer jer mange timers sjov og underholdning for både familiens store og små vandhunde. Og hvis I trænger til at koble helt af, har I adgang til sauna og tyrkisk bad samt mulighed for at forkæle jer med en lang række skønhedsbehandlinger, herunder afslappende massage (mod gebyr).                   

Massevis af familievenlige aktiviteter

Massevis af familievenlige aktiviteter

Med adgang til flere forskellige sports- og fritidsaktiviteter, finder I noget for enhver smag og aldersgruppe på Aelderholt. I kan fiske i fiskesøen, prøve kræfter med tennis eller mini-golf. I kan også udfordre hinanden i et spil bowling. Og de mindste familiemedlemmer kan slå sig løs på legepladsen eller spille fodbold på fodboldbanen. På Aelderholt afholdes der løbende forskellige typer underholdende aktiviteter som de mindste kan deltage i.

Timevis af sjov for børnene på feriestedet

Timevis af sjov for børnene på feriestedet

Aelderholt er et sandt paradis for børnene. På feriestedet kan ungerne slå sig løs i et stort indendørs lege- og spilområde. Her findes et atelier, hvor børnene kan udfolde sig kreativt og bygge i forskellige materialer. Den store indendørs legeplads, indbyder til mange timers sjov og underholdning med bl.a. hoppeborg og slædebane. Og de mindste kan også se frem til at møde Aelderholts sjove maskot "Bollo", som er med til at skabe en hyggelig atmosfære for feriestedets yngste gæster.    

Udforsk lokalområdet omkring Aelderholt

Udforsk lokalområdet omkring Aelderholt

Når I bor på Aelderholt, er det oplagt at udforske de omkringliggende naturskønne omgivelser og skove i lokalområdet eller tage på hyggelige dagsudflugter til områdets familievenlige attraktioner. En oplagt mulighed er, at køre til Wildlands Adventure Zoo Emmen (15,5 km), som bl.a. byder på verdens største indendørs jungle. Alternativt kan I også besøge forlystelsesparken Plopsa Indoor Coevorden (17,5 km) eller klatreparken Groloo Climbing Park Outdoor (21,5 km), som med garanti vil vække begejstring blandt familiens medlemmer.